Kasia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Magda_Miki napisał(a): http://img217.imageshack.us/img217/8525/p3241300jf5.jpg Śliczności :loveu: Cze Władzia!!! Quote
madziasto4 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Widzę Mikulca :sweetCyb: Jedna co nie wrzuca fotek przez fotosika :loveu: Quote
Magda Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Wladka, cze. Mikuliński ladnie wspolgra kolorystycznie z wystrojem domku :loveu: Chiba pod tym katem wszystko dobieraliscie nie? :evil_lol:[/quote] No pewnie:eviltong: Wszystko musi współgrać ze sobą - nawet pies [quote name='Kasia']Śliczności :loveu: Cze Władzia!!![/quote] [quote name='madziasto4']Widzę Mikulca :sweetCyb: Jedna co nie wrzuca fotek przez fotosika :loveu:[/quote] Hej:loveu: Czytałam o Twoich problemach. Przyzwyczaiłam się do imageshack i tak jakoś nie mam zamiaru się przenosić. Ważne, żeby się nie skasowały:p A my jeszcze męczymy świąteczne wypieki... część trafiła do zamrażalnika:lol: Nauczka na przyszłość, żeby nie przesadzać hihi Szykujemy się na niedzielę - 15 stopni. Nareszcie trochę ciepełka:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Czytałam o Twoich problemach. Szykujemy się na niedzielę - 15 stopni. Nareszcie trochę ciepełka:loveu:[/QUOTE] Poczułam się jak jakiś świr z psychiatryka...:stupid: :evil_lol: Jezu, minus 15 przeczytałam :mdleje:, a to tylko myślnik...uff Quote
Magda Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='madziasto4']Poczułam się jak jakiś świr z psychiatryka...:stupid: :evil_lol: Jezu, minus 15 przeczytałam :mdleje:, a to tylko myślnik...uff[/quote] Oj Madźka, Madźka:evil_lol: Ty to potrafisz rozbawić do łez. Może trzeba porozmawiać o tych problemach?:razz: Quote
koregra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Doberek :loveu: Mikulek jest boski takie sreberko:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Może trzeba porozmawiać o tych problemach?:razz:[/QUOTE] Moim preblemem z ostatniej chwili są te cholerne rzepy... Chyba z 10 się Torkowi na łapce, pod pachą i na brzuchu przyczepiło :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Magda_Miki'] A my jeszcze męczymy świąteczne wypieki... część trafiła do zamrażalnika:lol: Nauczka na przyszłość, żeby nie przesadzać hihi[/QUOTE] Dobrze Ci tak! Bedziesz je teraz źreć do bozego narodzenia!! [COLOR="PaleTurquoise"]cwinio wredna[/COLOR] [quote name='madziasto4']Poczułam się jak jakiś świr z psychiatryka...:stupid: :evil_lol: [/QUOTE] Eee to czyli ze Madzka sie czuje dzisiaj normalnie :loveu: Cze Wkladko :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witajcie, Miki i reszta! Słoneczk Wam niosę... Pzdr. Quote
Anusia & Alutka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Asiaczek']Witajcie, Miki i reszta! Słoneczk Wam niosę... Pzdr.[/QUOTE] Oj fajowo bo u mnie same chmury i zimno jak chorera... Quote
Kasia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 U nas na przemian deszcze ze słonkiem...przez to w girach mnie łupie :shake: Chyba sie starzeję. Cze Władziu :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]U Nas też sie rozpadało jak na złość akurat wtedy kiedy trafił sie wolny weekend [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Witaj Madziu :)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dobrze Ci tak! Bedziesz je teraz źreć do bozego narodzenia!! [COLOR="PaleTurquoise"]cwinio wredna[/COLOR] Eee to czyli ze Madzka sie czuje dzisiaj normalnie :loveu:[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin: [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-653.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ty sie Madzka nie obrazaj bo nie ma o co... Grad wczoraj mialam. A pozniej juz slonko i dzisiaj slonko tyz. Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 uklony dla Wladyslawy:) http://1.2.3.12/bmi/img217.imageshack.us/img217/8525/p3241300jf5.jpg Majkel cudny zamyslony....inteligentnie spogladajacy w obiektyw...tak od niechcenia:) Quote
Magda Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Hej kochane!:loveu: Zaniedbujemy Was ostatnio, ale wiadomo jakie są tego przyczyny... Zresztą nieważne. Dzisiaj M miał cięcie kudełków (moja robota!) - efekty pokażemy jutro:cool3: Kupiłam też nowe wyrko. Teraz muszę się zająć wstawieniem wszystkich już nieaktualnych zdjęć Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 I to wszystkie zalegle?? AZ 4?? :roll: Quote
Pegaza Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Cze WLadka:p faktycznie zarośniety.. to wygląda jak koopa:evil_lol:to cos lezace na panelach http://img297.imageshack.us/img297/5263/p3241295lb2.jpg Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Pegaza'] faktycznie zarośniety.. to wygląda jak koopa:evil_lol:to cos lezace na panelach http://img297.imageshack.us/img297/5263/p3241295lb2.jpg Tyz mi sie tak skojarzylo ale nie kcialam mowic bo to wladza w koncu :evil_lol: Kasia, mniam mniam? Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Tyz mi sie tak skojarzylo ale nie kcialam mowic bo to wladza w koncu :evil_lol: Kasia, mniam mniam? Jak nic wygląda jak Mniam Mniam z piaskownicy :evil_lol: Cze Włodziu. :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Władka poka tego obciachanego Mikulca :cool1: Kasia napisał(a):Jak nic wygląda jak Mniam Mniam z piaskownicy :evil_lol: A o dżdżownice nie pyta mniam mniam?? Tak jak w tym dowcipie:evil_lol:- mama pyta synka w piaskownicy: - Co jesz? - Mięsko. - A skąd masz? - Samo przypełzło. Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 madziasto4 napisał(a): A o dżdżownice nie pyta mniam mniam?? Widział dżdżownice ale ja się okropnie ich boję i brzydzę więc jak tylko pokazał ja to ja zaraz do Niego, że to Be i nie wolno bo to gryzie i rękę cała odgyzie i teraz jak widzi to tylko mówi: Be Be, Ała Ała! :p Kawał słyszałam, dobry jest :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kasia napisał(a):Widział dżdżownice ale ja się okropnie ich boję i brzydzę więc jak tylko pokazał ja to ja zaraz do Niego, że to Be i nie wolno bo to gryzie i rękę cała odgyzie i teraz jak widzi to tylko mówi: Be Be, Ała Ała! :p :roflt: o matko ale masz wesolo hihi :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No, rzeczywiscie, nas zaniedbujesz, Koffana... pzdr. Quote
Recommended Posts