Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Magda_Miki napisał(a):Kochani ja już się żegnam. Niedługo idę na pociąg, a jeszcze mam trochę spraw na głowie. Widzimy się po 18.02:loveu: Pa! Bądźcie grzeczni! Pa pa Oczywiście, że będziemy :roll: Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Aga76 napisał(a): Oczywiście, że będziemy :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kasia napisał(a)::evil_lol::evil_lol: :cool1::cool1::cool1: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No nie wiem, a co?? A bo Jessi sie ostatnio pytała gdzie jest ciocia Anusia i nie wiem co jej powiedzieć :p Paaaa Władeczko nasza - baw się dobrze :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Władzy nie ma, chata wolna, oj będzie bal, oj będzie, oj będzie bal:cunao: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='madziasto4']Władzy nie ma, chata wolna, oj będzie bal, oj będzie, oj będzie bal:cunao: Bananowy bal ? Skąd ty ich przyprowadziłaś ? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia']A bo Jessi sie ostatnio pytała gdzie jest ciocia Anusia i nie wiem co jej powiedzieć :p To powiedz jej ze przez najpierw Pansiowe mowienie, a pozniej dopiero [SIZE="1"]/oby/ myslenie, ciocia Anusia nie przychodzi. O. [quote name='tigrunia']Bananowy bal ? Skąd ty ich przyprowadziłaś ? :evil_lol: Jak to skad? Z Afryki. :cool1: Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a): Bananowy bal ? Skąd ty ich przyprowadziłaś ? :evil_lol: To Ty nie wiedziała, że Madźka to amatorka bananowców? I grejfrutów? Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] To powiedz jej ze przez najpierw Pansiowe mowienie, a pozniej dopiero /oby/ myslenie, ciocia Anusia nie przychodzi. O. Nie mogę :evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']To powiedz jej ze przez najpierw Pansiowe mowienie, a pozniej dopiero /oby/ myslenie, ciocia Anusia nie przychodzi. O. Nie Pansiowe ino Anusiowe! O. [quote name='Kasia']To Ty nie wiedziała, że Madźka to amatorka bananowców? I grejfrutów? :evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Nie Pansiowe ino Anusiowe! O. Anusiowe? A kto mi drzwi pokazal eeee? Kto zapytal co tu robie?? Tu czyli tam, u Jessi. Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Anusiowe? A kto mi drzwi pokazal eeee? Kto zapytal co tu robie?? Tu czyli tam, u Jessi. Musiałaś coś przeskrobać :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Musiałaś coś przeskrobać :eviltong: W Twojej glowie cos sie przeskrobalo :stupid: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):W Twojej glowie cos sie przeskrobalo :stupid: Toć mówie Ci, że w Twojej :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Toć mówie Ci, że w Twojej :p To jak zwykle zle mowisz... :cool1: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To jak zwykle zle mowisz... :cool1: :shake::shake::shake: Przestan kobieto marudzić i mów czy przyjdziesz do tej Jessi, czy nie bo ona bliska rozpaczy jest :placz::placz: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj, wymskło misie aaa tam wyschnie, zanim Władka wróci hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Oj, wymskło misie aaa tam wyschnie, zanim Władka wróci hihihi :roflt::roflt::roflt: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :crazyeye: o kuna mac jak tu śmierdzi.. Aga Ty cwinio:mad: cze Władka Slowacjowo:p Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Pegaza napisał(a)::crazyeye: o kuna mac jak tu śmierdzi.. Aga Ty cwinio:mad: cze Władka Slowacjowo:p :turn-l: :roflt::roflt::roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Wladka wracaj bo Ci rozdupcą galeryje!! Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Pegaza']:crazyeye: o kuna mac jak tu śmierdzi.. Aga Ty cwinio:mad: Nie mów tak głośno oj oj oj wymskło mi się, ale obiecuję, że posprzątam - to jest reakcja na pewne wydarzenia... Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Aga76']Nie mów tak głośno oj oj oj wymskło mi się, ale obiecuję, że posprzątam - to jest reakcja na pewne wydarzenia... Przyschnie to sie zeskrobie, nie martw sie Agus :calus: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 no to bierz mister propera i szoruj .... widze tu paste jajeczną nie strawioną:evil_lol: Quote
Recommended Posts