Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[CENTER][COLOR=Red][B]Dzień Dobrry :*[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]Miłego Dnia Madziu :)[/B][/COLOR]

[SIZE=1][I]A my też takie szeleczki mamy, teraz są nowe bo tamte juz za małe i szczerze powiem ze wkurzały mnie przy zakładaniu :shake:[/I][/SIZE]
[/CENTER]

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wreszczie zawitałyśmy do Mikusiowo - Madziowej galeryjki po długiej przerwie :multi:
Ile fajowych fot i plaża i działka i skoki ze skarpy z dzewkiem :D
A Mikuś czy w kitce czy bez i tak nieziemsko prystojny :loveu:
Dla pocieszenia w Wawie też pada ale np w Angli pada już 2 miesiace non stop i to jest dopiero deszczowa pogoda :shake:Normalnie w depresje można popaśc jak się tropche przesz okienko powygląda :shake:

Posted

[quote name='fidelek2']Miki bawił sie w chowanego...? [/quote]

A nie wiem coś go opętała, bo jak głupi wpadł z rozpędu w roślinę, zrobił dwa obroty, położył się i zaczął łapać zębami liście. Potem tak szybko jak wpadł wypadł i poleciał po kaczkę:stupid:
Mam nadzieję, że choroba Torka mu nie grozi:lol:

[quote name='madziasto4']Cześć Modzie
Gdzieś Ty tyle kwiatków dorwała??[/quote]

A jak myślisz?:eviltong: To są moje prywatne, zasiane przez rodziców działkowe kffiatki:cool1:

[quote name='Pegaza']ukradła pewnie
Madzia czasem mam dość tego zwierzyńca tak ze 2 sztuki bym sie pozbyła ale sumienia nie mam[/quote]

Oj dobrze, że człowiek ma tez czasami coś takiego jak sumienie:eviltong: To ile tego masz w sumie?

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu!
Szelki już widziałam, wyglądają na skomplikowane. Gdzie tu się wkłada łapki :grins: Na Mikusiu wyglądają zdecydowanie lepiej.
New image Mikusia też widziałam, ładniej mu bez kitki, niż z nią I czego Ty się tak obawiałaś, co? Robisz z niego jeszcze większego przystojniaka niż jest. Nie zdziw się któregoś dnia, że popadnie w samozachwyt. Pod żadnym pozorem nie pokazuj mu lustra

A ja wiem... on się chował przed Madzią. Prowadził strajk, bo Pańcia zamiast go focić, wolała, phi, kwiatki [/quote]

Skomplikowane? Może... łapek się nigdzie nie wkłada:) Przekłada sie przez głowę i ten najdłuższy pasek zapina sie pod brzuchem:cool3:

Dzięki:loveu: On nawet nie patrzy w lustro... chyba nie widzi:evil_lol:

Taa.....hihi

[quote name='Helga_psiaki']ślicznie zza tych krzaczków zagląda:p
Madziunia zapraszam, u nas nowe fotencje:D:D
jeśli chcesz......;)[/quote]

Chcem, ale jak będzie czas. Narazie mam trochę pracy, więc i tak nie zdążę odwiedzić wszystkich:cool1:

[quote name='fidelek2']Witamy i nisko się kłaniamy Władzy :lol: :lol:

Dziś znów kolejny zimny i mokry dzień...jak tak będzie dalej to świetne wakacje się zapowaiadają :roll:

Madziu, czy Wy gdzieś się wybieracie na wakacyje? :lol:[/quote]

Jakiej tam władzy...Ja tu tylko sprzątam:evil_lol:

Jasne, że mam urlop. Wszystko zależy od pogody. W planach morza i jeziora, może Borholm na rowerach i oczywiście trochę Polski (głównie Wielkopolska). Czekam tylko na słońce:loveu:

[quote name='maartucha'][CENTER][COLOR=Red][B]Dzień Dobrry :*[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]Miłego Dnia Madziu :)[/B][/COLOR]

[SIZE=1][I]A my też takie szeleczki mamy, teraz są nowe bo tamte juz za małe i szczerze powiem ze wkurzały mnie przy zakładaniu :shake:[/I][/SIZE]
[/CENTER]
[/quote]

Hej Martuś!:loveu:

No to ja wstawię tylko na koniec kilka zdjęć i zmykam sprzątać. Potem ktoś musi zrobić obiad i lecimy na budowę pomalować deski:lol: Stwierdziliśmy, że fachowcy robią nas w balona, bo za pomalowanie deski długości 1m i nieważne jakiej szerokości biorą 6zł:crazyeye: I to jeszcze tylko za jeden raz! A trzeba to pomalować przynajmniej 2 razy, bo wiadomo, że drewno nie łatwo pokryć dokładnie farbą:shake: No i teraz rodzice wzięli urlop i malujemy... roboty mamy do niedzieli. A fachowcy? Kiedy pada to nie pracują... Najlepiej ostatnio padało od 6-9, a potem było ciepło i słońce świeciło. To oni nie przyszli potem, bo im się nie opłacało!:chainsaw: Naprawdę budujemy się pierwszy i ostatni raz!!
W takim tempie to my się nie wprowadzimy do końca roku... A w umowie o sprzedaży mieszkania jest napisane, że mamy się wyprowadzić do końca września:diabloti: Będę bezdomna

Zaraz fotki

Posted

[quote name='Pegaza']Jestem:calus: przesyłam słoneczko które u nas teraz świeci i przygrzewa:p[/quote]

Nawet mnie nie denerwujta!!:mad: U nas wiadomo! LEJE!!:angryy:

[quote name='dzasta']Wreszczie zawitałyśmy do Mikusiowo - Madziowej galeryjki po długiej przerwie :multi:
Ile fajowych fot i plaża i działka i skoki ze skarpy z dzewkiem :D
A Mikuś czy w kitce czy bez i tak nieziemsko prystojny :loveu:
Dla pocieszenia w Wawie też pada ale np w Angli pada już 2 miesiace non stop i to jest dopiero deszczowa pogoda :shake:Normalnie w depresje można popaśc jak się tropche przesz okienko powygląda :shake:[/quote]

Hej!:multi: Jak miło, że do nas zawitałaś:loveu: Ja jak już wcześniej wspomniałam jestem na 4 stopniu depresyjnym:diabloti:

Fotki
[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/337/p7010138ft2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/6650/p7010139ug8.jpg[/IMG]

kaczka w wydaniu plażowym
[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/1110/p7010140vk6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/2687/p7010141ys2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6226/p7010147on6.jpg[/IMG]

Posted

Oj Magda ja nie wiem czy te zdjęcia z Kaczka w tych czasach i przy Tym Rządzie są bezpieczne :lol::evil_lol:Bo może i jakas dziwna ustawa Yorki dopadnie jak już się na Pinky Winky nawet zasadzili to kto wie :evil_lol:

Posted

Fotecki supcio. Plaża, morze i ganiającu Miki z kurakiem normalnie super!!

A co do nowej fryzurki bez kucorka to supcio przynajmniej mu sterczą te kudełki mojemu za nic nie staną bo ma jak to fryzjerka określiła lejące się włosy :roll:

U mnie nowe fotki, właśnie wkleiłam

Posted

Właśnie zauważyłam, że na łapki nie ma miejsca :oops: Jutro z Arisem jedziemy po szelki, bez przymiarki pewnie się nie obejdzie, bo muszę zobaczyć, jak się w nich zachowuje. Na pierwszy rzut oka nie wyglądają na takie proste :obrazic:

Miki nie widzi, a Aris ma gumowe zęby :evil_lol:

[QUOTE]
[URL]http://img149.imageshack.us/img149/6650/p7010139ug8.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Śliczny umorasny nosek :loveu: Koniecznie go ode mnie wycałuj :loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki'] Ja jak już wcześniej wspomniałam jestem na 4 stopniu depresyjnym:diabloti:
[/QUOTE]

Oj oj tylko nie to :shake:

Masz, zjedz se śliwkę:

[IMG]http://www.solidarnosc.pl/mphoto.php?img=imgs_upload/sol_products_126_114423368044339ed075310.jpg&border=0&mode=1&xmax=362[/IMG]

od razu humor bedzie lepsiejszy.

Tragedia sie stala.
Pokochalam sliwki cala soba...

Posted

Jak to śpiewała moja ciocia:
-Pojde na plaże majtki pokaże i sto złotych mam!- :lol:
Mikiego wersja:
-Ide na plaze kaczke pokaże i sto złotych mam!- :evilbat:

Posted

[quote name='fidelek2']Przyjedziesz do Krapkowic to Cię z Mikim trochę przechowam :p[/quote]

[quote name='fidelek2']Ta kaczucha to już chyba była we wszystkich możliwych wydaniach :diabloti:[/quote]

Ojej:loveu: Będziemy pamiętać
Chyba nie... na pewno coś sie jeszcze znajdzie:lol:

[quote name='dzasta']Oj Magda ja nie wiem czy te zdjęcia z Kaczka w tych czasach i przy Tym Rządzie są bezpieczne :lol::evil_lol:Bo może i jakas dziwna ustawa Yorki dopadnie jak już się na Pinky Winky nawet zasadzili to kto wie :evil_lol:[/quote]

Hihi... my się nie damy!:diabloti: Kaczki rządzą (dosłownie i w przenośni):diabloti:

[quote name='madziasto4']Czołem Modku na 4 stopniu depresji..
Miki na plaaaży :loveu:[/quote]

[quote name='Pegaza']Madzia a po 4 jest 5 a potem 6 a potem co?:diabloti:[/quote]

Hej!
Po 6 to jest już seppuku... Na szczęście z 4 spadło na 2,5. Nie pada:cool3:

[quote name='go|denk@!']Fotecki supcio. Plaża, morze i ganiającu Miki z kurakiem normalnie super!!

A co do nowej fryzurki bez kucorka to supcio przynajmniej mu sterczą te kudełki mojemu za nic nie staną bo ma jak to fryzjerka określiła lejące się włosy :roll:

U mnie nowe fotki, właśnie wkleiłam[/quote]

Hej! Miło nam, że się podoba:loveu:

[quote name='Yorkie']Właśnie zauważyłam, że na łapki nie ma miejsca :oops: Jutro z Arisem jedziemy po szelki, bez przymiarki pewnie się nie obejdzie, bo muszę zobaczyć, jak się w nich zachowuje. Na pierwszy rzut oka nie wyglądają na takie proste :obrazic:
Miki nie widzi, a Aris ma gumowe zęby :evil_lol:
Śliczny umorasny nosek :loveu: Koniecznie go ode mnie wycałuj :loveu:[/quote]

Oj przesadzasz... trochę techniki i się człowiek gubi?:diabloti:

[quote name='maartucha'][CENTER]Witaj Madziu :)
MIłego Dnia Wam życzymy w ten zimny dzien brrrr
:loveu:
[/CENTER]
[/quote]

Hej! Zimno nie jest. Tylko ten wiaterek daje w kość. Brr...

[quote name='Anusia & Alutka']Oj oj tylko nie to :shake:

Masz, zjedz se śliwkę:
od razu humor bedzie lepsiejszy.

Tragedia sie stala.
Pokochalam sliwki cala soba...[/quote]

Mmm...ale łakocie:loveu: Dziękuję Ty moja piękna:multi:

[quote name='Helga_psiaki']mniam mniam ale apetyczne śliwki[/quote]

[quote name='Asia&Misia']Jak to śpiewała moja ciocia:
-Pojde na plaże majtki pokaże i sto złotych mam!- :lol:
Mikiego wersja:
-Ide na plaze kaczke pokaże i sto złotych mam!- :evilbat:[/quote]

Hihihi.... Słoneczko przygrzało?:evil_lol:

U nas powtórka z rozrywki. Malowania ciąg dalszy:cool1: Pędzel w łapę i wio!

To ja lecę w inne działy:p

Posted

[quote name='Magda_Miki']

Hihihi.... Słoneczko przygrzało?:evil_lol:
[/quote]

Tak :D

EDIT

Madziu mam prośbe zamieściła byś dla mnie zdjecie Mikiego ja miał około 3 miesiecy :D
Bo mi sie wydaje ze Misiu bedzie miał podobny kolorek jak Miki :loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Mmm...ale łakocie:loveu: Dziękuję Ty moja piękna:multi:
[/QUOTE]

Ojej ach i och :loveu:

[quote name='Helga_psiaki']Magda jak Ci mijają wakacje:cool1:
Planujesz jakieś wypady gdzieś?[/QUOTE]

No cicho no!!
Nie podsuwaj takich pomysłów bo jeszcze Dusia nas zostawi :-(
Wystarczy, ze Madźka i Atka wyjechaly.

Aha, niedlugo ja jadem :bye:
23 chyba.

Posted

witamy alez sie tu dzieje! Miki plazowicz sliczny ale to przecie nie nowosc! Troche lyso bez cytatow, kupilam Melce kure, ale ona (Mela) ma jakis taki podejrzanie macierzynski uklad z drobiem..no nie tarmosi go tak jak..zajaca(dziczyzna?)i wogole nosi toto jakby to jajko bylo(drobiowa implikacja)a tak wogole to czesc i czolem milej niedzielki!