Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CYWIL - owczarek niemiecki. Zaparło nam dech, jak ujrzeliśmy Cywila. Wydaje się wręcz niewiarygodne, że taki piękny pies trafił do schroniska. I że co gorsza nikt go nie szukał. Cywil jest młody, ma około 1,5 roku. Jest towarzyski zarówno w stosunku do ludzi i innych psów. Z racji wieku figle i psoty w głowie. Sam zaczepia do zabawy psich towarzyszy. A ludzką rękę podrzuca głową do góry, by przypadkiem go ktoś nie zauważył. Troszkę ciągnie na smyczy.

Posted

AMOR - książę Wschodu. Przepiękny, cudowny, duży pies. Porażą i rzuca na kolana swoją urodą i dostojnością. Jest grzeczny i wychowany. Subtelny i delikatny. Zarazem silny i władczy jak na księcia przystało.
Leżał porzucony na przystanku. Teraz mieszka w boksie 10. W każdym miejscu wygląda na miejscu, dostojnie, wspaniale, rewelacyjnie. Tylko... no właśnie tylko miejsce księcia nie jest w więzieniu jest na salonach pałacu. O powinien mieć swoje terytorium, którego byłby Panem i władcą. Którego by pilnował i bronił i chronił. Dla Amora szukamy domu z ogrodem, choć taki pies i w mieszkaniu w blokach świetnie by się odnalazł.

Posted

Udało mi się wrzucić na e-zwierzaka wszystkie nasze psiaki. Oprócz tej dzikuski z 2 i nowych 2 od Belluni, gdyż zdjęć nie mamy. Kwarantanna i szpitalik nie, bo wiadomo. Trzeba poczekać. Co prawda Duszka wrzuciłam, bo co mi tam.
Jeszcze chcę Bolka wrzucić i tego drugiego Asta spod budy co imienia nie ma.

Posted

Basia1968 napisał(a):
co z tym spaikiem z ta łapuńka??? Matko co to za psinka?

Mówisz Basiu Spaik? Niech będzie Spaik:):)

Chcemy go zabrać na konsultacje do Piotrkowa.

Posted

RAFAŁ!:roll: :smhair2:
czy Ty robisz nam to specjalnie??????:-( :splat:

wiem, że chcesz dobrze ale skutek jest niestety odwrotny! :-( :modla: proszę Cię :modla:....
wprowadzasz małe zamieszanie bo to np. nie Lady jak podpisałeś przy zdjęciu. :no-no-no:

Lady jest owczarkiem a ten raczej napewno na owczarka nie wygląda, po za tym to pies - nota-bebne jeszcze bez imienia

prosze Cię Bardzo :modla: przesyłaj zdjęcia Ocelotkowi tak zresztą jak się z nią umówiłeś, okeeej? :roll:

Posted

Tu nie chodzi o błąd Rafał. Dodajemy zdjęcia wybrane, jeśli będziemy wrzucać po dwa to znowu się wątek niemiłosiernie rozrośnie i osoba z poza dogo chcąca adoptować psa nic na tym wątku nie znajdzie.
Poza tym po co dodajesz zdjęcia Muszkietera i Fiodora skoro mają ich już kilkanaście? I to ładnych ze spaceru?
Ja Rafał mam zdjęć kilkaset ze schroniska starych i nowych i nie wszystkie wrzucam.

I jeszcze jedno szanujmy pracę swoją i innych!!!! I naprawdę schodzi masę czasu na utrzymaniu porządku w pierwszych postach, a jeszcze muszę pozmieniać stare linki, które nie działają!!!!!

Podzielmy się zadaniami ok?

Rafał post możesz poprawić sam - edytując go po prostu! Dwa szybkie kliknięcia w edytuj post.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...