Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dawno Cię nie było!Trochę myślałam co tam u Ciebie słychać i Twoich staruszków.Ale humor Cię nie opuszcza czyli wszystko ok!:lol::lol: Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 mamanabank napisał(a):Hurra, dziewczyny, flądry, klotki, kochane jesteście! Gdyby tak na karmę udało się uzbierać... Oj,gdyby się udało! Quote
Lionees Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Romka napisał(a):Dawno Cię nie było!Trochę myślałam co tam u Ciebie słychać i Twoich staruszków.Ale humor Cię nie opuszcza czyli wszystko ok!:lol::lol: Nie było mnie,ale czytam zawzięcie i oglądam foty:)No jakże bym mogła opuścić nasza Balbi piękną,tylko czasami doby brak,więc wpisuję sie tam gdzie muszę,czyli na swoje watki i znikam do swoich staruszków.Buziaczki dla Wszystkich-fajna z Was ekipa:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Serdecznie zapraszam wszytskie ciotki na bazarek, z którego połowa zysków przeznaczona jest dla Balbiniastej. Licytujcie, agitujcie, reklamujcie, podnoście, podbijajcie i zachęcajcie innych do zakupów! TUTAJ Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dzika_Figo,dzięki ,juz wpadłam na watek bazarkowy. Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Balbinka nadal tarasuje czytaj leżakuje na tarasie domu UMilki? Quote
Florentynka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Uwaga - spamuję: jest taki bazarek w postaci konkursu, no...generalnie, to wrzuciłam tam swoje foty i teraz bardzo proszę, żeby na mnie głosować ;)! Bo jak wygram, to się podzielę z Balbiną, oczywiście! Uwaga - głosowanie od soboty! Czyli jeszcze nie teraz, ale co mi tam szkodzi już ładnie poprosić o Wasze głosy. A może Figa_figa zechce się tam dorzucić z jakąś swoją fotką? A pomysł na bazarek moim zdaniem super - aż żałuję, że to nie ja wymyśliłam... http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29 Quote
Figafiga Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Wolę zagłosować na Twoje wspaniałe psy, bo moje by nie wygrało, Ciebie więcej osób kojarzy ;-) hi hi hi...a poza tym, jak głosować. Napisać posta, że na Florentynkę?? Quote
Florentynka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No nie wiem, ma być jakiś porzadek w tych fotach zrobiony, może będą mieć numery, albo co... W sobotę się zobaczy. Quote
majuska Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Boże.... właśnie wróciłam z tego bazarku, spłakałam się ze śmiechu z tych fot, pomysł rzeczywiście genialny, a ile kasiory uzbieranej już:crazyeye: Quote
mamanabank Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 No, ja też, obejrzałam wszystkie, cały ranek mi to zajęło! Wstałam 6.30, bo mnie obudziła pielgrzymka na Jasną Górę! I tyle czasu oglądałam. Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ja byłam tam wczoraj,zdjęcia naprawdę swietne! Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Zapraszamy na głosowanie w konkursie fotograficznym :-) http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29?p=15150720#post15150720 proszę głosujcie. Quote
majuska Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nie dam rady teraz tego ogarnąć , jutro zagłosuję, a ciotki jak sytuacja wygląda, kto wygrywa? Quote
Dzika_Figa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 no na razie chyba wygrywa Aśka... jest kilka super zdjęć - polecam 45, 50 i 53 - no i oczywiście Aśkowe 61 Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Romka napisał(a):Zagłosowałyśmy jak widzę!;) ale Ty też zagłosuj, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Zagłosowałaś? Quote
majuska Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja już, jeszcze jak córka wstanie to ją zaciągne , bo ma swoje konto, do głosowania:diabloti: Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 mamanabank napisał(a):ale Ty też zagłosuj, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Zagłosowałaś? Kiciuniu,wróć i przyjrzyj się uważnie!nie pogrubiłam tylko liter!;)Post 489.Ja każą to się głosuje.;) Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Dobrze piesku, dziękuję. Nie chciało mi się wertować :-) Quote
Recommended Posts