Magda Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Hej! Jestem i zaglądam:p Mam trochę pietra, nachodzą mnie głupie myśli itd.:mad::shake: Piątek się zbliża! Do tego świniak mi zachorował... muszę jutro pędzić do weta:cool1: Ma jakieś grudki pod gardłem. Biedna babcia 6 latek już ma. No to idę.... Aha ma ktoś laptopa pożyczyć z dostępem do neta? Jak będzie mi się nudziło to polatam po dgm:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Madzia, trzymam mocno kciuki za zabieg!! ;) Quote
Magda Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Dzięki Madzia:p Zaraz idę do weta ze świniakiem... nie jest dobrze:-( Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Hej! Jestem i zaglądam:p Mam trochę pietra, nachodzą mnie głupie myśli itd.:mad::shake: Piątek się zbliża! Madziu Ty sie nie lękaj, będzie dobrze!!! My tu wszyscy będziemy mocno kciuki zaciskać i przesyłać pozytywne fluidy, że nawet się nie obejrzysz a już z powrotem w domku będziesz :loveu::loveu: [quote name='Magda_Miki'] Ekstra zdjęcie i ekstra avek :klacz::klacz: Quote
Russelka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Macie super kuraka :diabloti: Obejrzałam chyba większość zdjęć- cudowny psiul :razz: Pozdrawiam terrierka! Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Madziu i co ze świniorkiem...? :roll: Jak tylko wrócisz to napisz nam tu! Quote
Magda Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Russelka']Macie super kuraka :diabloti: Obejrzałam chyba większość zdjęć- cudowny psiul :razz: Pozdrawiam terrierka! Witamy u nas!:multi: Bardzo nam miło, że psiul i kurak się podobają:loveu: [quote name='fidelek2']Madziu i co ze świniorkiem...? :roll: Jak tylko wrócisz to napisz nam tu! Hihi jestem na przepustce:evil_lol: Wolałam pójść do domu i przyjść na zabieg jutro. Świnka ma powiększone migdałki, biegunkę i wypada jej sierść. Dostała antybiotyk i dzisiaj mam iść jeszcze raz.... Wczoraj wykryłam u niej guzka pod gardłem i muszę jeszcze raz kazać ją dokładnie przebadać:roll: Do tego nie chce jeść:shake: Pewnie przez te migdałki... z chodzeniem też ciężko. Próbowałam ją zachęcić jedzeniem, ale to nic nie dało. Smutna babcinka:-( Quote
Kasia_zg Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dzień dobry Madziu!! A Ty cwaniaro najzwyczajniej w swiecie dałas dyla ze szpitala :) Niemartw sie naprawde bedzie wszystko dobrze :) Zmartwiło mnie ze swinka taka chorutka ale moze antybiotyki zadziałają i zacznie jeśc, a ile ma juz latek?? A ja niemoge sie napatrzec na tego przystojniaka świetnie sie prezentuje :) Miłego dzionka Tulaski dla Was!! Quote
Aga76 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Madziu :calus: [/FONT] [FONT=Georgia]Latający nielot[/FONT] [FONT=Georgia]Madziu, [/FONT][FONT=Georgia]trzymamy za ciebie kciuki! Mizianko dla chorej świneczki.[/FONT] Quote
Teklunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Magda_Miki'] ale torpeda! :cool3: Quote
Magda Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Madziu!! A Ty cwaniaro najzwyczajniej w swiecie dałas dyla ze szpitala :) Niemartw sie naprawde bedzie wszystko dobrze :) Zmartwiło mnie ze swinka taka chorutka ale moze antybiotyki zadziałają i zacznie jeśc, a ile ma juz latek?? A ja niemoge sie napatrzec na tego przystojniaka świetnie sie prezentuje :) Miłego dzionka Tulaski dla Was!! Zobaczyłam tylu ludzi to postanowiłam zwiać:evil_lol: Świnka ma już 6 lat, więc babcia świnka. Leży sobie w akwarium i czeka na wizytę:-( [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Witaj Madziu :calus: [/FONT] [FONT=Georgia]Latający nielot[/FONT] [FONT=Georgia]Madziu, [/FONT][FONT=Georgia]trzymamy za ciebie kciuki! Mizianko dla chorej świneczki.[/FONT] Hej Aguś! Czytałam na Administracji, że nie będą naliczane posty za pisanie na Offie i Foto-Blogach:lol: Nareszcie! Skończą się dziecineo:diabloti::diabloti: Alicjarydzewska straciła ok. 30 tysięcy postów:crazyeye: Quote
Aga76 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Georgia]Tak, wszystko czytałam i decyzja mi się podoba. Może na yorkach drugi off się zakończy[/FONT] :roll: Quote
Magda Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Tak, wszystko czytałam i decyzja mi się podoba. Może na yorkach drugi off się zakończy[/FONT] :roll: Czasami mam ochotę napisać do samego Admina o usunięcie tego Off'a:diabloti: Takie głupoty, że hej! Quote
Aga76 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Czasami mam ochotę napisać do samego Admina o usunięcie tego Off'a:diabloti: Takie głupoty, że hej! [FONT=Georgia]Pod zgrabnym tytułem... kryje się niespodzianka[/FONT] :roll: [FONT=Georgia]Wysyłam kolejną tonę pozytywnych fluidów[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]i mizianko dla Mikiego[/FONT] :loveu: Quote
Aga76 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Georgia]Żesz nie widzę co tam jest - mam tylko czerwony X[/FONT] :bigcry: Quote
Magda Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Żesz nie widzę co tam jest - mam tylko czerwony X[/FONT] :bigcry: Już też nie widzę:lol: Uciekający emotek Quote
Aga76 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Już też nie widzę:lol: Uciekający emotek [FONT=Georgia]Eee tam, mówi się trudno :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]A co robi kawaler Miki?[/FONT] Quote
Kasia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Madgo!!! :lol: Trzymamy kciuki za świniorka! Mi się też podoba decyzja Admina o nienaliczaniu postów na FB i Offie ;) Madziu, jak długo możesz zostać w tym szpitalu? Quote
madziasto4 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cześć ;) To na którą jutro masz się stawić na zabieg? Będę w szkole kciuki trzymać :loveu: Wyściskaj prosiaka :calus: Quote
Pegaza Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Madziu:p będe trzymać za Ciebie i futrzaczka chorego wracaj do nas prędziutko:p Quote
Sara_i_Aris Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Madziu! Już jutro zabieg? Ale ten czas szybko leci... (miało być dzisiaj, co nie, uciekinierko? :razz: ). Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i żebyś wróciła do nas cała i zdrowa :thumbs: Quote
Magda Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Eee tam, mówi się trudno :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]A co robi kawaler Miki?[/FONT] Teraz kawaler Miki urzęduje na oknie, a szczegółowo mówiąc to śpi:lol: [quote name='fidelek2']Witaj Madgo!!! :lol: Trzymamy kciuki za świniorka! Mi się też podoba decyzja Admina o nienaliczaniu postów na FB i Offie ;) Madziu, jak długo możesz zostać w tym szpitalu? [quote name='madziasto4']Cześć ;) To na którą jutro masz się stawić na zabieg? Będę w szkole kciuki trzymać :loveu: Wyściskaj prosiaka :calus: [quote name='Pegaza']Witaj Madziu:p będe trzymać za Ciebie i futrzaczka chorego wracaj do nas prędziutko:p [quote name='Yorkie']Witaj Madziu! Już jutro zabieg? Ale ten czas szybko leci... (miało być dzisiaj, co nie, uciekinierko? :razz: ). Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i żebyś wróciła do nas cała i zdrowa :thumbs: Już piszę. Zacznę ode mnie. Przed chwilką dzwonił lekarz i przesunął zabieg na poniedziałek:cool1: Tak, więc lecę do lodówki:bigcool: Świnka dostała kolejny zastrzyk i jutro znowu wizyta. Mała nie chce jeść, mało się rusza. Na szczęście dostałam krople z wit. C, które mam jej podawać. Jestem dobrej myśli:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Madzia Ty do lodówki a ja do barku po coś słodkiego ja chyba nigdy nie schudne tych 4 kilo tylko ze 4 jeszcze przytyje:mad: Quote
Recommended Posts