Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowy tekst do ogłoszeń Balbiny: (przyjmuję wszelkie uwagi, możliwe modyfikacje)

Balbina – najpiękniejszy pies świata po wielkiej metamorfozie!
Nakrapiane, koślawe łapki, zakręcony ogonek, bursztynowe spojrzenie, uroczy uśmiech – tak właśnie wygląda Balbina – najpiękniejszy pies świata.
Troszkę podobna do welsh corgi, ale lepsza, bo jedyna i niepowtarzalna.
Jeszcze parę miesięcy temu Balbina cierpiała na ogromną nadwagę – w schronisku zajadała rozpacz i nudę. Dzięki czułej opiece i rygorystycznej diecie w domu tymczasowym zrzuciła zbędne kilogramy.
Odzyskała energię, entuzjazm i radość życia. Do pełni szczęścia brakuje jej już tylko własnego domu i człowieka, który ją pokocha. Za kącik w Twoim domu Balbina odwdzięczy się całym psim sercem.
Spójrz tylko na nią – czy mając Balbinę można się martwić? Czy można być smutnym z Balbiną u boku? Ta cudowna, promienna sunia może wnieść tyle radości w Twoje życie!
Balbinka ma 5 lat, jest wysterylizowana, zdrowa, ma komplet szczepień.
Chcesz zostać właścicielem najpiękniejszego psa na świecie?
Zadzwoń lub napisz…

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki!!!

Zaraz przekleję do pierwszego postu, a potem wtawię na allegro.

W szelkach wygląda świetnie i na pewno będą jej służyły, gdy będzie chodzić na smyczy, bo na obroży ciągnęła i chrząkała.

Posted

Tekst pierwsza klasa. Ale ja od siebie bym dodała, że oprócz tego, że jest najpiękniejsza, to jeszcze do tego najwspanialsza. Ona naprawdę kocha wszystkich.
Trzymam za nią kciuki i całym sercem wspieram, bo jest mega wartościowym psem.

Posted

UMilki napisał(a):
Tekst pierwsza klasa. Ale ja od siebie bym dodała, że oprócz tego, że jest najpiękniejsza, to jeszcze do tego najwspanialsza. Ona naprawdę kocha wszystkich.
Trzymam za nią kciuki i całym sercem wspieram, bo jest mega wartościowym psem.

A jakiś łobuz oddał ją bo kopała dołki.Nie zauważył psa ,tylko dołek w ogrodzie.Za każdym razem krew się we mnie gotuje.

Posted

Romciu, ani razu u mnie nie kopała, a ma co i gdzie, bo i ogródek nie ogrodzony, łąka pełna kopczyków i norek. Nic, nigdzie, ani razu. Zastanawiam się czy aby na pewno to był prawdziwy powód...

Posted

UMilki napisał(a):
Romciu, ani razu u mnie nie kopała, a ma co i gdzie, bo i ogródek nie ogrodzony, łąka pełna kopczyków i norek. Nic, nigdzie, ani razu. Zastanawiam się czy aby na pewno to był prawdziwy powód...

Miał ją od szczeniaka i oddał po 4 latach bodajże.W starej książeczce zdrowia jak byk stoi napisane od kiedy była u niego.

Posted

Balbina na tarasie,dzis znów upał nie do zniesienia.

Tu z psem sąsiadów Dingo,który przesiaduje u UMilki

Balbina towarzyszy UMilki w każdej czynności:tutaj odprowadzają mnie do samochodu.

Posted

A mój synus dziś skończył 18 lat, zobaczycie ciotki jak to strasznie leci...wydaje mi się, że tyle co mu pieluchy zmieniałam a teraz o głowę większy ode mnie :)

A Balbiniasta straszna laska się robi, kurczę, najwyższa pora na ten domek!!!

Edit: Posłałam dyszkę dla Balbi z funduszu parówkowego :)

Posted

No Balbina po prostu CUDO:loveu:UMilki-dobra robota,Balbi robi sie na bóstwo,a w szeleczkach/obrózce wygląda zarąbiście:)
A teksty Dzikiej Figi i Florentynki wymiatają-normalnie umieram ze śmiechu jak czytam post Jednej z nich i ripostę Drugiej,nie tylko na tym wątku;)no koniec świata,jesteście debeściary:-D