Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj rozmowa telefoniczna. Miałam go do piątku zarezerwować. dzisiaj sms, że najwcześniej w połowie stycznia, bo wypadek. Samochód w drzazgach.
Mam nadzieję, że to nie wymówka, bo wystarczyłoby powiedzieć, że rezygnuje. Wydawał się Pan bardzo sympatyczny więc chyba nie.
Już nawet myślałam, że może opłata adopcyjna go odstraszyła, ale 50 zł. to chyba nie tak wiele, więcej na benzynę by wydał.
a tak się cieszyłam, w schronisku czekają...

Posted

nic nie poradzisz - tak bywa cholera. Bajeczkowi właściciele wydaja mi się super.
A teraz to co poniżej to dla ludzi o mocnych nerwach, ale .........

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175848-Znowu-300-osA-b-GwaA-cona-roczna-sunia-potrzebuje-zA-otA-wek?p=13713528#post13713528[/URL]

Posted

[quote name='[email protected]']szkoda że pan się wystraszył ale może pisał prawdę?[/QUOTE]
No może i tak.
Właściwie ewentualnie mogła go wystraszyć opłata, ale nie jest szokująca w końcu, albo kastracja, ale z tego akurat wydawał się zadowolony.
no nic poczekamy do połowy stycznia, a może wcześniej się Lazurowi poszczęści?

Teraz kciki nadal potrzebne za Cywila i Duszka.

Posted

Chciałam wszystkim zainteresowanym obwieścić, że..... Duszek już w domku swoim:)
Na razie koty olewa, trzyma się psiaka rezydenta i nie wie, że potrzeby się załatwia na dworze.

Posted

Dzisiaj na spacerze był boks 11: Balbinka, Pola, Berta Szelma, oraz....
po raz pierwszy 12!!!!!!: Pako, Przytul, Bary i Chojrak:) To cudowne chłopaki:)Bieganiu, zabawom i przytulaniu nie było końca:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...