Kasia_zg Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć Madziu:) Wymiziaj swojego słodziaka odemnie :) Pozdrawiam:loveu: Quote
Magda Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Hej;) Jutro weekend:loveu: Nareszcie. Dzisiaj byliśmy z Mikim na poszukiwaniu nowej trasy do spacerów i znaleźliśmy nawet lepszą:cool3: Także już się nie boimy. Nie wiem co mam jeszcze napisać... same nudy u nas... nie to co u Madźki, ciągle coś się dzieje:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 I znowu o mnie mówią! U Oskarków, u Władzy..:hmmmm: Cze Wkładka! I co, jaka ta trasa? Też na te pola i łączki prowadzi czy zupełnie gdzie indziej? Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 madziasto4 napisał(a): I co, jaka ta trasa? Też na te pola i łączki prowadzi czy zupełnie gdzie indziej? Zupeeeeeeelnie gdzie indziej :shake: Pod monopolowy :megagrin: Cze Wladyslawa! Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Zupeeeeeeelnie gdzie indziej :shake: Pod monopolowy :megagrin: Cze Wladyslawa! Hy hy :megagrin: A jak obok jeszcze będą zapłki sprzedawać (tak na wypadek wizyty księdza), to już w ogóle super ta trasa spacerowa. Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dzie ona poszla ta Wladka? EDIT: :splat: ale gooopie pytanie Quote
Pegaza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :roflt:taa Anusia wszystkie drogi prowadzą doo.....:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Pegaza napisał(a)::roflt:taa Anusia wszystkie drogi prowadzą doo.....:evil_lol: Szczegolnie Wladki drogi. Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 PositiveThought napisał(a):nie róbcie z Władki takiej alkoholiczki :evil_lol: Ona sama z sie taka zrobila... Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ona sama z sie taka zrobila... I do tego fajara... Cze Włodziu :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cze Włodzimiera:evil_lol: znaczy Władysława Quote
Magda Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Ekhm... niczego nie widziałam, wcześniejszych postów nie czytałam:obrazic: Się zdenerwowałam wczoraj i dzisiaj też taki goopi dzień... Nie mam na nic ochoty. Wstawiam fotki, żeby nie zanudzać Quote
Magda Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Aaaaale balon :megagrin: Podoba się?:grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Magda_Miki napisał(a):Podoba się?:grins: Bałdzo :evil_lol: Quote
Magda Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Mam więcej kolorów, ale straaaaasznie trudno się dmucha... trzeba użyć pompki:lol: Czeka nas dzisiaj kąpiel, ale najpierw spacerek. Pa pa! Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Balonik o fallicznym kształcie :megagrin: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cze Władziu. Dziś ino tyle bo na nic więcej nie mam siły ani chęci... Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No no .. widze, że wszyscy dziś ciężki dzien mają :shake: Cze Władka .. balonik faktycznie - fascynujący :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Balonik o fallicznym kształcie :megagrin: I ten kolor :loveu: Wladka, tys przypadkiem nie pomylila opakowan? :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Wladka, tys przypadkiem nie pomylila opakowan? :evil_lol: Ona tak specjalnie, co byśmy se nasze piękne umysły NIM zaprzątały :p Quote
Magda Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Hihi głupole z Was:eviltong: Opakowań nie pomyliłam... :roflt: Byliśmy dzisiaj zwiedzać okolice i muszę przyznać, że nie wiedziałam, że mam taki ładny lasek pod nosem. Co prawda nieduży, ale zawsze. Na Mikim nic nie zostało z wczorajszej kąpieli, więc była powtórka. Do połowy był czarny jak smoła, zero blondu na łapach... nogi jak u sarenki, a u góry puszysty suchy włos:lol: Jak przez chwilkę musieliśmy iść główna drogą to poczułam się jak prawdziwa baba ze wsi. Jeszcze kaloszy brakowało. No i zrobiłyśmy wczoraj z mamą ciasto na zimno. Pychota normalnie:loveu::loveu: Jeszcze 3 tygodnie i święty spokój Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Magda_Miki napisał(a): nie wiedziałam, że mam taki ładny lasek pod nosem. Proponuję zatem depilację woskiem :grins: Cze Wladyslawa :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Proponuję zatem depilację woskiem :grins: Cze Wladyslawa :loveu: Ty, to samo mi do głowy przyszło :evil_lol: Cze Władzia :loveu: Quote
Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja też nie wiedziałam że go masz heheheh :turn-l:nasza Władka obrośnięta a tak wogle to cze:loveu: Quote
Recommended Posts