madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Władka wkładka!! Wiem, że jesteś! Ciekawe czy przyliziesz. Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasia']Co masz spsute Anuś?[/QUOTE] No pokazywalo mi ze jest nastepna strona a nie moglam na nia przelezc. Quote
Magda Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Hej! Oj ciężko się pracuje... i w szkole i na dogo:p Już się zmęczyłam od tego czytania, analizowania. Do tego dogo przechodzi remont, a nie wszyscy o tym wiedzą i zaczynają się pytania i PW dlaczego nie ma postów, niektórych stron itd. Wszystko wróci do normy;) Dzisiaj była kolęda bardzo niespodziewana... nie mieliśmy pojęcia kiedy będzie, a tak jakoś nikt nie poszedł do sąsiadów popytać. I szok! Ja w dresach (po domowemu), rodzice też swobodnie w koszulkach - mama do tego w koszulce playboya:lol: Szybko wyciągnęliśmy świece, wodę święconą i podstawki do świec, które nie pasowały wielkością... No i tak zapalona świeca przewróciła się na zeszyt księdza:splat: Jeszcze byśmy spalili mu notatki... Ale było śmiesznie i sympatycznie. Ksiądz nawet w humorze. hihi Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jesoooooooo. Alkoholik-piroman. Wkladka, mie tez juz czacha od tego dymila... Cze. Quote
koregra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witaj Madziu :lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Pamiętasz nas jeszcze[/COLOR][/SIZE] :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='koregra'] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Pamiętasz nas jeszcze[/COLOR][/SIZE] :p[/QUOTE] Ciebie Kamilko juz chiba nie :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='koregra']Ale jestes:placz:[/QUOTE] A co? Nieprawde gadam? Quote
koregra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 To że Ty nie pamiętasz Anusiu kochana to się zgodzę, ale Madzia to się jak sama na ten temat wypowie to się wtedy z tą wiadomością pogodzę. [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Chyba że Wy to już mnie tu nie chcecie[/COLOR][/SIZE] :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='koregra']To że Ty nie pamiętasz Anusiu kochana to się zgodzę, [/QUOTE] wypraszam se!! galeryje odwiedzam?? odwiedzam. wiec pamietam!! Quote
Magda Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Kamilko pewnie, że pamiętam! Z wyglądu bym nie skojarzyła:eviltong: Spać! Ale już! Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :multi::multi::multi:Pamięta:multi::multi::multi: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Hej! Samopoczucie bardzo dobre, dziękuję;) Niedawno wróciłam ze spotkanka ze starą klasą, potańczyłam, pobawiłam się no i naśmiałam za wszystkie czasy:loveu: Uwielbiam takie rozrywki. Nadal huczy mi w uszach. Mikuliński padł plackiem na kanapie - zaraz dozna szoku jak wywalę go do posłania:evil_lol: Wtedy zawsze na mnie warczy. Na swojego żywiciela i opiekuna!:mad: Jutro (a właściwie dzisiaj) przejdziemy się na łączkę i popstrykamy parę fotek. Zapraszam popołudniu:multi: DOBRANOC! Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No wstawać śpiochy i cykać te fotki!! Ja chyba zaraz TZa zwale z wyra i tez pójdziemy sie przejść Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']No wstawać śpiochy i cykać te fotki!! Ja chyba zaraz TZa zwale z wyra i tez pójdziemy sie przejść[/QUOTE] Ale Tz wtedy nie warczy jak Miki, nie? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak to fajnie, ze oprocz mnie jest jeszcze ktos kto nie ma tyle czasu na dogo i ma tyły :evil_lol: jakos mi tak razniej :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulisinski Ci zarasta :crazyeye: zapuszczacie wloski, czy czekacie az sie ociepli na dworze i pojdzie pod ostrze :razz:?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i sie niezle usmialam czytajac Twoja opowiesc o koledzie, hahaha a jak Miki reaguje na ksiedza?[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć Madziu. U nas też była niespodziewana kolęda, ale to wina księdza :eviltong: Bo nie zapowiedział mojej ulicy, ot co! My na łączce byliśmy tydzień temu, jak jeszcze było dużo śniegu. Miałam iść też wczoraj, ale zrobiło się ciemno i ochota mi przeszła. Quote
Avaloth Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [url]http://img137.imageshack.us/img137/9417/pc230804wn7.jpg[/url] -> śliczny yorczek :loveu: a ja był mały jaka to była kuleńka !! [url]http://img373.imageshack.us/img373/9330/skanuj00041wj.jpg[/url] :crazyeye: prawie jak świnka morska :evil_lol::loveu:ale ładniejszy :eviltong: będę odwiedzać :) Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='madziasto4']Ale Tz wtedy nie warczy jak Miki, nie? :evil_lol:[/quote] A byś sie zdziwiła.. bo zacżął warczeć, że nei idziemy na zaden spacer tylko sprzątamy :mad: Choinki sie pozbyłam .. :placz: Musiałam, bo Jess myślała, że jest na dworku i sie pod nią załatwiała :mad: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']No wstawać śpiochy i cykać te fotki!! Ja chyba zaraz TZa zwale z wyra i tez pójdziemy sie przejść[/quote] Taki poranny spacerek najlepszy:loveu: Do tego jeszcze słoneczko świeci cały dzień i jest bajecznie. Zdjęcia mam tylko muszę je zmniejszyć. [quote name='madziasto4']Ale Tz wtedy nie warczy jak Miki, nie? :evil_lol:[/quote] Hihi...:evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Sis :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak to fajnie, ze oprocz mnie jest jeszcze ktos kto nie ma tyle czasu na dogo i ma tyły :evil_lol: jakos mi tak razniej :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikulisinski Ci zarasta :crazyeye: zapuszczacie wloski, czy czekacie az sie ociepli na dworze i pojdzie pod ostrze :razz:?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i sie niezle usmialam czytajac Twoja opowiesc o koledzie, hahaha a jak Miki reaguje na ksiedza?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Czas już mam, ale zanim uporam się ze sprawami i dojdę do spraw bardziej przyjemnych to jestem zmęczona:lol: Poświęcam się dla Was. Zapuszczam do wiosny. Potem idzie pod ostrze:razz: Z tej racji, że nie nosi kubraczka musi dawać radę z włoskami. Miki był zamknięty w moim pokoju. Rok temu szczekał ze strachu i chciał przepędzić:evil_lol: Nasz ksiądz jest oryginalny. Co się dzisiaj uśmiałam na mszy to nigdy tego nie zapomnę:roflt: Jego ogłoszenia wyglądały tak: " W sobotę o godzinie 17 jest msza z zawarciem związku małżeńskiego [B]następujących osób[/B]: i wymienił dwie osoby" " Kolęda będzie przebiegać na osiedlu Natalia, bo tam jeszcze kilka domków zostało. I na tym osiedlu spędzimy trochę czasu, bo dużo domków." " będziemy też tam w tych blokach......bloczkach.....a właściwie domkach" - po tym zdaniu myślałam, że wybiegnę z kościoła " Dojdziemy też tam gdzie byliśmy rok temu....doszliśmy wtedy do tego dużego domu, ale w nim nie byliśmy" " No i te wszystkie domki po prawej jak się patrzy, a właściwie to po lewej" - moja mama złapała się za noc, żeby się powstrzymać od śmiechu. " No i odwiedzimy jeszcze domki............(długa cisza).......... sam nie wiem co napisałem, to jest najlepsze, napisać i nie wiedzieć co":evil_lol::evil_lol: " Na tym kończymy ogłoszenia dotyczące kolędy, która odbędzie się w poniedziałek, a właściwie we wtorek od 16:30" Wiecie jaki to ból kiedy trzeba się powstrzymać od śmiechu? Próbowałam chyba wszystkich znanych mi sposobów - najgorsze było to, że babcie miały poważne miny, a nam trochę głupio się tak zachowywać......nie daliśmy rady:roflt::roflt: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. U nas też była niespodziewana kolęda, ale to wina księdza :eviltong: Bo nie zapowiedział mojej ulicy, ot co! My na łączce byliśmy tydzień temu, jak jeszcze było dużo śniegu. Miałam iść też wczoraj, ale zrobiło się ciemno i ochota mi przeszła.[/quote] Hej Sara! U nas śniegu nie ma i nie było od listopada (wtedy był tylko jeden dzień):roll: [quote name='chester07'][URL]http://img137.imageshack.us/img137/9417/pc230804wn7.jpg[/URL] -> śliczny yorczek :loveu: a ja był mały jaka to była kuleńka !! [URL]http://img373.imageshack.us/img373/9330/skanuj00041wj.jpg[/URL] :crazyeye: prawie jak świnka morska :evil_lol::loveu:ale ładniejszy :eviltong: będę odwiedzać :)[/quote] Hej! Witamy u nas! Dziękujemy za miłe słówka i zapraszamy częściej;) Quote
Recommended Posts