Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Apropo ucha boli mnie cosik zle na nim spalam...:roll:
koniecznie chce widziec te kolczyki pewno ma teraz zdrowotne:p[/quote]

Noo żeś je musiała mocno splaskać skoro boli :evil_lol:

Jakie to są zdrowotne?

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no chyba tak i rece i w nocy dretwialy..:roll::evil_lol:

po zrobieniu swiezej dziurki zakladaja takie zeby ucho sie w nich dobrze goilo dopiero po jakims czasie moze zmienic na inne

Posted

[quote name='Pegaza']no chyba tak i rece i w nocy dretwialy..:roll::evil_lol:

po zrobieniu swiezej dziurki zakladaja takie zeby ucho sie w nich dobrze goilo dopiero po jakims czasie moze zmienic na inne[/quote]

Trzeba cię rozmasować :loveu:

Za moich czasów :roflt:to nie było takich wynalazków...

Posted

[quote name='Pegaza']Taa tylko chetnego brak?

Aga trzeba isc z postepem:lol: sama widzialas ze Wladka jako jedyna w szkole... :evil_lol:[/quote]

Aaaa tam, pewnie jakbyś tylko chciała to kolejka, by się ustawiła pod twoimi drzwiami :p

Władka to taki nasz rodzynek :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']mowisz to moze pojde sprawdzic....:lol:

taa taki oblany w czekoladzie smakowity:lol::evil_lol:[/quote]

Uważaj, bo później to już drzwi nie zamkniesz :razz:

:roflt: do tego chyba w mlecznej, no nie?

Posted

[quote name='Pegaza']nie boj sie soma ich powstrzymie..:evil_lol:

musowo w mlecznej bo nie lubie gorzkiej..:evil_lol:[/quote]

Soma :loveu: obrończyni

A może w białej polewie?

Posted

Władziu no pokaż że suknię piękną :loveu:

Co do uszu to ja właśnie też mam problem .. chyba sobie kupię takie lecznicze kolczyki bo kiedyś, kiedyś jak młoda byłam to złote nosiłam, potem na srebro się przerzuciłam i problemy powstały. Uszy bolały, swędziały, piekły it.d. no i nosić przestałam :cool1: Ale ja tak lubie kolczyki .. chcę znów .. :placz:

Posted

Cześć cioteczki!
Nareszcie mam wolne:multi: Zero stresów, szkoły i obowiązków. Czeka mnie błogie lenistwo:loveu:
Co z tego, że jestem chora. Ważne, że można posiedzieć w domku hihi

Już odpowiadam.
Sukienkę postaram się pokazać jutro, bo dzisiaj dopiero kupiłam nowe akumulatorki i teraz się ładują. Nadal szukam butów.
Uszka też pokażę... niech będzie:eviltong: Ostatnio robiłam zdjęcie rentgenowskie szczyny i musiałam zdjąć te kolczyki... matko, ale się wystraszyłam, że jak zdejmę to już nie założę:evil_lol: Haha myślałam, że mi zarosną w kilka godzin.

Choinka ubrana, domek udekorowany:loveu: Jutro przyjeżdża brat, więc święta pełną parą.
Lecę dalej:loveu:

Posted

[quote name='***Paulina***']A gdzie nowe fotki Mikiego???:cool3:[/quote]

Jutro:p

I tak nie ma czego oglądać, bo wygląda jak stara ścierka:evil_lol: Ostatnio obcięłam mu włosy na głowie i ekhm:cool1:
Dzisiaj go chyba wykąpię, bo brat ma uczulenie.

Posted

[quote name='Magda']Jutro:p

I tak nie ma czego oglądać, bo wygląda jak stara ścierka:evil_lol: Ostatnio obcięłam mu włosy na głowie i ekhm:cool1:
Dzisiaj go chyba wykąpię, bo brat ma uczulenie.[/quote]
Ooo... Sama obcięłaś??? No to musisz mieć do tego talent... Pewnie wcale jak ścierka nie wygląda...
Ja tam bym nie łapała raczej nożyczek, no chyba że do przycięcia włosków na uszkach...
A bratu współczuje, wiem jak to jest bo ostatnio też miałam, chyba na czekolade albo orzeszki... Masakra, za nic nie chciało zejść... Teraz dopiero zaczyna znikać a prawie tydzień się drapałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Talentu wielkiego nie mam, ale kiedyś wychodziło... teraz tak na szybko ciachnęłam między palcami:roll: Odrośnie, to najważniejsze:lol:

Ja nie wiem na co on jest uczulony... niby york nie uczula (chodzi mi o włosy), ale on zawsze jak przyjedzie do domu to ma nawrót alergii i musi brać tabletki. Jak wyjedzie to wszystko jest ok. Pies go nie liże, ba! prawie w ogóle go nie dotyka, a i tak ma objawy. Zobaczymy jak zareaguje tym razem.

Oj biedna. Ja zadrapałabym się na śmierć z moim uporem:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda']Talentu wielkiego nie mam, ale kiedyś wychodziło... teraz tak na szybko ciachnęłam między palcami:roll: Odrośnie, to najważniejsze:lol:

Ja nie wiem na co on jest uczulony... niby york nie uczula (chodzi mi o włosy), ale on zawsze jak przyjedzie do domu to ma nawrót alergii i musi brać tabletki. Jak wyjedzie to wszystko jest ok. Pies go nie liże, ba! prawie w ogóle go nie dotyka, a i tak ma objawy. Zobaczymy jak zareaguje tym razem.

Oj biedna. Ja zadrapałabym się na śmierć z moim uporem:evil_lol:[/quote]
Ja mam to co roku... Rok temu też mi takie coś wyszło...
Pewnie mam to od słodyczy, bo normalnie to nie jem a w święta jak dostanę, to muszę coś z tym zrobić:evil_lol:

Posted

A potem się dziwimy skąd te kilogramy po świętach:evil_lol: Ja nie mam od kogo dostawać słodyczy, ale pierniczki i inne wypieki to pochłaniam garściami. Teraz skończyło się na tym, że wszystko jest chowane, a w ostateczności zamykane na klucz w szafce:cool1: Znęcają się nade mną...

Posted

[quote name='Magda']A potem się dziwimy skąd te kilogramy po świętach:evil_lol: Ja nie mam od kogo dostawać słodyczy, ale pierniczki i inne wypieki to pochłaniam garściami. Teraz skończyło się na tym, że wszystko jest chowane, a w ostateczności zamykane na klucz w szafce:cool1: Znęcają się nade mną...[/quote]
:evil_lol: Przede mną nic nie chowają... Ja po prostu nie przepadam za słodyczami i i tak ich nie jem... ale chodzi mi o słodycze takie jak czekolady, żelki, cukierki itp.
Ciasteczka to jem bo na to nie jestem uczulona raczej...