Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Jestem już:p Niestety zostawię Was na tydzień, bo wyjeżdżam. Przyszłam nadrobić zaległości i wstawić zaległe zdjęcia M. Dzisiaj robię pranie M, żeby jakoś wyglądał. W czasie mojej nieobecności będzie pod opieką rodziców - oj już się boję rozpieszczania:mad: Nie wiem czy się nie będą powtarzały, ale co tam. Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Mamy problem... Może pomożesz? Dałem radę sam! Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Obrośnięty jest straszecznie :loveu: Fidlak wczoraj miał pranie, nawet podwójnie bo syf czarny z niego leciał :shake: Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 No i pozycje M, ta została mu z dzieciństwa:evil_lol: Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Obrośnięty jest straszecznie :loveu: Fidlak wczoraj miał pranie, nawet podwójnie bo syf czarny z niego leciał :shake: Ale on jest teraz taki fajny misiu:loveu: Można go łapać za te kudły. Przynajmniej mu ciepło. Na wiosnę i tak idzie po maszynkę Z M pewnie będzie to samo... i tak codziennie muszę go kąpać po spacerach, to błoto jest okropne:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mikulec slodziutki :loveu: Pozycja na Torka-leniwca :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Pozycja na Torka-leniwca :evil_lol: Ja to miałam napisac. I pisze, że prawda to :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Mikulec slodziutki :loveu: Pozycja na Torka-leniwca :evil_lol: To samo chciałam powiedzieć:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Widzicie jak dobrze mowie?? :grins: Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Oj lepiej nie.... wygląda tragicznie. Taki niewyczesany i wogle. A poza tym aparat już schowany i bateryjki wyjęte:eviltong: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Się przejmujesz. Anka nie czesze i nie kąpie i żyje :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Się przejmujesz. Anka nie czesze i nie kąpie i żyje :evil_lol: oj teraz bedzie mowic wszedzie o tym... Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a): Anka nie czesze i nie kąpie i żyje :evil_lol: Ulalala, ale się rozniosło po dogo :cool1: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Widzicie jak dobrze mowie?? :grins: Taa.. Anusia ma zawsze racje a jak nei ma racji patrz pkt.1 :evil_lol: Kasia napisał(a):Się przejmujesz. Anka nie czesze i nie kąpie i żyje :evil_lol: :mdleje::roflt: :roflt: :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a):Taa.. Anusia ma zawsze racje a jak nei ma racji patrz pkt.1 :evil_lol: No, nareszcie sie nauczyla :multi: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No, nareszcie sie nauczyla :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jak ? Przyjdziesz już do Jessi ?:hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jak ? Przyjdziesz już do Jessi ?:hmmmm: No nie wiem, a co?? Quote
Pegaza Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cze władzo:p fotki śpiącego Mikiego faktycznie nic się nie zmieniło znaczy nie - zmieniło się jest teraz srebny a nie czarny:eviltong: Quote
Magda Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Kochani ja już się żegnam. Niedługo idę na pociąg, a jeszcze mam trochę spraw na głowie. Widzimy się po 18.02:loveu: Pa! Bądźcie grzeczni! Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Miłego wypoczynku i relaksu Władziu :loveu: ;) Quote
Recommended Posts