Magda Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::krolik: Dzień dobry! Zyczymy miłego weekendu! I prosimy o foteczki :angel: Beda, ale moze pozniej:cool3: Zaraz musze leciec pomoc w domq Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Hej Madziulka :multi: My swoją wizytę przesuniemy prawdopodobnie na 14go kwietnia - wybierzecie się też w tym dniu :cool3: :cool3: Mam nadzieje, że wiosenka juz wtedy w pełni zagosci u nas i juz nie będzie nespodzianek :eviltong: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Hej Madziulka :multi: My swoją wizytę przesuniemy prawdopodobnie na 14go kwietnia - wybierzecie się też w tym dniu :cool3: :cool3: Mam nadzieje, że wiosenka juz wtedy w pełni zagosci u nas i juz nie będzie nespodzianek :eviltong: Miejmy nadzieje, ze sie ociepli:roll: Sprobuje sie umowic na 14go. Potem pozycze aparacik, zrobie kilka zdjec i porownamy golasy:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Beda, ale moze pozniej:cool3: Zaraz musze leciec pomoc w domq :multi: To wspaniale, w takim razie szybko zmykaj pomagać w domu, a potem wstawiaj nam Mikusia:cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Witam , a może do mnie kto wpadnie pomóc :razz::razz: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 hej hej!!! Magda twoje zarazki mnie przytlaczaja :angryy: na przyszlosc pilnuj ich lepiej, prosze ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Miejmy nadzieje, ze sie ociepli:roll: Sprobuje sie umowic na 14go. Potem pozycze aparacik, zrobie kilka zdjec i porownamy golasy:lol: Ok Madziu - ja juz sie doczekac nie moge :multi: Quote
Figusia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a): Ale pieszczoszek:p Nie ma to jak przytulić się do ciepłej paniusi:lol: Moja Figa ostatnio spi w nogach a trochę brakuje mi jej na podusi;) Quote
Magda Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Kasiu ja nie rozsiewam zarazkow:shake: Masz calkiem inne objawy niz ja. Gdybym ciebie zarazila mialabys grype żołądkową:eviltong::eviltong: Daga ja rowniez nie moge sie doczekac. Mam juz dosc codziennego mycia wlosow pod brzuchem (Miki chyba tez:roll:). I ta okropna pogoda......u nas ma ponoc padac snieg w nocy:angryy: Figa u mnie Miki od zawsze spi przy glowie i lubi wtulac sie w ramiona:cool3: W "nogach" spi przed moim przyjsciem do lozka. Alicjo z checia bym przyszla i pomogla, ale szczerze mowiac nie chce mi sie do ciebie jechac:evil_lol::evil_lol: Goniu zdjecia juz wklejam......troche sie spoznilam:lol: Zdjecia z gaciami (Miki musial je nosic w nocy kiedy mial podraznione jajecka i mial je posmarowane kremem na otarcia) I co ty mi zrobilas? I jak ja wygladam:placz: I z innej beczki CZasem jest bardzo nudnawo..... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Daga ja rowniez nie moge sie doczekac. Mam juz dosc codziennego mycia wlosow pod brzuchem (Miki chyba tez:roll:). I ta okropna pogoda......u nas ma ponoc padac snieg w nocy:angryy: U nas snieg sypie kazdej nocy i zazwtczaj nad ranem - brzydnie już się i patrzec juz na niego nie mogę :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :evil_lol::evil_lol:ale fajnie w majtaskach wygląda ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a): Zdjecia z gaciami (Miki musial je nosic w nocy kiedy mial podraznione jajecka i mial je posmarowane kremem na otarcia) I co ty mi zrobilas? I jak ja wygladam:placz: ale gustowne majteczki :evil_lol: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ale fajnie w majtaskach wygląda ;) Daga napisał(a):ale gustowne majteczki Dobrze, ze to york, a nie nowofunland:evil_lol::evil_lol: Gdzie ja bym znalazla takie ogromniaste gaciole?:crazyeye: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Kasiu ja nie rozsiewam zarazkow:shake: Masz calkiem inne objawy niz ja. Gdybym ciebie zarazila mialabys grype żołądkową:eviltong::eviltong: no to cale szczescie, ze to nie te Twoje ;) a gacie - rewelacja :lol::lol::lol: Quote
Basia&Safi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 hihihihi a czyje to majtusie miki nosi :):):):) Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Mikuś preferuje białą bieliznę... :cool3: Słodziasty :angel: Quote
Magda Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 basiulka22tychy napisał(a):hihihihi a czyje to majtusie miki nosi :):):):) Kupilam na targu, ale i tak byly za duze:p Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 co ty mi zrobilas? I jak ja wygladam:placz: Matko myslalam, ze sobie sprawilas suczke z cieczką :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Madziu gdzie się cały dzień podizewacie?? :-( Quote
madziasto4 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Madziu gdzie się cały dzień podizewacie?? :-( no właśnie :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 a ja ci sie madzia pochwlic przylazłam :cool3: mam swojego świniaka :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Dzień dobry Madziu! :krolik: Zyczymy miłego dzionka. I w ogole to gdzie jesteście? Tak tu pusto... :( Quote
Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Magda!!! Szkola szkola, ale Dogomanii tez sie troche czasu nalezy ;) Quote
Magda Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Teklunia napisał(a):Magda!!! Szkola szkola, ale Dogomanii tez sie troche czasu nalezy ;) Jestem!! Wpadlam tylko na chwilke, bo zaraz mam dodatkowe zajecia przygotowujace do egzaminu:p Zajrze jeszcze wieczorkiem posprawdzac jak sie zachowujecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madziu gratuluje swiniolka!!:multi::multi: Mam nadzieje, ze wkleilas jakies fotki i bede je mogla potem zobaczyc:cool3: Kasia, Daga, Madzia gajkowa, Madzia masterkowa, Gonia, PIKA, dziekujemy za odwiedzinki:buzi: Taaaaka nuda....... ....no nie? nie ma niczego innego do roboty, wiec zostalo tylko jedno..... SPAĆ!!! Quote
madziasto4 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 madzia masterkowa... hmmm :evil_lol: super mikuś :loveu: master w mikusiowej skórze normalnie, identycznie śpi :lol: Quote
Recommended Posts