Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej!
Oj ciężko się pracuje... i w szkole i na dogo:p Już się zmęczyłam od tego czytania, analizowania. Do tego dogo przechodzi remont, a nie wszyscy o tym wiedzą i zaczynają się pytania i PW dlaczego nie ma postów, niektórych stron itd. Wszystko wróci do normy;)

Dzisiaj była kolęda bardzo niespodziewana... nie mieliśmy pojęcia kiedy będzie, a tak jakoś nikt nie poszedł do sąsiadów popytać. I szok! Ja w dresach (po domowemu), rodzice też swobodnie w koszulkach - mama do tego w koszulce playboya:lol: Szybko wyciągnęliśmy świece, wodę święconą i podstawki do świec, które nie pasowały wielkością... No i tak zapalona świeca przewróciła się na zeszyt księdza:splat: Jeszcze byśmy spalili mu notatki... Ale było śmiesznie i sympatycznie. Ksiądz nawet w humorze.

hihi

Posted

To że Ty nie pamiętasz Anusiu kochana to się zgodzę, ale Madzia to się jak sama na ten temat wypowie to się wtedy z tą wiadomością pogodzę.
Chyba że Wy to już mnie tu nie chcecie :placz:

Posted

Hej!
Samopoczucie bardzo dobre, dziękuję;) Niedawno wróciłam ze spotkanka ze starą klasą, potańczyłam, pobawiłam się no i naśmiałam za wszystkie czasy:loveu: Uwielbiam takie rozrywki. Nadal huczy mi w uszach.

Mikuliński padł plackiem na kanapie - zaraz dozna szoku jak wywalę go do posłania:evil_lol: Wtedy zawsze na mnie warczy. Na swojego żywiciela i opiekuna!:mad:

Jutro (a właściwie dzisiaj) przejdziemy się na łączkę i popstrykamy parę fotek. Zapraszam popołudniu:multi:

DOBRANOC!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Sis :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jak to fajnie, ze oprocz mnie jest jeszcze ktos kto nie ma tyle czasu na dogo i ma tyły :evil_lol: jakos mi tak razniej :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mikulisinski Ci zarasta :crazyeye: zapuszczacie wloski, czy czekacie az sie ociepli na dworze i pojdzie pod ostrze :razz:?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No i sie niezle usmialam czytajac Twoja opowiesc o koledzie, hahaha a jak Miki reaguje na ksiedza?[/FONT]

Posted

Cześć Madziu.

U nas też była niespodziewana kolęda, ale to wina księdza :eviltong: Bo nie zapowiedział mojej ulicy, ot co!

My na łączce byliśmy tydzień temu, jak jeszcze było dużo śniegu. Miałam iść też wczoraj, ale zrobiło się ciemno i ochota mi przeszła.