Kasia_zg Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ojejciu jeciu Miki znów w niebezpieczeństwie...Madzia z narzedziem zbrodni w reku...Mikusiu nie daj sie za mocno obciachać:evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrwiamy ciepło :loveu: [/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A może zamiast Mikusia to kuzyneczkę ciachnąć, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Kasia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Biedny Mikuliński :placz: Uparła sie na Niego i ciacha Go co chwilę...to tu, to tam ... Quote
Kasia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cze Magda! Gdzie się podziewasz że Cię nie ma tu...? :roll: Quote
Pegaza Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Madzia napewno pracuje :lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Kasiu ona handluje tymi papierochami[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]na lewo na prawo gdzie sie da hihih;) [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] zostawiam pozdrowienia dla zapracowanej....:eviltong: Quote
PositiveThought Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 cześć Madzik, kobieto pracująca! pozdrawiamy z Dusiastym mocno Mikusiowego kuraka. Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 cze! mikulinski slodki na tle slonca! brakuje mi kitki!" a Tobie Madzik nie? fajna taka letnia fryzurka pewno latwa w utrzymaniu... lezakowe zdjecia pycha\!:loveu: Quote
Kasia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='Pegaza'] Madzia napewno pracuje :lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Kasiu ona handluje tymi papierochami[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]na lewo na prawo gdzie sie da hihih;) [/COLOR][/SIZE] [/quote] No tak zapomniałam, że Władza to Handlara teraz :p Pozdrawiamy weekendowo zapracowaną Magdalenę :loveu: i Mikusia też :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cze Modzie!! Czemu nas nie odwiedzasz? Sluchaj co mi sie przytrafilo. Kolezanka mowi ze chce obciac swoja panienke ale nie wie jak. To ja jej na to, ze pokaze jej fajna fryzurke, po czym wklejam jej zdjecie Mikusia. Pytam: swietna nie?? A ona mi na to: Aaaaa Miki. No widzialam go, sliczny jest. Zatkalo mnie. Twoja psinka jest slawna na cala Polske hi hi :loveu: Pozdrawiamy :bye: Quote
madziasto4 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Te, papierośnica:evil_lol: odezwij się :eviltong: Quote
chihuahua Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [SIZE=5][FONT=Century Gothic]No ja mam dzisiaj szczęsliwy dien wszystkich znajduje, a jak tam MOJE platynowe srebro??[/FONT][/SIZE] Quote
Magda Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cze Modzie!! Czemu nas nie odwiedzasz? Sluchaj co mi sie przytrafilo. Kolezanka mowi ze chce obciac swoja panienke ale nie wie jak. To ja jej na to, ze pokaze jej fajna fryzurke, po czym wklejam jej zdjecie Mikusia. Pytam: swietna nie?? A ona mi na to: Aaaaa Miki. No widzialam go, sliczny jest. Zatkalo mnie. Twoja psinka jest slawna na cala Polske hi hi :loveu: Pozdrawiamy :bye:[/quote] No proszę:razz: Jak miło!:loveu: Jestem już, ale zaraz zmykam, bo jestem taka padnięta, że nie mam siły na nic... Z wakacji wróciłam w piątkowy późny wieczór, potem rano wstawanie o 8 i praca... do domu wróciłam o 21. Dzisiaj to samo. Dobrze, że jutro wolne to przynajmniej sobie odpocznę od tych ludzi, tłumu. Mam pełno gadżetów firmowych i zaraz będę je rozdawać po rodzinie:lol: W skrócie - zmęczona i zadowolona:p Satysfakcja gwarantowana. Jutro zabiorę się za dokładniejsze czytanie forum;) Życzymy miłej nocki i dobranoc!! Quote
Pegaza Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 po rodzinie znaczy dla nas:razz: dobranoc Madziu Quote
PositiveThought Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 przybyła i wybyła, to jest przewodząca nadrzędna ta... pracusiu jeden, wracaj do świata żywych! Quote
PositiveThought Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dzień dobry :loveu: życzymy miłego wtorku! Quote
Anusia & Alutka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dooobry :grins: Fajnie ze wladza sie pojawila. Pozdrawiamy :bye: Quote
chihuahua Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Ile tu wlascicieli Yorkow:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT][/SIZE] Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Ile tu wlascicieli Yorkow:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT][/SIZE][/quote] :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kobieta pracująca chyba odpoczywa... Pzdr. Quote
Recommended Posts