Basia1968 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 tak założę i podeślę - nie ma innego wyjścia. Aniu pisałas do mnie?, bo miałam zapchana skrzynkę
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Basia1968']tak założę i podeślę - nie ma innego wyjścia. Aniu pisałas do mnie?, bo miałam zapchana skrzynkę[/QUOTE] a nie wiem Basiu... Do Konrada dzwoniłam, mam jeszcze dzisiaj. Mamy w schronisku persa. Jest stary i śmierdzi... kurcze on nie da rady sam.... w śród 130 psów...
Tymonka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ocelot']a nie wiem Basiu... Do Konrada dzwoniłam, mam jeszcze dzisiaj. Mamy w schronisku persa. Jest stary i śmierdzi... kurcze on nie da rady sam.... w śród 130 psów...[/QUOTE] Aniu , a kiedy persa będzie można zabrać , moja znajoma kiedyś mówiła , że jak bym miała jakiegoś persa w otrzebie , nie ważne czy stary czy młody , chory , czy zdrowy , to weźmie . Domek super , pani w swoich zwierzakach zakochana jak w dzieciach .
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Anja2201']Aniu , a kiedy persa będzie można zabrać , moja znajoma kiedyś mówiła , że jak bym miała jakiegoś persa w otrzebie , nie ważne czy stary czy młody , chory , czy zdrowy , to weźmie . Domek super , pani w swoich zwierzakach zakochana jak w dzieciach .[/QUOTE] Ania chyba on na już do zabrania? Dzwoń od zaraz do niej i daj mi znać, a ja kierownikowi.
Tymonka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Właśnie rozmawiałam z moją mamą bo to w sumie jej przyjaciółka , więc teraz mamy dwa chętne domki , bo moja mama też by bardzo chciała , jeśli uda jej się przekonać swojego TZ to może jeszcze dzisiaj będziemy mogli kociaka zabrać .
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Anja2201']Właśnie rozmawiałam z moją mamą bo to w sumie jej przyjaciółka , więc teraz mamy dwa chętne domki , bo moja mama też by bardzo chciała , jeśli uda jej się przekonać swojego TZ to może jeszcze dzisiaj będziemy mogli kociaka zabrać .[/QUOTE] Persa można zabierać dzisiaj:) Aniu ale to niemłody kot i śmierdzi ponoć okrutnie.
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ocelot']Persa można zabierać dzisiaj:) Aniu ale to niemłody kot i śmierdzi ponoć okrutnie.[/QUOTE] mała kąpiel i kocurrrek będzie jak nowy :) mój jeden kocurrr jak go zabrałam z ulicy, też nie młody, śmierdział że...jak dziś sobie pomyśle o tym,to jeszcze robie się zielona ;) do tego miał okrutne zapalenie płuc i strzelał świństwami jak kichał gdzie popadnie,a kichał bardzo często ;) ale na smrodek wystarczyła ciepła kąpiel w ziołowym szamponie dla PSÓW, innego nie miałam pod ręką i kocurrek pachniał lasem :)
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Akrum']mała kąpiel i kocurrrek będzie jak nowy :) mój jeden kocurrr jak go zabrałam z ulicy, też nie młody, śmierdział że...jak dziś sobie pomyśle o tym,to jeszcze robie się zielona ;) do tego miał okrutne zapalenie płuc i strzelał świństwami jak kichał gdzie popadnie,a kichał bardzo często ;) ale na smrodek wystarczyła ciepła kąpiel w ziołowym szamponie dla PSÓW, innego nie miałam pod ręką i kocurrek pachniał lasem :)[/QUOTE] Ja tylko podaje to co mi kierownik przekazał... Podobno widać, że był strzyżony... Nie widziałam kocura, ale dobrze żeby schronisko opuścił, bo my nie mamy kociarni i on tam zwariuje przy szczekaniu i jazgocie. U nas kociaki sporadycznie...
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 tak, tak, dobrze że o tym napisałaś, bo przyszły domek powinien się już zaopatrzyć w szamponik :) bo to by był szok, jakby nie wiedzieli a tu nagle taki...smrodek, a szamponu pod ręką brak ;)
Basia1968 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Aniu pamiętaj kota Konrad zawsze może przechowac, bo kocina może zostawać sam w mieszkaniu.
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Basia1968']Aniu pamiętaj kota Konrad zawsze może przechowac, bo kocina może zostawać sam w mieszkaniu.[/QUOTE] Dobra jak nie wyjdzie z Ani domkami a mam nadzieję, że wyjdzie to Konrada w persa wrobimy:)
Basia1968 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 weźcie go tam trochę wróbcie i wciągnijcie w wasze towarzystwo, bo nudzi mu się jak cholera. Zresztą Aniu wiesz jak przyciągać ludzi do siebie
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Basia1968']weźcie go tam trochę wróbcie i wciągnijcie w wasze towarzystwo, bo nudzi mu się jak cholera. Zresztą Aniu wiesz jak przyciągać ludzi do siebie[/QUOTE] Dobra pomyślimy:)
Ewa i flatki Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pozdrowienia dla cioteczek z Tomaszowa od białego pudla Kokosa :) Wygląda jak milion dolarów, tylko ganiał moje koty podczas wizyty :P
leni356 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Mogę coś więcej o ponie dostać? ile ma lat mniej więcej? jaki jest do kotów i innych psów? wiecie coś więcej?
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='leni356']Mogę coś więcej o ponie dostać? ile ma lat mniej więcej? jaki jest do kotów i innych psów? wiecie coś więcej?[/QUOTE] Leni ale który? ten z ? Jedzie w niedzielę do domu. Mamy jeszcze jednego, ale bez zdjęć:(
ocelot Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Basia1968']Aniu już dostępny na telefonie[/QUOTE] Konrad czeka na tel. od Nusi, bo oni muszą dograć. Ja w pracy jutro, ale obiecał mi, że przybędzie na spacer w którąś niedzielę:):):):) Napisz mu że trzymam go za słowo.
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ocelot, jak byś była przypadkiem w niedziele w schronie, to nie zapomnij prosze o próbie zrobienia zdjęć Liso, Pani, która chciała adoptować Arwinka i się spóźniła, czeka na jego zdjęcia :)
leni356 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ocelot']Leni ale który? ten z ? Jedzie w niedzielę do domu. Mamy jeszcze jednego, ale bez zdjęć:([/QUOTE] Nie wiem, chyba Mop? taki jak PON, do Mohera podobny
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ocelot - mam jeszcze pytanie o psa imieniem Smutek, wiesz coś o takim?? [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]SMUTEK [/B]- maleńki, czarno-biały piesio. Młodziutki bardzo i bardzo smutny.Przerażony miejscem i otoczeniem w którym się znalazł. Sierść jeszcze mięciutka i czyściutka, ale czy długo taka pozostanie? Ten psiaczek ma bardzo przejmujące spojrzenie. Pełne bólu i smutku... Czy najdzie się ktoś kto będzie chciał wzbudzić uśmiech w oczach Smutka?[/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B][IMG]http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1029193.jpg[/IMG][/B][/SIZE][/FONT]
ocelot Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Leni... Mopik w niedzielę jedzie do Bytomia, jeśli nie pojedzie to dam znać. Akrum o zdjęcicach malucha pamiętam. Tak Smuteczek jest jeszcze w schronisku co Akrum mam się o nim dowiedzieć? Z obserwacji wynika, że jest spokojniutki i przestraszony. Zdominowany przez inne psiaki.
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='ocelot']Leni... Mopik w niedzielę jedzie do Bytomia, jeśli nie pojedzie to dam znać. Akrum o zdjęcicach malucha pamiętam. Tak Smuteczek jest jeszcze w schronisku co Akrum mam się o nim dowiedzieć? Z obserwacji wynika, że jest spokojniutki i przestraszony. Zdominowany przez inne psiaki.[/QUOTE] A więc: brat tej Pani,dla której chodzi mi o te zdjęcia Liso zainterssował się jeszcze własnie tym Smutkiem i takiego maila mi przysłali: [QUOTE]Brat kazał mi sie zapytać o jednego psa ze schroniska z Tomaszowa Mazowieckiego. Oczywiście jesli masz mozliwość uzyskania takich informacji. Piesek nazywa sie Smutek . Pisze na stronie , że jest to maleńki i bardzo młody pies. Chcialbym ( a raczej brat) wiedziec jak duzy jest ten pies w rzeczywistosci i ile ma lat czy miesiecy , ile wazy i wogole jakiekolwiek dodatkowe informacje . [/QUOTE]
ocelot Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Akrum']A więc: brat tej Pani,dla której chodzi mi o te zdjęcia Liso zainterssował się jeszcze własnie tym Smutkiem i takiego maila mi przysłali:[/QUOTE] Odpisz że na dniach się wszystkiego dowiem. Jutro rozpytam się w schronisku, a weta poproszę o wagę. i dokładny wiek. zaraz piszę do niego.
Recommended Posts