Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej towarzysze!:eviltong:
Władka regeneruje siły po 3 dniach solidnej harówki. Na razie śpię po 12h. Zaczynam odczuwać brak witaminek i porządnego jedzenia. Głowa męczy mnie już drugi dzień.
Jest czas na pracę to i na wakacyjne imprezy również. Zgodnie z firmowym hasłem spikam się na całego:evil_lol:

Dzisiaj zdążyłam ciachnąć M. Niestety żadnych fotek nie mam... Ładuję akumulatorki i zrobię mała sesyjkę.

Idę jeść, jeść, jeść:sabber:

Posted

Noo nareszcie Władka wleciała uuu hihihi i od razu miłym porządkiem zawiało, a było już tak wesoło :evil_lol:

% latwiec (-ica) :megagrin:

Najadłaś się wreszcie?

Posted

PositiveThought napisał(a):
Władzia, spiknij się też z nami trochę :diabloti:

zrób, zrób, Mikuchnę golaska :loveu:

Z Wami zawsze i wszędzie:loveu::loveu:

Jest golasek, ale to już ostatnie cięcie w tym roku. Teraz zapuszczamy futro na zimę:p

Aga76 napisał(a):
Noo nareszcie Władka wleciała uuu hihihi i od razu miłym porządkiem zawiało, a było już tak wesoło :evil_lol:

% latwiec (-ica) :megagrin:

Najadłaś się wreszcie?

hihi myszy harcują?:diabloti:

A tak, dziękuję:) Pyszne było. Na deserek kogel-mogel:eviltong:

Kasia napisał(a):
Cze Władziu Spike'owa :loveu:
Ruch chociaż jakis jest?

Hej Kasiu!
Z ruchem to różnie. Pierwszego dnia słabiutko, ale w sobotę to już miałyśmy lekkie oblężenie. Niedziela podobnie. Kiedy nie ma klientów to rozmawiamy z różnymi chłopami, którzy się przyczepią. Przyjeżdżają z całej Polski i szukają atrakcji:evil_lol: Jest całkiem miło, a i czas szybciej leci. 10h ślęczenia w jednym miejscu to jest dużo...
Stoimy przy plaży to mamy widoki na morze i ludzi. Ostatnio obserwowałyśmy akcję ratunkową. Lekko podpity chłopak postanowił wykopać tunel pod wydmą:-?, aż ten nagle się zawalił całego go przysypując. Pełno ludzi zaczęło go odkopywać... straszne to było. Karetki, policja, śmigłowiec. Na szczęście głupkowi nic się nie stało. Stracił przytomność, a potem trafił na policję. Tłumaczył, że chciał się ochłodzić(sic!):evilbat:

Jestem w trakcie focenia M

Posted

No i się kochana doczekałaś. Obfociłam, zmniejszyłam i wstawiam - uważam to za mój wyczyn, bo dawno tak nie było:eviltong:

Na razie z ogródka.

Posted

[quote name='PositiveThought']suuper :thumbs:

zmęczony, zapiłkowany pies :loveu:

i goły do tego... :loveu:

szczeka na przechodniów, pilnuje dobytku? :razz:

Piłka to teraz jego kolejna miłość. Ma nawet dzwoneczek <- zabawka typowo kocia:diabloti:

Na przechodniów nie szczeka, nawet na psy. Nie znosi tylko dużych samochodów (najczęściej dostawczych), traktorów, quadów i tego typu głośnych sprzętów no i oczywiście ptaków:diabloti:

[quote name='Aga76']:loveu: Mikuchna podwórkowy

Zaraz będzie kolejny:razz:

[quote name='Kasia']Co zdjęcie to jaśniejszy!
Fryz ekstra :loveu: zresztą jak zawsze.

Aż tak? Nie zauważyłam:lol:

[quote name='kamila.m']Piękny piesek, mam nadzieje, że mój Luluś na takiego przystojniaka wyrośnie:loveu:. Pozdrawiam!

Dzięki:) Miło nam!

[quote name='Aga76']Władka, noo
bo nam się zapracujesz

Dawno nielota me oczy nie widziały...

[quote name='Kasia']Widocznie interes się dobrze kręci skoro taka zapracowana...:cool1:
Albo gdzieś wypoczywa...

Wstaję o 8, o 9 wychodzę z domu i wracam po 21... zdążę tylko zjeść kolację, coś obejrzeć, pogadać i znowu do spania... i tak przez trzy dni:cool1: Dlatego potem nie mam czasu na dogo itp. Organizm wykonczony.

Na szczęście mam wolne do czwartku:multi: Mogę polatać po forum:loveu:

Nielot pilnuje działki nad morzem. Nie opłacało się go zabierać do domu, bo często zapominałam go ze sobą brać z powrotem. Na zimę wróci do domu:eviltong::placz:
Nie wiem tylko w jakim jest stanie, bo podobno brat strzelał do niego z wiatrówki... mam nadzieję, że przeżył i nie wygląda jak sitko

Wklejam jeszcze kilka zdjęć i zmykam spać. Dużo dzisiaj nadrobiłam uff...

Posted

[quote name='Magda']
Nielot pilnuje działki nad morzem. Nie opłacało się go zabierać do domu, bo często zapominałam go ze sobą brać z powrotem. Na zimę wróci do domu:eviltong::placz:
Nie wiem tylko w jakim jest stanie, bo podobno brat strzelał do niego z wiatrówki... mam nadzieję, że przeżył i nie wygląda jak sitko

:cry: buu nielocik biedny

Mikuś na tarasie ajć :razz:

Bardzo podoba mi się wejście do domu, w kolorze i wykończeniu.

Posted

Witaj zapracowana Władziu ;)
Słodki goły Mikulek:loveu: I ten jego pycholek:mdleje:
Musze wysłać tą moją fryzjerke na szkolenie do Ciebie bo ona tak nie umie albo w przyszłym roku pojedziemy do Ciebie na obciecie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Czołem Władziu :p

Fotki obejrzę w domu bo w pracy nie widzę...
Pozdrawiamy :loveu:

Ok:loveu:

[quote name='Aga76']:cry: buu nielocik biedny

Mikuś na tarasie ajć :razz:

Bardzo podoba mi się wejście do domu, w kolorze i wykończeniu.

No bidny... Rozmawiałam dzisiaj z bratem i powiedział, że strzelał tylko w puszki. Jest nadzieja!!:cool3:

Pokażę Wam później fotki domu, bo robiłam do albumu (prowadzimy taki od początku budowy.

[quote name='PositiveThought']wielkościowo pasuje :lol:
piłki som fajne :loveu:

:-o
zostawić nielota, samego, opuszczonego, a Twój brat nie wie, że polowania są zakazane? :mad: :evil_lol:

zostawić Mikusia, samego, opuszczonego, za płotem tęsknie patrzącego? :mad: :evil_lol:

pozdrowionka Władka :calus:

Som, som najważniejsze, że pobudzają instynkt łowcy kiedy "uciekają" po ziemi:razz:

A są? hihi

A to też zakazane?:eviltong:

dzięki:loveu:

[quote name='Kasia_zg']

Witaj zapracowana Władziu ;)
Słodki goły Mikulek:loveu: I ten jego pycholek:mdleje:
Musze wysłać tą moją fryzjerke na szkolenie do Ciebie bo ona tak nie umie albo w przyszłym roku pojedziemy do Ciebie na obciecie :evil_lol:

Hej Kasiu!
Szczerze mówiąc mi się już znudziła ta fryzurka u M, ale dziękuję!
Mam chrapkę na aidkową:razz:

Zgrywam focie:cool1:

Posted

i nowy ogródek

Kolory na zdjęciach są trochę przekłamane, bo domek nie jest aż tak żółty:lol:

Przedwczoraj robiłam przemeblowanie pokoju. Mam fioła na punkcie zmian:cool1: