Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Mam złą wiadomość, bo lasek nam wycinają.... buuu! Budują nowe szeregówki i teraz muszę przekopywać się przez wielkie hałdy, żeby dojść na polanę:placz: Niesprawiedliwe...

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Madziu.

Przynajmniej miałaś fajnie, bo lasek. U mnie (mieszkam w centrum miasta) o kawałku polanki dla psa to można pomarzyć. Nie dośc, że ciągle jeżdżą samochody, multum ludzi, to pozbawili nas jedynej większej trawki, bo będziemy mieli nową klinikę weterynaryjną :lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):
cze Madzia :grins:

u nas jeszcze dużo dziczy zostało... bardzo dużo :p

Hmm... to może przeprowadzka, hę?:razz: Co Ty na to? Macie dość miejsca dla dodatkowego człeka i psa?

madziasto4 napisał(a):
Cześć Madzia, a na swoją działeczkę już jeździcie?

Na razie byliśmy pooglądać i odpoczywać, ale już niedługo trzeba będzie pojechać skosić trawę... Może na następny weekend:p

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu.

Przynajmniej miałaś fajnie, bo lasek. U mnie (mieszkam w centrum miasta) o kawałku polanki dla psa to można pomarzyć. Nie dośc, że ciągle jeżdżą samochody, multum ludzi, to pozbawili nas jedynej większej trawki, bo będziemy mieli nową klinikę weterynaryjną :lol:

Przynajmniej będziesz miała klinikę, a my jakieś obskurne szeregówki:cool1:

Kasia napisał(a):
Cze Władziu :loveu:
Nie dobrze, ze wycinają lasek. Bez lasku nie będzie już tak samo...

Pokażesz reszte zdjęć, tych ludziowych?

Noo... ale jeszcze na szczęście da się przejść na dalsze tereny, które nie są wcale gorsze:loveu:

Pegaza napisał(a):
Cze Magda:p
iii tylko tyle to rodzine tez nam pokaz:p

No dobra! To ja, rodzice i M (niestety zabrakło brata)

Miałam zdać relację z dzisiejszej jazdy no i powiem, że było super!!:loveu: Tak mi się fajnie jechało... trochę wolno, no ale u boku jakiego przystojniaka:loveu::lol:

Posted

Ooo Władka :multi: Jakaś Ty podobna do .. rodziców :evil_lol:
Mówisz dobrze za kółkiem sie czujesz ?? Jak ruszanie idzie ??? :evil_lol:

Atkaaaaaa dawajjj na wystawe !!!!! To wtedy i ja będę miala większą mobilizacje i może przyjade :multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Dlaczego nie przyjedziesz do Koszalina?:-(

JA PRZYJADE, W WEEKEND PRZYJADE.
I do strzecina i do koszalina, nie chcialo mi sie tego capslockowego poprawiac na male literki :eviltong:

u nas jeszcze dużo dziczy zostało... bardzo dużo :p

Oj ATka to sie nie masz czym chwalic, oj hihi :evil_lol:

Magda_Miki napisał(a):

No dobra! To ja, rodzice i M (niestety zabrakło brata)
http://img225.imageshack.us/img225/7651/p5041637hz4.jpg

Miałam zdać relację z dzisiejszej jazdy no i powiem, że było super!!:loveu: Tak mi się fajnie jechało... trochę wolno, no ale u boku jakiego przystojniaka:loveu::lol:

Mamuska jak siostra Twa wyglada.
I do taty podobna jestes, o.

Tyz mialam instraktora przystojniaka :loveu:

Cze Wladka :loveu:

Posted

Hej!
Dobrze wiedzieć, że jestem podobna do rodziców:eviltong: Z tego zdjęcia nie wiele można porównać, ale jestem raczej podobna do taty (choć niektórzy twierdzą inaczej). Z bratem nie mam chyba nic wspólnego:evil_lol: Pokaże kiedy indziej.

Z ruszaniem nawet mi wychodzi... Jeszcze nie czuję tych wszystkich pedałów, kombinacji wzrokowo-ruchowych:lol: Jutro kolejny etap.

Anusia & Alutka napisał(a):
JA PRZYJADE, W WEEKEND PRZYJADE.
I do strzecina i do koszalina, nie chcialo mi sie tego capslockowego poprawiac na male literki :eviltong:

Taa... i pewnie tak jak ostatnim razem zrobisz bzium i już Ciebie ni ma.

Było zdjęcie Mikucha na nowym dziennym posłanku? Jak tak to wkleję jeszcze raz:eviltong:

Posted

ale fajowe :razz:

dzienne, czyli że na dzień? ^^ a śpi w tamtym?

Tak, dzienne i jest na dole. Służy do trzymania zabawek i drzemek kiedy siedzimy razem w salonie. Czerwone to nocne:lol:

Kasia napisał(a):
A ta kostucha to jaki ma cel? Poduszkowy? :grins:

Raczej dodatek, bo za duża do rzucania:eviltong: Czasami służy też jako poduszka.

Zrobiłam dzisiaj M rajd rowerowy. Musiałam go wymęczyć, bo jakiś taki marny był jak przyszłam do domu. Po wycieczce od razu się obudził. Grzecznie biegł obok:loveu: Teraz lecimy na spacer, bo już jęczy przy drzwiach:p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej!
Dobrze wiedzieć, że jestem podobna do rodziców:eviltong: Z tego zdjęcia nie wiele można porównać, ale jestem raczej podobna do taty (choć niektórzy twierdzą inaczej). Z bratem nie mam chyba nic wspólnego:evil_lol: Pokaże kiedy indziej.

Z ruszaniem nawet mi wychodzi... Jeszcze nie czuję tych wszystkich pedałów, kombinacji wzrokowo-ruchowych:lol: Jutro kolejny etap.

Taa... i pewnie tak jak ostatnim razem zrobisz bzium i już Ciebie ni ma.

Mikulinski :loveu:

No powiedzialam przecie ze do tata.

Hyhy pedalow to ja tyz nie czuje, ale z zachowanai mozna wywnioskowac...

A wcale ze nie, bo w mielnie bede ze 2 dni moze.

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Tak, dzienne i jest na dole. Służy do trzymania zabawek i drzemek kiedy siedzimy razem w salonie. Czerwone to nocne:lol:

No tak, od wieków tak jest i tak będzie.

Posted

Hihi... kochane Wy moje:loveu:

M został przed chwilą przepędzony przez KOTA!!:megagrin: Zakała rodziny... Mama powiedziała, że to nie mężczyzna, ale eunuch hihi