Magda Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Nareszcie po kąpieli. Chyba dodałam za dużo wybielacza hihi :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witamy ;) http://img35.imageshack.us/img35/1705/p1013961.jpg slicznosc i to nic ze zarosniety ;) :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Magda'] A jak długo na tym jeździsz? W instrukcji jest, że wystarczy 10 minut codziennie, ale to wystarczy na trochę mniej niż 100 spalonych kalorii... W ogóle na jakie mięśnie to działa, bo ja nie czuję nic oprócz nóg hihi No dobre i 10minut dziennie. Ja jakiś czas temu jezdziłam okolo 30-40minut dziennie. Teraz muszę się znowu zmotywować, bo sobie tylko z 15minut śmigam i to jak mi się przypomni :oops: A na orbitreku pracują w zasadzie wszystkie mięśnie- bo i nogami kręcisz i rękoma. No i bez obciażania stawów :cool3: jak na bieżni na przykład O rany, a co on przez ogrodzenie przelazł za tym traktorem?? [quote name='Magda'] ZIMA!! http://img33.imageshack.us/img33/8716/p1013959.jpg "I to wszystko moje??" :multi: Quote
Magda Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 madziasto4 napisał(a):No dobre i 10minut dziennie. Ja jakiś czas temu jezdziłam okolo 30-40minut dziennie. Teraz muszę się znowu zmotywować, bo sobie tylko z 15minut śmigam i to jak mi się przypomni :oops: A na orbitreku pracują w zasadzie wszystkie mięśnie- bo i nogami kręcisz i rękoma. No i bez obciażania stawów :cool3: jak na bieżni na przykład O rany, a co on przez ogrodzenie przelazł za tym traktorem?? Ooo... 40 minut? No to ładnie. Muszę chyba spróbować. M pobiegł na ogród i nagle zaczął biec w kierunku bramy, patrzę a ona otwarta! Nie myśląc rzuciłam sie za nim drąc się wniebogłosy hihi Złapałam go metry przed traktorem. Na szczęście pan go widział i przyhamował :) Ot, taki mój mały oszołomek. Skarpety suszyły się pół dnia :evil_lol: Dzięki Nati!:loveu: Omg ubrałam dziś choinkę... Takiej to jeszcze nie widzieliście. Jak Wam pokażę to padniecie. Istna awangarda. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 tigrunia napisał(a):No i się nie dowiedziałam jaka to "średnia temperatura" :roll: A moje pierniki dalej twarde jak kamień :evil_lol: Średnia to chyba 100-150 stopni. Jak wsadzisz pierniczki do zamykanego/zakręcanego słoiczka pto staną się miękkie. Albo włóż je do torebki foliowej + jabłoko całe też tam włóż. Pierniki złapią wilgoć od jabłuszka. Pzdr. Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pierniczki smakowicie wygladają tylko szkoda ze ja ich nie lubie;) Miki wyprany swiatecznie prezentuje sie elegancko:loveu: a jak na Ciebie zareagowal pewnie sie cieszyl jak wariat? Ty co tylko chora nie bedziesz jak w tych skarpetach paradowalas po wsi:roll: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy.[/FONT] :tree1::x-mas: Ślicznie wygląda pomimo tego zarostu:D Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :tree1::tree1::tree1: Magda i M zycze Wam Wesolych Świąt:loveu: Quote
Doti1986 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesolych swiat!! :tree1: Czekamy na zdjecia tej Twojej choinki ;) Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Miki to prawdziwe sreberko :) Wesołych Świąt życzę! Quote
Magda Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Kochani wpadam na moment w wolnej chwili życzyć Wam pogodnych, wesołych Świąt spędzonych w ciepłym, rodzinnym gronie, spełnienia marzeń w Nowym Roku i oczywiście hucznego wejścia w 2010 rok! Zdjęcia będą jutro. Dziś już tutaj nie wpadam. Buźka! Quote
Magda Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 PositiveThought napisał(a):http://i45.tinypic.com/i19yx0.jpg nawzajem, Madzia! :loveu: Chyba powinno być "nie zapomina" :evil_lol: Quote
Magda Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 grzejemy się przy kominku :loveu: Quote
Nati28 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://img33.imageshack.us/img33/9805/pc203976.jpg slicznie :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ale Zaroślaczek! http://img198.imageshack.us/img198/9566/pc203987.jpg pzdr. Quote
dzasta Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Śliczny Mikusiek. Madziu jak tam obżarstwo świąteczne? A pierniczki super! Ja swoje pół na pół zmiękczam a niektóre to dopiero miękną w herbatce :P Quote
Magda Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Cześć świątecznie :) M dziękuje za komplementy :eviltong: Justyś staram się nie wrzucać w siebie za dużo hihi Wczoraj w przypływie energii ćwiczyłam 1,5h. A tak poza tym to siedzimy w domku, dzisiaj mamy mała imprezę rodzinną na 12 osób. U Was też tak wieje? Jeny... strach wychodzić na dwór. Miłego dnia! Quote
Nati28 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Magda napisał(a):Cześć świątecznie :) M dziękuje za komplementy :eviltong: Justyś staram się nie wrzucać w siebie za dużo hihi Wczoraj w przypływie energii ćwiczyłam 1,5h. A tak poza tym to siedzimy w domku, dzisiaj mamy mała imprezę rodzinną na 12 osób. U Was też tak wieje? Jeny... strach wychodzić na dwór. Miłego dnia! U nas tak w nocy wialo ze ja nie moglam spac... Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Tez bym se taka doope pogrzala zazdroszcze Mikiemu;) milego popoludnia:) Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 No ba Atka bo Daria wsio wypatrzy a Wladza tez musi wsio widziec:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 madziasto4 napisał(a):Szczerze mówiąc, to ja wolę takie twarde właśnie. Dla siebie nigdy nie zostawiam do zmięknięcia, tylko jem twarde :lol: No to moje są chyba mega twarde bo nawet ugryźć ich nie idzie :evil_lol: Magda napisał(a): Cześć wszystkim! Ale mieliśmy przed chwilą sytuację. M chciał popełnić samobójstwo i rzucił się na traktor. Na szczęście zdążyłam go złapać. Uff... z tego wszystkiego wyleciałam za nim w samych skarpetach, a śniegu po kostki. Ach ten M... Zaraz ładuję zdjęcia. :crazyeye: Coś Ty mu zrobiła, że się chciał na życie targnąć :mad: :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Średnia to chyba 100-150 stopni. Jak wsadzisz pierniczki do zamykanego/zakręcanego słoiczka pto staną się miękkie. Albo włóż je do torebki foliowej + jabłoko całe też tam włóż. Pierniki złapią wilgoć od jabłuszka. Pzdr. No wreszcie jakaś konkretna instrukcja :loveu: :evil_lol: Ciekawa jestem w sumie czy już nie zmiękły bo ostatnio w domu byłam w wigilię to jeszcze były twarde :roll: Cze Madzia po świętach :multi: Quote
Recommended Posts