Magda Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Dobla następnym razem ja wytnę:eviltong: Zmykam Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Ooo Miki z ptakiem :multi: :evil_lol: [/quote] A widziałaś jaki ten ptak czysty? :evil_lol: Tam gdzie sięga pysek Mikowy jest czysty a reszta czorna! Quote
Magda Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='madziasto4']Ooo Miki z ptakiem :multi: :evil_lol:[/quote] Noo... nie?:razz: [quote name='Kasia']A widziałaś jaki ten ptak czysty? :evil_lol: Tam gdzie sięga pysek Mikowy jest czysty a reszta czorna![/quote] Kurok przechodzi różne próby i szkoły przetrwania. Nie ma sensu go myć:diabloti: Cudna pogoda!:loveu: Od poniedziałku mają być ponoć upały nawet ponad 27 stopni:crazyeye: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dobry :multi: Jak pogoda w Koszalinie ?? Marta sie chyba dzieś nad morzem opala bo caluśki dzień jej nie ma :shake: U mnie piękne zonko od rana :loveu: Quote
PositiveThought Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 hej Madzia :razz: ja to się opalam, korzystam ze słoneczka! nie ścinaj Mikusiaaa! jest cudny w tych kłakach, bo ma gęste. podziwiam Cię :grins: czesanie takich włosów to dopiero wyczyn :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Cudna pogoda!:loveu: Od poniedziałku mają być ponoć upały nawet ponad 27 stopni:crazyeye:[/QUOTE] Cudna bylo bo slonko- czyli mła do Was przyjechalo :loveu: A tera juz ponoc nie tak ladnie. Doopowypinaczu! Quote
Magda Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Pogoda nadal ładna. Nawet po Twoim wyjeździe:eviltong: BE ja nie wiem... może na zdjęciach wygląda jakby miał gęste włosy, ale tak naprawdę to ma bardzo delikatne i nie mam żadnego problemu z czesaniem:roll: Teraz to wyczeszę go raz na jakiś czas i wystarczy. Obcięłam tylko mordkę i firanę, resztę zostawiłam tak jak było. Zostałam dzisiaj w domu, bo wyżyna mi się ósemka i wyglądam jak po walce bokserskiej:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Zostałam dzisiaj w domu, bo wyżyna mi się ósemka i wyglądam jak po walce bokserskiej:placz:[/QUOTE] :turn-l: znaczy ojej biedna Wladzia :calus: Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Mi jak się 2 ósemki na raz wyżynały to kilka nocy z bólu nie spałam :shake: Nic nie pomagło, żadne tablety. Cze Władziu :loveu: Quote
Magda Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 śmiej się śmiej:-x [QUOTE]Mi jak się 2 ósemki na raz wyżynały to kilka nocy z bólu nie spałam :shake: Nic nie pomagło, żadne tablety. Cze Władziu :loveu:[/QUOTE] Mi też się dwie wyżynają, ale ta prawa jest bardziej zaawansowana... dobrze, że mam ibuprom w domu, bo nie wiem jakbym sobie poradziła bez. Quote
koregra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 witam :oops: Ja też mam problem z tymi zębolami :cool1: Mi wyłazi i wyleźć nie może bo nie ma miejsca wybija się pod siódemką i bokiem wyłazi :angryy: Quote
Aga76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cze Madzia Zębowa :cool1: [COLOR=paleturquoise]Władka znasz jakąś wolontariuszkę z koszalińskiego schorniska?[/COLOR] Quote
Magda Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='koregra']witam :oops: Ja też mam problem z tymi zębolami :cool1: Mi wyłazi i wyleźć nie może bo nie ma miejsca wybija się pod siódemką i bokiem wyłazi :angryy:[/quote] Bidy z nas:-( Uwierzysz, że ja mam jeszcze dwa mleczne zęby? Przez geny... mój brat ma 25 lat i ma jednego:cool1: [quote name='Aga76']Cze Madzia Zębowa :cool1: [COLOR=paleturquoise]Władka znasz jakąś wolontariuszkę z koszalińskiego schorniska?[/COLOR][/quote] Hej! Znam na forum. O ile pamiętam to są trzy dziewczyny. A ciemu? Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Magda_Miki'] mój brat ma 25 lat i ma jednego:cool1: [/QUOTE] No cili prawidlowo, jak siscy. A ile bys chciala zeby mial?? [COLOR="PaleTurquoise"]oj godzina wczesna...[/COLOR]:oops: Quote
PositiveThought Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dla Władzi jeden to za mało :cool1: cze :loveu: no tak mi się właśnie taki gęsty wydaje :loveu: mój jest krótszy, a problemów z czesaniem mnóstwo Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='PositiveThought']dla Władzi jeden to za mało :cool1: [/QUOTE] perwers a tfu! Quote
Aga76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Znam na forum. O ile pamiętam to są trzy dziewczyny. A ciemu?[/quote] [COLOR=PaleTurquoise] pociebne koleżance som [/COLOR] Quote
Aga76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37800&page=154[/URL] tutu :cool1: Quote
Pegaza Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Cze zębolu:p Władka a ja Cie posle na przeszpiegi do sklepu jubilerskiego w Koszalinie bo mi sie tam pierscionek podoba:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Pegaza']Cze zębolu:p Władka a ja Cie posle na przeszpiegi do sklepu jubilerskiego w Koszalinie bo mi sie tam pierscionek podoba:loveu:[/QUOTE] Ze jak? na odleglosc zes se wypaczyla? Quote
tigrunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Pegaza']Cze zębolu:p Władka a ja Cie posle na przeszpiegi do sklepu jubilerskiego w Koszalinie bo mi sie tam pierscionek podoba:loveu:[/quote] D-E chyba wiem o jaki sklep Ci łazi :evil_lol: Ja tyż sie zakochałam w jednym pierścionku właśnie z jubilera Koszalińskiego :loveu: Ojj jaki cudny .. szukam .. Mam :multi: [URL]http://www.allegro.pl/item329470608_pierscionek_zloty_nowy_swarovski_cudo.html[/URL] Quote
PositiveThought Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 puk, puk [COLOR=paleturquoise]i 10 znakuk[/COLOR] Quote
Recommended Posts