Magda Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Wcześniejsze Dzisiejsze tarasowe połączone z opalaniem:razz: Jedyny (na razie) skrawek trawy na działce:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cześć Madzia. Połączone z opalaniem? Jakoś nie widzę, żeby Mikuś się opalał :lol: Niech bierze przykład z Ariska, a też będzie taki ciemny :diabloti: Idę popatrzeć na Mikusia z butelką... Quote
madziasto4 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cześć Madzia, bratnia duszo, my też pracowicie spędziliśmy te 4 dni, a trawa niebawem będzie posiana i u nas :multi: Quote
Magda Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madzia. Połączone z opalaniem? Jakoś nie widzę, żeby Mikuś się opalał :lol: Niech bierze przykład z Ariska, a też będzie taki ciemny :diabloti: Idę popatrzeć na Mikusia z butelką... Ja się opalałam:eviltong: Co do opalenizny to M nigdy nie będzie ciemny - jedynie różowy:lol: [quote name='madziasto4']Cześć Madzia, bratnia duszo, my też pracowicie spędziliśmy te 4 dni, a trawa niebawem będzie posiana i u nas :multi: Daj no pyska!:calus: Dobrze wiedzieć, że ktoś też pracuje:loveu: Quote
tigrunia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Halo Halo Władka:multi: znów byłam w twych terenach :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cze Wladka:p jakiego fajnego masz hipcia noo Pomysłowy parasol- kocyk zalozony na lezak :lol: heh to tej trawy masz duzo hehe Quote
Kasia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cholewcia, tu też nie widzę zdjęć...:placz: W domku se poogladam. Dobry Władziu :loveu: Quote
Magda Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 tigrunia napisał(a):Halo Halo Władka:multi: znów byłam w twych terenach :evil_lol: and?:eviltong: Służbowo? Pegaza napisał(a):Cze Wladka:p jakiego fajnego masz hipcia noo Pomysłowy parasol- kocyk zalozony na lezak :lol: heh to tej trawy masz duzo hehe Noo hipcio jest świetny - taki mięciutki:loveu: Z trawy proszę się nie śmiać:eviltong: Kiedyś będzie taka jaka być powinna! Kasia napisał(a):Cholewcia, tu też nie widzę zdjęć...:placz: W domku se poogladam. Dobry Władziu :loveu: I jak? Hej!:loveu: Quote
Kasia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Magda_Miki napisał(a): I jak? Są kolorowe, słoneczne i Mikusiowe :loveu: I pysek fajnie na czupurka zrobiony!!!! Quote
tigrunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Magda_Miki napisał(a):and?:eviltong: Służbowo? Nie - towarzysko :evil_lol: Dobry we wtorek :multi: Quote
Pegaza Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Halo Władka:p Be ja nawet wiem u kogo bylas:cool1: Quote
tigrunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Pegaza napisał(a):Halo Władka:p Be ja nawet wiem u kogo bylas:cool1: Wywiad masz na pomorzu ?? :cool3: Quote
Kasia_zg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cze Władziu :) Słodka ta focia na tej małej trawce pycholek Mikusia jest fajniusi:loveu: Pozdrawiamy Quote
Magda Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Hej, hej! Wpadam do się na chwilkę. Strasznie nie chce mi się pisać, ale chociaż sobie poczytam co tam powypisywałyście:eviltong: Dzisiaj jestem cały dzień na nogach - najpierw 4h na zakupach, potem 2h w spożywczakach itp. Muszę odpocząć, a potem zabrać się do książek:cool1: [SIZE=2]Buziaki!:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Dzisiaj jestem cały dzień na nogach - najpierw 4h na zakupach, potem 2h w spożywczakach itp. Muszę odpocząć, a potem zabrać się do [SIZE=1]książek:cool1: Jakbyś się naumiała na rękach chodzić, tobyć se trochę giry odciążyła. :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Kto może i chce to prosze bardzo aby oddał głos w Krakvecie w głosowaniu na miesiąc maj! Ja polecam i zachęcam do głosowania na Pro Equo....;) Quote
Pegaza Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Halo władziu:p ja Ci dam nie chce mi się:razz: masz tu pisac i juz... taa Be w Koszalinie mieszka M i D Quote
tigrunia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Pegaza napisał(a): taa Be w Koszalinie mieszka M i D :klacz::klacz: Ale byłam przejazdem tylko .. no i na obiadku :loveu: Quote
Magda Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Cześć:loveu: Dzisiaj zapraszamy na imprezę urodzinową. M kończy dzisiaj 4 latka! Jak ten czas minął...:tort: Solenizant zjadł obfity obiad, potem dopchał paseczkami smakowymi i teraz opala się na słońcu:loveu: Dostał też nową zabawkę do męczenia domowników Quote
Kasia_zg Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :BIG:Mikusiu wszystkiego Najlepszego Żyj nam zdrowo!!:loveu::BIG::new-bday: Za Twoje zdrówko:drink1: Cześć Madziu!!:lol: Wyściskaj mocno solenizanta od Nas :loveu: Quote
Magda Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Jak się obudzi to na pewno! Teraz nie będę go stresować:eviltong: Quote
Pegaza Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Mikiemu z okazji urodzinek :loveu: moc buzioli, slodkich usciskow, smacznych słodyczy tego Ci wszystkiego zyczy D-E i jej urwisy. Quote
Kasia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [CENTER]Mikuliński Ty stary chłopie!!! Wszystkiego NAJ NAJ NAJ :loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Recommended Posts