Magda Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Hej Kasiu, hej Aniu:loveu::loveu: Mikiego na razie nie strzyżę. Może na początku wakacji go poprawię, żeby się jakoś prezentował. Mamy weekend! Jupi! Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kto ma łikend ten ma :cool1: Ja i jutro i w niedziele pracuje :angryy: Quote
Pegaza Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cze Władka:p no wlasnie Tigrunia mialas nosa:pto jest ten sklep jubilerski tylko adresu nie znam dokladnego Quote
tigrunia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Władka:p no wlasnie Tigrunia mialas nosa:pto jest ten sklep jubilerski tylko adresu nie znam dokladnego Tam chyba jest na tej aukcji adres.. a poka jaki Ci sie widzi :loveu: Cze szefowa :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cześć Madziu. Jak tam twoje ósemki? Bolą już mniej? Quote
Magda Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Cze:p Ósemki mają się bardzo dobrze. Nawet o nich zapomniałam. Oj leniuch ze mnie potworny! Dopiero wstałam.... nawet M mnie nie budził tylko smacznie sobie spał obok (obok!!:angryy:). Zabieramy się za śniadanie i spacerek. Wczoraj wzięłam M na przejażdżkę rowerem, ale tym razem biegł obok. Było super:loveu: Zeszło nam chyba z godzinę, ja wróciłam padnięta, a M napił się wody i przyniósł mi piłkę do rzucania... ja nie wiem co go może wykończyć:roll: Buziaki! Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cze wladka no masz szczęscie dzis weszlam bez problemu:p Beata ja chcialam z tej aukcji wzor grecki z kamykami svarowskiego :loveu: teraz nie ma chyba go wystawionego Quote
Magda Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Oj... nie mam:cry: Buu! Wszystko się wali, mam złe dni. Najchętniej schowałabym się pod pierzynkę i została pod nią do końca roku szkolnego. Wybaczcie, ale przez jakiś czas mnie nie będzie. Jak wszystko się jakoś poukłada to wpadnę. Zdjęcie też zrobię - obiecuję! Quote
Anusia & Alutka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kasia napisał(a):Czołem Władziu :lol: Zrobiłaś zdjęcie z butelką? Magda_Miki napisał(a):Oj... nie mam:cry: Buu! Wszystko się wali, mam złe dni. Najchętniej schowałabym się pod pierzynkę i została pod nią do końca roku szkolnego. Wybaczcie, ale przez jakiś czas mnie nie będzie. Jak wszystko się jakoś poukłada to wpadnę. Zdjęcie też zrobię - obiecuję! Uuuuu to tera rozumiem ten humor. Jak Wladka butelki pod ryncami ni mo to i nerwowa jezd... :cool1: Quote
Kasia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Władka w ogóle jakaś nerwista ostatnio jezd... Pomyśleć, że plastik butelki też maja na to jakiś wpływ...? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kasia napisał(a):Władka w ogóle jakaś nerwista ostatnio jezd... Pomyśleć, że plastik butelki też maja na to jakiś wpływ...? :cool1: na glodzie jezd :roll: Quote
tigrunia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Pegaza napisał(a): Beata ja chcialam z tej aukcji wzor grecki z kamykami svarowskiego :loveu: teraz nie ma chyba go wystawionego Chyba wiem o jaki Ci chodzi :cool3: Zaraz pójde looknąć czy mają .. Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Madziu nie nerwuj sie tak...i wracaj do Nas sibko:calus: Quote
Pegaza Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cze Madziu:loveu: posylam duzo buziaczkow by sie humor poprawil Quote
Anusia & Alutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 PositiveThought napisał(a): i moje zęby mi wypadły, wszystkie :mdleje: ze jak?? cze Wladka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 PositiveThought napisał(a):nooo, nie dość, że wypadły, to jeszcze bolą... ale jak wypadly? jak cos to moe przyjechac i Ci gryzc jedzonko :megagrin: Quote
Magda Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Uff nareszcie jestem!:loveu: Caały weekend pracowałam w ogrodzie... powoli wszystko zaczyna wyglądać normalnie. Zasadziliśmy kilkanaście roślin, ziemia prawie do końca wyrównana, ogrodzenie do połowy gotowe. Niedługo siejemy trawę. Mikuchnek znowu wygolony i w końcu wygląda jak pies.Zdjęcia porobiła - te z butelką też. Wstawię u Kasi jak się umawialiśmy;) Quote
Recommended Posts