Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Magda']
A jak długo na tym jeździsz? W instrukcji jest, że wystarczy 10 minut codziennie, ale to wystarczy na trochę mniej niż 100 spalonych kalorii... W ogóle na jakie mięśnie to działa, bo ja nie czuję nic oprócz nóg hihi

No dobre i 10minut dziennie. Ja jakiś czas temu jezdziłam okolo 30-40minut dziennie.
Teraz muszę się znowu zmotywować, bo sobie tylko z 15minut śmigam i to jak mi się przypomni :oops:

A na orbitreku pracują w zasadzie wszystkie mięśnie- bo i nogami kręcisz i rękoma. No i bez obciażania stawów :cool3: jak na bieżni na przykład

O rany, a co on przez ogrodzenie przelazł za tym traktorem??

[quote name='Magda']
ZIMA!!
http://img33.imageshack.us/img33/8716/p1013959.jpg
"I to wszystko moje??" :multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):
No dobre i 10minut dziennie. Ja jakiś czas temu jezdziłam okolo 30-40minut dziennie.
Teraz muszę się znowu zmotywować, bo sobie tylko z 15minut śmigam i to jak mi się przypomni :oops:

A na orbitreku pracują w zasadzie wszystkie mięśnie- bo i nogami kręcisz i rękoma. No i bez obciażania stawów :cool3: jak na bieżni na przykład

O rany, a co on przez ogrodzenie przelazł za tym traktorem??

Ooo... 40 minut? No to ładnie. Muszę chyba spróbować.

M pobiegł na ogród i nagle zaczął biec w kierunku bramy, patrzę a ona otwarta! Nie myśląc rzuciłam sie za nim drąc się wniebogłosy hihi Złapałam go metry przed traktorem. Na szczęście pan go widział i przyhamował :) Ot, taki mój mały oszołomek. Skarpety suszyły się pół dnia :evil_lol:

Dzięki Nati!:loveu:

Omg ubrałam dziś choinkę... Takiej to jeszcze nie widzieliście. Jak Wam pokażę to padniecie. Istna awangarda.

Posted

tigrunia napisał(a):
No i się nie dowiedziałam jaka to "średnia temperatura" :roll: A moje pierniki dalej twarde jak kamień :evil_lol:

Średnia to chyba 100-150 stopni.
Jak wsadzisz pierniczki do zamykanego/zakręcanego słoiczka pto staną się miękkie. Albo włóż je do torebki foliowej + jabłoko całe też tam włóż. Pierniki złapią wilgoć od jabłuszka.

Pzdr.

Posted

Pierniczki smakowicie wygladają tylko szkoda ze ja ich nie lubie;)
Miki wyprany swiatecznie prezentuje sie elegancko:loveu:
a jak na Ciebie zareagowal pewnie sie cieszyl jak wariat?

Ty co tylko chora nie bedziesz jak w tych skarpetach paradowalas po wsi:roll:

Posted

Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

Posted

Kochani wpadam na moment w wolnej chwili życzyć Wam pogodnych, wesołych Świąt spędzonych w ciepłym, rodzinnym gronie, spełnienia marzeń w Nowym Roku i oczywiście hucznego wejścia w 2010 rok!

Zdjęcia będą jutro. Dziś już tutaj nie wpadam.

Buźka!

Posted

Cześć świątecznie :)
M dziękuje za komplementy :eviltong:

Justyś staram się nie wrzucać w siebie za dużo hihi Wczoraj w przypływie energii ćwiczyłam 1,5h. A tak poza tym to siedzimy w domku, dzisiaj mamy mała imprezę rodzinną na 12 osób.

U Was też tak wieje? Jeny... strach wychodzić na dwór.
Miłego dnia!

Posted

Magda napisał(a):
Cześć świątecznie :)
M dziękuje za komplementy :eviltong:

Justyś staram się nie wrzucać w siebie za dużo hihi Wczoraj w przypływie energii ćwiczyłam 1,5h. A tak poza tym to siedzimy w domku, dzisiaj mamy mała imprezę rodzinną na 12 osób.

U Was też tak wieje? Jeny... strach wychodzić na dwór.
Miłego dnia!

U nas tak w nocy wialo ze ja nie moglam spac...

Posted

madziasto4 napisał(a):
Szczerze mówiąc, to ja wolę takie twarde właśnie. Dla siebie nigdy nie zostawiam do zmięknięcia, tylko jem twarde :lol:

No to moje są chyba mega twarde bo nawet ugryźć ich nie idzie :evil_lol:

Magda napisał(a):

Cześć wszystkim!
Ale mieliśmy przed chwilą sytuację. M chciał popełnić samobójstwo i rzucił się na traktor. Na szczęście zdążyłam go złapać. Uff... z tego wszystkiego wyleciałam za nim w samych skarpetach, a śniegu po kostki. Ach ten M... Zaraz ładuję zdjęcia.

:crazyeye: Coś Ty mu zrobiła, że się chciał na życie targnąć :mad: :evil_lol:
Asiaczek napisał(a):
Średnia to chyba 100-150 stopni.
Jak wsadzisz pierniczki do zamykanego/zakręcanego słoiczka pto staną się miękkie. Albo włóż je do torebki foliowej + jabłoko całe też tam włóż. Pierniki złapią wilgoć od jabłuszka.

Pzdr.

No wreszcie jakaś konkretna instrukcja :loveu: :evil_lol: Ciekawa jestem w sumie czy już nie zmiękły bo ostatnio w domu byłam w wigilię to jeszcze były twarde :roll:

Cze Madzia po świętach :multi: