Mała Rita Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witamy z Fidusiem poniedziałkowo :hand: Quote
Kasia_zg Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć Madziu :) Miki golasek hihi słodki:loveu: Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Władziu gdzie sie podziewasz? Jeszcze pracujesz? Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 pozdro dla szanownej WLadzi i Majkela:) Quote
Aga76 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Cze Władka z wąsem bądź bez :cool1: Wróć już! Quote
Aga76 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 PositiveThought napisał(a):Władzia pokaż się mi też, niech Cię uściskam, dziś wszystkich ściskam zbiorowo :calus: :evil_lol: do odważnych świat należy! Quote
Kasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Władzię zaspajkowali :loveu: Oby niedługo wróciła... Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 ewa2909 napisał(a):Mi osobiscie bardziej sie podoba po ciachnieciu.Slicznie mu w nowej fryzurce.Swietna ma Mikus figorke.Mogla bys podac jego wymiarki? A dziękujemy. Wymiary podam innym razem;) Kasia napisał(a):Mikiemu we wszystkim jest fajnie ale trochę firanki by nie zaszkodziło :loveu: :evil_lol: Cze Władziu zapracowana :loveu: Oj cicho, wiem!:eviltong: Czekamy az odrośnie. Musiałam się przekonać jak będzie wyglądać bez. Pegaza napisał(a):No lulusia mu teraz widac ... Madzia przyklej mu ta firane spowrotem w te miejsce.. a domek i wokol domku masz pięknie.. aa kurde Miki to straszny chudzielec.. pozdrow Poznan i Browary piękne miasto.. nie mam skąd włosów wziąć... więc chyba nie przykleję:cool1: hihi on taki jest, sylwetka sportowa:razz: Aga76 napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Daria Ewa zniesmaczona :megagrin: hihi z powodu lulusia:diabloti: MAREA SHAPIRO napisał(a):HEHE Miki taki szeroki w barach a nie choody hihi:) calusy dla przystojniaka! no właśnie! Kasia napisał(a):Cze Władziu zapracowana :hand: Mała Rita napisał(a):Piękny piesek, piękna fryzurka :) Jagódka&Uzi napisał(a):No, lubie takie porządne sesje! :D Mała Rita napisał(a):Witamy z Fidusiem poniedziałkowo :hand: Pegaza napisał(a):Aga hehe Cze Miki obnazony i Magdo:p Kasia_zg napisał(a):Cześć Madziu :) Miki golasek hihi słodki:loveu: Kasia napisał(a):Władziu gdzie sie podziewasz? Jeszcze pracujesz? MAREA SHAPIRO napisał(a):pozdro dla szanownej WLadzi i Majkela:) Aga76 napisał(a):Cze Władka z wąsem bądź bez :cool1: Wróć już! PositiveThought napisał(a):Władzia pokaż się mi też, niech Cię uściskam, dziś wszystkich ściskam zbiorowo :calus: Kasia napisał(a):Władzię zaspajkowali :loveu: Oby niedługo wróciła... Hej! Wczoraj w nocy wróciliśmy do domu. Przez cały czas gościłam w Poznaniu i okolicach. Przydały mi się te wakacje - odpoczęłam na całego!:loveu: Miki też bardzo zadowolony, odsypia całe dwa tygodnie w 2 dni. Mamy dużo zdjęć, ale wybaczcie nie pokażę ich tak szybko:oops: Mam tyle na głowie, że szok... powolutku damy radę. Pozdrawiamy! Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cześć Madzia-Władzia :loveu: Fajnie, że już jesteś. Koniec wakacji, wreszcie wszyscy się znowu gromadzą na dogo :loveu: Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Masz rację, też się cieszę, że "zobaczę" starych znajomych:loveu: Gdzie fotki??? :placz: Może zaraz kilka dam. Nie lubię zmniejszać takiej ilości... grrr... Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Magda napisał(a): Może zaraz kilka dam. Nie lubię zmniejszać takiej ilości... grrr... No a hurtem nie zmniejszasz?? Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 madziasto4 napisał(a):No a hurtem nie zmniejszasz?? Kiedyś tak, ale coś się z pikselami mieszało i zdjęcia brzydko wychodziły. Dostałam pilny telefon i muszę zmykać, zdjęcia wieczorem;) Quote
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Magda napisał(a):Kiedyś tak, ale coś się z pikselami mieszało i zdjęcia brzydko wychodziły. Dostałam pilny telefon i muszę zmykać, zdjęcia wieczorem;) no i poszła :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cze Władziu :hand: Jak dobrze że juz jesteście i że to koniec wakacji juz :loveu: Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cze Władka :multi: Fajno że i ty wróciłaś :loveu: Quote
Magda Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Fajno, fajno, ale mam tylko jedno focie:p Net mi strasznie chodzi... ściągam Potop, bo nie przeczytałam książki... buu... nie wiedziałam, że to trwa aż 5h!! [SIZE=2]Zmokła kura:lol: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Film ściągasz? Czy głosową książkę? :evil_lol: Wiesz, że Ci koleś czyta :evil_lol: Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://img230.imageshack.us/img230/4374/p8172191wf4.jpg - podobny do Mikiego York chodzi po moim osiedlu ;) Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cze Władziu :hand: Pozdrawiamy środowo!!! Quote
Recommended Posts