Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:krolik: Dzień dobry! Zyczymy miłego weekendu!
I prosimy o foteczki :angel:

Beda, ale moze pozniej:cool3: Zaraz musze leciec pomoc w domq

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej Madziulka :multi:

My swoją wizytę przesuniemy prawdopodobnie na 14go kwietnia - wybierzecie się też w tym dniu :cool3: :cool3: Mam nadzieje, że wiosenka juz wtedy w pełni zagosci u nas i juz nie będzie nespodzianek :eviltong:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Hej Madziulka :multi:

My swoją wizytę przesuniemy prawdopodobnie na 14go kwietnia - wybierzecie się też w tym dniu :cool3: :cool3: Mam nadzieje, że wiosenka juz wtedy w pełni zagosci u nas i juz nie będzie nespodzianek :eviltong:

Miejmy nadzieje, ze sie ociepli:roll: Sprobuje sie umowic na 14go. Potem pozycze aparacik, zrobie kilka zdjec i porownamy golasy:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Beda, ale moze pozniej:cool3: Zaraz musze leciec pomoc w domq

:multi: To wspaniale, w takim razie szybko zmykaj pomagać w domu, a potem wstawiaj nam Mikusia:cool3:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Miejmy nadzieje, ze sie ociepli:roll: Sprobuje sie umowic na 14go. Potem pozycze aparacik, zrobie kilka zdjec i porownamy golasy:lol:

Ok Madziu - ja juz sie doczekac nie moge :multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Ale pieszczoszek:p Nie ma to jak przytulić się do ciepłej paniusi:lol: Moja Figa ostatnio spi w nogach a trochę brakuje mi jej na podusi;)

Posted

Kasiu ja nie rozsiewam zarazkow:shake: Masz calkiem inne objawy niz ja. Gdybym ciebie zarazila mialabys grype żołądkową:eviltong::eviltong:

Daga ja rowniez nie moge sie doczekac. Mam juz dosc codziennego mycia wlosow pod brzuchem (Miki chyba tez:roll:). I ta okropna pogoda......u nas ma ponoc padac snieg w nocy:angryy:

Figa u mnie Miki od zawsze spi przy glowie i lubi wtulac sie w ramiona:cool3: W "nogach" spi przed moim przyjsciem do lozka.

Alicjo z checia bym przyszla i pomogla, ale szczerze mowiac nie chce mi sie do ciebie jechac:evil_lol::evil_lol:

Goniu zdjecia juz wklejam......troche sie spoznilam:lol:

Zdjecia z gaciami (Miki musial je nosic w nocy kiedy mial podraznione jajecka i mial je posmarowane kremem na otarcia)

I co ty mi zrobilas? I jak ja wygladam:placz:

I z innej beczki

CZasem jest bardzo nudnawo.....

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Daga ja rowniez nie moge sie doczekac. Mam juz dosc codziennego mycia wlosow pod brzuchem (Miki chyba tez:roll:). I ta okropna pogoda......u nas ma ponoc padac snieg w nocy:angryy:

U nas snieg sypie kazdej nocy i zazwtczaj nad ranem - brzydnie już się i patrzec juz na niego nie mogę :angryy: :angryy:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Zdjecia z gaciami (Miki musial je nosic w nocy kiedy mial podraznione jajecka i mial je posmarowane kremem na otarcia)

I co ty mi zrobilas? I jak ja wygladam:placz:

ale gustowne majteczki :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:ale fajnie w majtaskach wygląda ;)

Daga napisał(a):
ale gustowne majteczki

Dobrze, ze to york, a nie nowofunland:evil_lol::evil_lol: Gdzie ja bym znalazla takie ogromniaste gaciole?:crazyeye:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Kasiu ja nie rozsiewam zarazkow:shake: Masz calkiem inne objawy niz ja. Gdybym ciebie zarazila mialabys grype żołądkową:eviltong::eviltong:

no to cale szczescie, ze to nie te Twoje ;)

a gacie - rewelacja :lol::lol::lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Magda!!!
Szkola szkola, ale Dogomanii tez sie troche czasu nalezy ;)

Jestem!! Wpadlam tylko na chwilke, bo zaraz mam dodatkowe zajecia przygotowujace do egzaminu:p Zajrze jeszcze wieczorkiem posprawdzac jak sie zachowujecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madziu gratuluje swiniolka!!:multi::multi: Mam nadzieje, ze wkleilas jakies fotki i bede je mogla potem zobaczyc:cool3:

Kasia, Daga, Madzia gajkowa, Madzia masterkowa, Gonia, PIKA, dziekujemy za odwiedzinki:buzi:

Taaaaka nuda.......

....no nie?

nie ma niczego innego do roboty, wiec zostalo tylko jedno.....
SPAĆ!!!