Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej!
Oj ciężko się pracuje... i w szkole i na dogo:p Już się zmęczyłam od tego czytania, analizowania. Do tego dogo przechodzi remont, a nie wszyscy o tym wiedzą i zaczynają się pytania i PW dlaczego nie ma postów, niektórych stron itd. Wszystko wróci do normy;)

Dzisiaj była kolęda bardzo niespodziewana... nie mieliśmy pojęcia kiedy będzie, a tak jakoś nikt nie poszedł do sąsiadów popytać. I szok! Ja w dresach (po domowemu), rodzice też swobodnie w koszulkach - mama do tego w koszulce playboya:lol: Szybko wyciągnęliśmy świece, wodę święconą i podstawki do świec, które nie pasowały wielkością... No i tak zapalona świeca przewróciła się na zeszyt księdza:splat: Jeszcze byśmy spalili mu notatki... Ale było śmiesznie i sympatycznie. Ksiądz nawet w humorze.

hihi

Posted

To że Ty nie pamiętasz Anusiu kochana to się zgodzę, ale Madzia to się jak sama na ten temat wypowie to się wtedy z tą wiadomością pogodzę.
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Chyba że Wy to już mnie tu nie chcecie[/COLOR][/SIZE] :placz:

Posted

Hej!
Samopoczucie bardzo dobre, dziękuję;) Niedawno wróciłam ze spotkanka ze starą klasą, potańczyłam, pobawiłam się no i naśmiałam za wszystkie czasy:loveu: Uwielbiam takie rozrywki. Nadal huczy mi w uszach.

Mikuliński padł plackiem na kanapie - zaraz dozna szoku jak wywalę go do posłania:evil_lol: Wtedy zawsze na mnie warczy. Na swojego żywiciela i opiekuna!:mad:

Jutro (a właściwie dzisiaj) przejdziemy się na łączkę i popstrykamy parę fotek. Zapraszam popołudniu:multi:

DOBRANOC!

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak to fajnie, ze oprocz mnie jest jeszcze ktos kto nie ma tyle czasu na dogo i ma tyły :evil_lol: jakos mi tak razniej :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulisinski Ci zarasta :crazyeye: zapuszczacie wloski, czy czekacie az sie ociepli na dworze i pojdzie pod ostrze :razz:?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i sie niezle usmialam czytajac Twoja opowiesc o koledzie, hahaha a jak Miki reaguje na ksiedza?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Cześć Madziu.

U nas też była niespodziewana kolęda, ale to wina księdza :eviltong: Bo nie zapowiedział mojej ulicy, ot co!

My na łączce byliśmy tydzień temu, jak jeszcze było dużo śniegu. Miałam iść też wczoraj, ale zrobiło się ciemno i ochota mi przeszła.

Posted

[url]http://img137.imageshack.us/img137/9417/pc230804wn7.jpg[/url] -> śliczny yorczek
:loveu:
a ja był mały jaka to była kuleńka !! [url]http://img373.imageshack.us/img373/9330/skanuj00041wj.jpg[/url] :crazyeye: prawie jak świnka morska :evil_lol::loveu:ale ładniejszy :eviltong:
będę odwiedzać :)

Posted

[quote name='madziasto4']Ale Tz wtedy nie warczy jak Miki, nie? :evil_lol:[/quote]

A byś sie zdziwiła.. bo zacżął warczeć, że nei idziemy na zaden spacer tylko sprzątamy :mad: Choinki sie pozbyłam .. :placz: Musiałam, bo Jess myślała, że jest na dworku i sie pod nią załatwiała :mad:

Posted

[quote name='tigrunia']No wstawać śpiochy i cykać te fotki!! Ja chyba zaraz TZa zwale z wyra i tez pójdziemy sie przejść[/quote]

Taki poranny spacerek najlepszy:loveu: Do tego jeszcze słoneczko świeci cały dzień i jest bajecznie. Zdjęcia mam tylko muszę je zmniejszyć.

[quote name='madziasto4']Ale Tz wtedy nie warczy jak Miki, nie? :evil_lol:[/quote]

Hihi...:evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak to fajnie, ze oprocz mnie jest jeszcze ktos kto nie ma tyle czasu na dogo i ma tyły :evil_lol: jakos mi tak razniej :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulisinski Ci zarasta :crazyeye: zapuszczacie wloski, czy czekacie az sie ociepli na dworze i pojdzie pod ostrze :razz:?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i sie niezle usmialam czytajac Twoja opowiesc o koledzie, hahaha a jak Miki reaguje na ksiedza?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Czas już mam, ale zanim uporam się ze sprawami i dojdę do spraw bardziej przyjemnych to jestem zmęczona:lol: Poświęcam się dla Was.

Zapuszczam do wiosny. Potem idzie pod ostrze:razz: Z tej racji, że nie nosi kubraczka musi dawać radę z włoskami.

Miki był zamknięty w moim pokoju. Rok temu szczekał ze strachu i chciał przepędzić:evil_lol:
Nasz ksiądz jest oryginalny. Co się dzisiaj uśmiałam na mszy to nigdy tego nie zapomnę:roflt: Jego ogłoszenia wyglądały tak:
" W sobotę o godzinie 17 jest msza z zawarciem związku małżeńskiego [B]następujących osób[/B]: i wymienił dwie osoby"

" Kolęda będzie przebiegać na osiedlu Natalia, bo tam jeszcze kilka domków zostało. I na tym osiedlu spędzimy trochę czasu, bo dużo domków."

" będziemy też tam w tych blokach......bloczkach.....a właściwie domkach" - po tym zdaniu myślałam, że wybiegnę z kościoła

" Dojdziemy też tam gdzie byliśmy rok temu....doszliśmy wtedy do tego dużego domu, ale w nim nie byliśmy"

" No i te wszystkie domki po prawej jak się patrzy, a właściwie to po lewej" - moja mama złapała się za noc, żeby się powstrzymać od śmiechu.

" No i odwiedzimy jeszcze domki............(długa cisza).......... sam nie wiem co napisałem, to jest najlepsze, napisać i nie wiedzieć co":evil_lol::evil_lol:

" Na tym kończymy ogłoszenia dotyczące kolędy, która odbędzie się w poniedziałek, a właściwie we wtorek od 16:30"

Wiecie jaki to ból kiedy trzeba się powstrzymać od śmiechu? Próbowałam chyba wszystkich znanych mi sposobów - najgorsze było to, że babcie miały poważne miny, a nam trochę głupio się tak zachowywać......nie daliśmy rady:roflt::roflt:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu.

U nas też była niespodziewana kolęda, ale to wina księdza :eviltong: Bo nie zapowiedział mojej ulicy, ot co!

My na łączce byliśmy tydzień temu, jak jeszcze było dużo śniegu. Miałam iść też wczoraj, ale zrobiło się ciemno i ochota mi przeszła.[/quote]

Hej Sara! U nas śniegu nie ma i nie było od listopada (wtedy był tylko jeden dzień):roll:

[quote name='chester07'][URL]http://img137.imageshack.us/img137/9417/pc230804wn7.jpg[/URL] -> śliczny yorczek
:loveu:
a ja był mały jaka to była kuleńka !! [URL]http://img373.imageshack.us/img373/9330/skanuj00041wj.jpg[/URL] :crazyeye: prawie jak świnka morska :evil_lol::loveu:ale ładniejszy :eviltong:
będę odwiedzać :)[/quote]

Hej! Witamy u nas!
Dziękujemy za miłe słówka i zapraszamy częściej;)