Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Dawno Cię nie było!Trochę myślałam co tam u Ciebie słychać i Twoich staruszków.Ale humor Cię nie opuszcza czyli wszystko ok!:lol::lol:

Nie było mnie,ale czytam zawzięcie i oglądam foty:)No jakże bym mogła opuścić nasza Balbi piękną,tylko czasami doby brak,więc wpisuję sie tam gdzie muszę,czyli na swoje watki i znikam do swoich staruszków.Buziaczki dla Wszystkich-fajna z Was ekipa:loveu:

Posted

Serdecznie zapraszam wszytskie ciotki na bazarek, z którego połowa zysków przeznaczona jest dla Balbiniastej.
Licytujcie, agitujcie, reklamujcie, podnoście, podbijajcie i zachęcajcie innych do zakupów!

TUTAJ

Posted

Uwaga - spamuję:
jest taki bazarek w postaci konkursu, no...generalnie, to wrzuciłam tam swoje foty i teraz bardzo proszę, żeby na mnie głosować ;)!
Bo jak wygram, to się podzielę z Balbiną, oczywiście!
Uwaga - głosowanie od soboty! Czyli jeszcze nie teraz, ale co mi tam szkodzi już ładnie poprosić o Wasze głosy.
A może Figa_figa zechce się tam dorzucić z jakąś swoją fotką?
A pomysł na bazarek moim zdaniem super - aż żałuję, że to nie ja wymyśliłam...
http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29

Posted

Wolę zagłosować na Twoje wspaniałe psy, bo moje by nie wygrało, Ciebie więcej osób kojarzy ;-) hi hi hi...a poza tym, jak głosować. Napisać posta, że na Florentynkę??

Posted

mamanabank napisał(a):
ale Ty też zagłosuj, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Zagłosowałaś?

Kiciuniu,wróć i przyjrzyj się uważnie!nie pogrubiłam tylko liter!;)Post 489.Ja każą to się głosuje.;)