Aga76 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Kasia']Matołek to jeszcze nic! Słyszałaś jak Madźka mówi na swoich? Ryje świńskie! :evil_lol: Nasza Madzia taka wulgarna? Ło matko :mdleje: :megagrin: Quote
Magda Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu (widzę nowy nick) :loveu: Jedziesz do Warszawy na wystawę? Kurczę no... mnie nie będzie w żadne dni. W piątek przygotowania do przyjazdu suńki, sobota w Pabianicach, a niedziela z oswajaniem psiny do nowego domku. Nowy, nowy, wyrzuciłam M:diabloti: Nie jadę na wystawę, ale tak pozwiedzać miasto, odwiedzić rodzinę, bo dawno nie byłam. Jedziemy same z mamą. Chłopy zostają w domu - trzeba od nich odpocząć:multi: Ja wolałabym przygotowywać się do przyjazdu suńki. Jak chcesz możemy się zamienić:eviltong: [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu :) Mikulek słodki :loveu::loveu: Miłego wypoczynku na działeczce życzymy:lol: [quote name='PositiveThought']M. ma pióropuszek z tyłu :loveu: baw się dobrze na działeczce :razz: ze znajomkami, na dni 4, no, no, byleby wam pogoda dopisala :grins: hej! Wypad był super!:loveu: Miki ma nową miłość - goldenkę. Zdjęcia mam w aparacie i wstawię je dopiero po przyjeździe. Jutro po 11 mam pociąg. [quote name='jbk']http://img228.imageshack.us/img228/1336/p6221747td6.jpg - jak się uważnie przygląda :) hihi hej:p [quote name='Skibka']nareszcie wszystkie Yorkowe galerie w jednym dziale :cool3: a co do zdjęc Mikusia to moja suczka aż lizała monitor ;) wpadnij do nas ;) Teraz wiadomo ile nas jest. Och M się zaczerwienił:oops: Wpadam tylko nic nie piszę. Przeglądam sobie często kilka galeryjek tak bez odzewu:cool1: [quote name='AmiX']Ale ja go lubie ma to "coś" w oczach i jest po prostu śliczny:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Ania [quote name='Kasia']Cze Władziu. Mikulec kochane sreberko :loveu: Jak wypad ze znajomymi? Udany? Mamy nadzieję, że będą jakieś zdjecia...;) [quote name='Aga76']Madźka licz się ze słowami :-x Bry hihihi [quote name='Kasia']Matołek to jeszcze nic! Słyszałaś jak Madźka mówi na swoich? Ryje świńskie! :evil_lol: [quote name='Aga76']Nasza Madzia taka wulgarna? Ło matko :mdleje: :megagrin: Hahaha... cześć!:loveu: Jak będą zdjęcia to zdam relację. Tak na sucho to nic nie zrozumiecie:eviltong: Quote
Moniś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć Magda :lol: Jak tam, dalej zarazki roznosisz, czy już lepiej? hehe :evil_lol: Teraz to nie mozna widzę z Tobą zadzierać boś się Pani Mod zrobiła ;) Kiedyś... to było co innego, hihih ;) Pozdrawiam ;);) Quote
madziasto4 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cześć Władka, cześć Matołku, Ryje Świńskie pozdrawiają :bye: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dzień dobry, dzień dobry!!!:lol: Przypominam się ja, ta co znęca się nad yorkami...:diabloti: Quote
Pegaza Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Nie wiem czy tu bylam czy nie...:roll: Władka Twoja galeryja chyba to jest... Quote
Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Kinguska napisał(a):Śliczny yorkasek ^^ Zapraszam do mnie ;] Dziękuję! Wpadnę:loveu: Moniś napisał(a):Cześć Magda :lol: Jak tam, dalej zarazki roznosisz, czy już lepiej? hehe :evil_lol: Teraz to nie mozna widzę z Tobą zadzierać boś się Pani Mod zrobiła ;) Kiedyś... to było co innego, hihih ;) Pozdrawiam ;);) Hej! Jeny, ale Ciebie dawno nie było. Ludzie! Wróciła!:loveu::loveu: I o zarazkach pamięta. Kosiana daj pyska:buzi: PositiveThought napisał(a):masz rację, Ciebie na sucho zrozumieć się nie da :shake: hih :megagrin: Hihihi a to dobre:evil_lol: madziasto4 napisał(a):Cześć Władka, cześć Matołku, Ryje Świńskie pozdrawiają :bye: AlKil napisał(a):dzień dobry, dzień dobry!!!:lol: Przypominam się ja, ta co znęca się nad yorkami...:diabloti: Kasia napisał(a):Cze Władziu :loveu: Jak wypoczynek? Udany? tigrunia napisał(a):A to Władka juz wróciła ? :roll: madziasto4 napisał(a):Hop hop, jest tu kto? Pegaza napisał(a):Nie wiem czy tu bylam czy nie...:roll: Władka Twoja galeryja chyba to jest... Hej! Wróciła wczoraj i nie miała już sił wpaść do siebie. Za chwilę zabieram się za działkowe fotki. Nie dostałam zgody na pokazanie swoich towarzyszy, ale mam co innego:p Z Warszawy nie mam fot godnych pokazania, bo same ryjoki na nich:eviltong: Widzimy się za chwilę Quote
Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Kolejna wielka miłość M. Przez dwa dni nie odstępował jej na krok. Noc miałam z głowy - kawaler nie mógł znieść tego, że jego ukochana jest zamknięta w namiocie:mad: Kiedy już wszystko dobiegało do normalności musieli się rozstać... akurat musieli siedzieć przy koszu:roll: :loveu::loveu: tak szybko się ruszali, że nie mogłam ich zmieścić w kadrze tutaj uśmiech zadowolenia:p Quote
Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Oj Madźka pozgrywac i zmniejszyć tyle zdjęć ręcznie to jest trochę roboty. Do tego komp mi wolno chodzi, bo ściągam film:p przywiązali, bo za dużo się szalało:mad: Wykopała dół na głębokość 30cm, ale ciii rodzice nie wiedzą:evil_lol: Quote
Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Na plaży można się wyszaleć do woli rach... ...ciach i Mikuchnek zakopany:diabloti: chciała go pogrzebać żywcem:mad: Quote
Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 M tylko stał i patrzył i patrzył... czasami prawie był zjedzony:diabloti: podlizywać to on się umie:cool3: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 hej:multi: jeejku kocham Twoje zdjęcia ale mieliście tam fajnie:) tylko pozazdrościc gdzie to jest? i co to za goldenek?:p Quote
Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Mi. napisał(a):hej:multi: jeejku kocham Twoje zdjęcia ale mieliście tam fajnie:) tylko pozazdrościc gdzie to jest? i co to za goldenek?:p hej! dziękuję:oops: Działkę mam nad morzem pod Kołobrzegiem (jakieś 20 min). Rejon Gąsek, Pleśnej. Co prawda do morza jest 25 min pieszo, ale tereny takie fajne, że szybko mija. Goldenek to sunia mojej koleżanki. W ostatniej chwili dowiedziałam się, że przyjedzie (nie była planowana), ale na szczęście okazała się łagodna. Wulkan energii, ale M wiernie dotrzymywał jej kroku:p Quote
AmiX Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To aż takie zabawy były:evil_lol: http://img230.imageshack.us/img230/7876/p7081797tf8.jpg śliczne pieski to i portrecik śliczny:loveu::loveu: http://img142.imageshack.us/img142/3935/p7081792fb5.jpg Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jenyyy Władka - zakochałam sie :loveu: W plaży, morzu, widokach, psiakach :loveu: Achhhh cóż za raj :loveu: Chyba kupię Jessice jakiegoś dużego psiaka do zabaw zamiast 2-go Yorka :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tigrunia napisał(a): Chyba kupię Jessice jakiegoś dużego psiaka do zabaw zamiast 2-go Yorka :evil_lol: nawet mogę Ci rasę podpowiedzieć...:diabloti: Witaj Magda!:lol: Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Magda napisał(a):hej! dziękuję:oops: Działkę mam nad morzem pod Kołobrzegiem (jakieś 20 min). Rejon Gąsek, Pleśnej. Co prawda do morza jest 25 min pieszo, ale tereny takie fajne, że szybko mija. Goldenek to sunia mojej koleżanki. W ostatniej chwili dowiedziałam się, że przyjedzie (nie była planowana), ale na szczęście okazała się łagodna. Wulkan energii, ale M wiernie dotrzymywał jej kroku:p No fajnie, że przyjechała bo nudziło by mu się zapewnie:cool3: Jeej ja też tak chce:eviltong:. a tutaj już po szaleństwach na plazy?;) http://img233.imageshack.us/img233/7657/p6281755qh9.jpg Quote
Recommended Posts