NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 NusiaiJa w akcji...obfotografowywania ;-) ...język sobie połamałam ;-)
ocelot Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ten boks to 20:) Nusia choroba no 10 nie masz?
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kto jest w 10 to ci dopiero powiem, ale to z poprzednich spacerów.... Ale czekaj tam był jest ten czarny brodacz zaczepa wszystkich psów???
ocelot Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Tak jest na pewno Śliniak - zaczepia, jest taki biały, którego zdjęć nie mam, taki ze skośnymi oczami o arystokratycznym wyglądzie i dwa On-ki, jeden na młodego dość wygląda. A i masz jakieś zdjęcie tego psiaczka co z naszą labką w szpitaliku siedział?
NusiaiJa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 z boksu 10 mam tylko takie zdjęcia z dnia 28.11.2009 r. skośno oki podchodził do głaskania lecz śliniak ciągle go obszczekiwał, i kończyło się to zawsze tak.....,że Skośnookiemu puszczały nerwy i wdawał się w awantury ze Śliniakiem, co widać na niżej załączonym zdjęciu. A biedny BOBBY stał i spoglądał na mnie swoimi smutnymi pytającymi oczami "co tam jeszcze robi??!!!"............. więcej zdjęć z 10 nie mam. Ale tam właśnie został jeszcze dołożony ten piękny wilczur, który był przełożony w dzień przyjazdu Holenderek od Rysia do Masza do 16, a teraz został do takiego Śliniaka dołożony i biega biedny wkoło budy i nie może sobie miejsca znaleźć....ech..... jeśli chodzi o towarzyszkę labladorki BELLI to dodałam już jej zdjęcia na wcześniejszej stronie, tylko tej ze szpitaliku nie mam-to były dwie inne sunie.
ocelot Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Czyli Bobbiego w miarę mamy dorzucę go. A na Skośnookiego i owczarka trzeba zapolować.
NusiaiJa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 skośno oki to mieszanka z jakimś z bulowatych, i to na bank. bo wczoraj gdy wracaliśmy ze schronu szedł taki pies jak nasz Muszkieter a łepek miał Skośnookiego, i zwróciłąm właśnie uwagę na te piękne oczy!
Pestka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jakiś opisik tej młodej ONeczki i wrzuce ją na forum owczarkowe ;)
ocelot Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Pestka napisał(a):Jakiś opisik tej młodej ONeczki i wrzuce ją na forum owczarkowe ;) Pesteczko masz na 1 stronie wątku. Lepszego chyba nie napiszę. Musimy choroba te On-ki sfotografować wszystkie, ale... ja nie mam teraz aparatu!!!!
ocelot Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Pestka napisał(a):A Kama w jakim wieku jest wiadomo w ogóle? Podobno młodziutka, chyba roku jeszcze nie ma?
NusiaiJa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 na pierwszym Roger, a gdzie Śmieszek??? na drugim boks nr 2. Sunia która ma dopiero pierwsze zdjęcia i Czipsi. tak? ocelot!
ocelot Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 NusiaiJa napisał(a):na pierwszym Roger, a gdzie Śmieszek??? na drugim boks nr 2. Sunia która ma dopiero pierwsze zdjęcia i Czipsi. tak? ocelot! Tak na pierwszym zdjęciu Roger, a na drugim Czipsi i suńka bez imienia jeszcze. Śmieszek był w sobotę spokojnie, głaskaliśmy się
ocelot Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Przykro mi... nawet nie wiecie jak bardzo. Zdążyliśmy się poznać dopiero w sobotę na spacerze... KAMA odeszła w nocy ['], nie znamy przyczyny. Biegaj maleńka za Tęczowym Mostem, tam już nikt nigdy Cię nie skrzywdzi. Kamie już nikt nie pokaże, że świat jest piękny i wesoły..., że człowiek jest dobry i wierny i nie porzuca, nie krzywdzi... Przepraszam Kama KAMA - młodziutka, kilkumiesięczna suczka mix On. Jest tak niespotykanie krucha i delikatna, że sprawia wrażenie laleczki porcelanowej. Aż strach księżniczkę mocniej pociągnąć na smyczy, zresztą nie trzeba, bo pięknie na niej chodzi. Wzbudza całą gamę instynktów opiekuńczych. Kamę się chce głaskać i przytulać. Rozpieszczać i chronić przed złem świata. Jest bardzo wdzięczna za okazane jej zainteresowanie. Kładzie tylko na dłoni smutny pyszczek. Przeraźliwie smutny. Czy znajdzie się ktoś ktoś kto Kamie pokaże, że świat może być piękny i wesoły? Więcej zdjęć: http://www.dogomania.pl/threads/173025-TomaszA-w-Mazowiecki-i-jego-zwierzAE-ce-biedy?p=13594197&viewfull=1#post13594197
ocelot Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A Czekoladka ma żółtaczkę, dlatego z budy w sobotę nie wychodziła. Chyba nie mam siły....
NusiaiJa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kurna!!!!!!!!!!!!!! Co z tymi ludzmi jest??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co było tym razem nie tak ze stopką???????!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
NusiaiJa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ooo matkoooooooooooooooooooooooooooooooooooo.................. mogli ją nakarmić! ----------------------- dziś poszłam do zoologika, i wyszłam z kilkoma kilogramami makaronu dla mojego tymczaska MILUSI!!!! dodam, że zupełnie za friko!!!!!!!!
ocelot Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ania mówiła, że Stopka cieszyła się, że wróciła do schroniska. coś musiało być nie tak.
ocelot Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzisiaj na spacerek wyszedł boks 23: Łatka, Czarnulka, Lala, Wanilia, Lusia, Boks 1: Duli, Rafi, Pręgacz, Boks 2: Jagienka (no poleżała w krzakach), Czipsi, Mamba (nowa mieszkanka). Boks 3: łatek, Wedel, Boks 4: Roger, Śmieszek (znowu wesoły), Boks 5: Bellunia, Boks 6: Jagna, Bidulka, Boks 8: Jaskier, Hienek, Cekin. Razem 21 psiaków:):):)
Recommended Posts