Kasia_zg Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cześć Madziu:) Marzyciel....przeuroczy:loveu: Focie innych zwierzaków też fajowe...a mała niufka oczarowała mnie... Pozdrawiamy Quote
Magda Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Hej towarzysze!:eviltong: Władka regeneruje siły po 3 dniach solidnej harówki. Na razie śpię po 12h. Zaczynam odczuwać brak witaminek i porządnego jedzenia. Głowa męczy mnie już drugi dzień. Jest czas na pracę to i na wakacyjne imprezy również. Zgodnie z firmowym hasłem spikam się na całego:evil_lol: Dzisiaj zdążyłam ciachnąć M. Niestety żadnych fotek nie mam... Ładuję akumulatorki i zrobię mała sesyjkę. Idę jeść, jeść, jeść:sabber: Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Noo nareszcie Władka wleciała uuu hihihi i od razu miłym porządkiem zawiało, a było już tak wesoło :evil_lol: % latwiec (-ica) :megagrin: Najadłaś się wreszcie? Quote
Kasia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cze Władziu Spike'owa :loveu: Ruch chociaż jakis jest? Quote
Magda Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 PositiveThought napisał(a):Władzia, spiknij się też z nami trochę :diabloti: zrób, zrób, Mikuchnę golaska :loveu: Z Wami zawsze i wszędzie:loveu::loveu: Jest golasek, ale to już ostatnie cięcie w tym roku. Teraz zapuszczamy futro na zimę:p Aga76 napisał(a):Noo nareszcie Władka wleciała uuu hihihi i od razu miłym porządkiem zawiało, a było już tak wesoło :evil_lol: % latwiec (-ica) :megagrin: Najadłaś się wreszcie? hihi myszy harcują?:diabloti: A tak, dziękuję:) Pyszne było. Na deserek kogel-mogel:eviltong: Kasia napisał(a):Cze Władziu Spike'owa :loveu: Ruch chociaż jakis jest? Hej Kasiu! Z ruchem to różnie. Pierwszego dnia słabiutko, ale w sobotę to już miałyśmy lekkie oblężenie. Niedziela podobnie. Kiedy nie ma klientów to rozmawiamy z różnymi chłopami, którzy się przyczepią. Przyjeżdżają z całej Polski i szukają atrakcji:evil_lol: Jest całkiem miło, a i czas szybciej leci. 10h ślęczenia w jednym miejscu to jest dużo... Stoimy przy plaży to mamy widoki na morze i ludzi. Ostatnio obserwowałyśmy akcję ratunkową. Lekko podpity chłopak postanowił wykopać tunel pod wydmą:-?, aż ten nagle się zawalił całego go przysypując. Pełno ludzi zaczęło go odkopywać... straszne to było. Karetki, policja, śmigłowiec. Na szczęście głupkowi nic się nie stało. Stracił przytomność, a potem trafił na policję. Tłumaczył, że chciał się ochłodzić(sic!):evilbat: Jestem w trakcie focenia M Quote
Magda Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No i się kochana doczekałaś. Obfociłam, zmniejszyłam i wstawiam - uważam to za mój wyczyn, bo dawno tak nie było:eviltong: Na razie z ogródka. Quote
Kasia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Co zdjęcie to jaśniejszy! Fryz ekstra :loveu: zresztą jak zawsze. Quote
kamila.m Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Piękny piesek, mam nadzieje, że mój Luluś na takiego przystojniaka wyrośnie:loveu:. Pozdrawiam! Quote
Aga76 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Władka, noo bo nam się zapracujesz Dawno nielota me oczy nie widziały... Quote
Kasia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Widocznie interes się dobrze kręci skoro taka zapracowana...:cool1: Albo gdzieś wypoczywa... Quote
Magda Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='PositiveThought']suuper :thumbs: zmęczony, zapiłkowany pies :loveu: i goły do tego... :loveu: szczeka na przechodniów, pilnuje dobytku? :razz: Piłka to teraz jego kolejna miłość. Ma nawet dzwoneczek <- zabawka typowo kocia:diabloti: Na przechodniów nie szczeka, nawet na psy. Nie znosi tylko dużych samochodów (najczęściej dostawczych), traktorów, quadów i tego typu głośnych sprzętów no i oczywiście ptaków:diabloti: [quote name='Aga76']:loveu: Mikuchna podwórkowy Zaraz będzie kolejny:razz: [quote name='Kasia']Co zdjęcie to jaśniejszy! Fryz ekstra :loveu: zresztą jak zawsze. Aż tak? Nie zauważyłam:lol: [quote name='kamila.m']Piękny piesek, mam nadzieje, że mój Luluś na takiego przystojniaka wyrośnie:loveu:. Pozdrawiam! Dzięki:) Miło nam! [quote name='Aga76']Władka, noo bo nam się zapracujesz Dawno nielota me oczy nie widziały... [quote name='Kasia']Widocznie interes się dobrze kręci skoro taka zapracowana...:cool1: Albo gdzieś wypoczywa... Wstaję o 8, o 9 wychodzę z domu i wracam po 21... zdążę tylko zjeść kolację, coś obejrzeć, pogadać i znowu do spania... i tak przez trzy dni:cool1: Dlatego potem nie mam czasu na dogo itp. Organizm wykonczony. Na szczęście mam wolne do czwartku:multi: Mogę polatać po forum:loveu: Nielot pilnuje działki nad morzem. Nie opłacało się go zabierać do domu, bo często zapominałam go ze sobą brać z powrotem. Na zimę wróci do domu:eviltong::placz: Nie wiem tylko w jakim jest stanie, bo podobno brat strzelał do niego z wiatrówki... mam nadzieję, że przeżył i nie wygląda jak sitko Wklejam jeszcze kilka zdjęć i zmykam spać. Dużo dzisiaj nadrobiłam uff... Quote
Kasia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Czołem Władziu :p Fotki obejrzę w domu bo w pracy nie widzę... Pozdrawiamy :loveu: Quote
Aga76 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Magda'] Nielot pilnuje działki nad morzem. Nie opłacało się go zabierać do domu, bo często zapominałam go ze sobą brać z powrotem. Na zimę wróci do domu:eviltong::placz: Nie wiem tylko w jakim jest stanie, bo podobno brat strzelał do niego z wiatrówki... mam nadzieję, że przeżył i nie wygląda jak sitko :cry: buu nielocik biedny Mikuś na tarasie ajć :razz: Bardzo podoba mi się wejście do domu, w kolorze i wykończeniu. Quote
Kasia_zg Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Witaj zapracowana Władziu ;) Słodki goły Mikulek:loveu: I ten jego pycholek:mdleje: Musze wysłać tą moją fryzjerke na szkolenie do Ciebie bo ona tak nie umie albo w przyszłym roku pojedziemy do Ciebie na obciecie :evil_lol: Quote
Magda Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Kasia']Czołem Władziu :p Fotki obejrzę w domu bo w pracy nie widzę... Pozdrawiamy :loveu: Ok:loveu: [quote name='Aga76']:cry: buu nielocik biedny Mikuś na tarasie ajć :razz: Bardzo podoba mi się wejście do domu, w kolorze i wykończeniu. No bidny... Rozmawiałam dzisiaj z bratem i powiedział, że strzelał tylko w puszki. Jest nadzieja!!:cool3: Pokażę Wam później fotki domu, bo robiłam do albumu (prowadzimy taki od początku budowy. [quote name='PositiveThought']wielkościowo pasuje :lol: piłki som fajne :loveu: :-o zostawić nielota, samego, opuszczonego, a Twój brat nie wie, że polowania są zakazane? :mad: :evil_lol: zostawić Mikusia, samego, opuszczonego, za płotem tęsknie patrzącego? :mad: :evil_lol: pozdrowionka Władka :calus: Som, som najważniejsze, że pobudzają instynkt łowcy kiedy "uciekają" po ziemi:razz: A są? hihi A to też zakazane?:eviltong: dzięki:loveu: [quote name='Kasia_zg']Witaj zapracowana Władziu ;) Słodki goły Mikulek:loveu: I ten jego pycholek:mdleje: Musze wysłać tą moją fryzjerke na szkolenie do Ciebie bo ona tak nie umie albo w przyszłym roku pojedziemy do Ciebie na obciecie :evil_lol: Hej Kasiu! Szczerze mówiąc mi się już znudziła ta fryzurka u M, ale dziękuję! Mam chrapkę na aidkową:razz: Zgrywam focie:cool1: Quote
AmiX Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Uwielbiam tege złotego chłopaka :loveu: śliczny:loveu: http://img224.imageshack.us/img224/2346/p8062072fz2.jpg Pozdrawiam Ania Quote
Magda Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='AmiX']Uwielbiam tege złotego chłopaka :loveu: śliczny:loveu: http://img224.imageshack.us/img224/2346/p8062072fz2.jpg Pozdrawiam Ania Aniu bardzo nam miło. Rozpływamy się:loveu: Nasz mały domek z tyłu z przodu niedawno skończono polbruk Quote
Magda Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 i nowy ogródek Kolory na zdjęciach są trochę przekłamane, bo domek nie jest aż tak żółty:lol: Przedwczoraj robiłam przemeblowanie pokoju. Mam fioła na punkcie zmian:cool1: Quote
Recommended Posts