Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
Paros, allegro super, tylko czy mogłabyś zamienić pierwsze zdjęcie z ostatnim? Bo na pierwszym oczy wyglądają tak, jakby Meggi była ślepa, ludzi to będzie odstraszać.

Zdjęcie jest bardzo wymowne a na innych też ma taki kolor oczu. Meggi ma obserwatora.
Rozumiem, że to TY usunęłaś zdjęcie z serwera i dlatego w aukcji w miejsce zdjęcia pojawił się krzyżyk? :angryy:

Posted

paros napisał(a):
Zdjęcie jest bardzo wymowne a na innych też ma taki kolor oczu. Meggi ma obserwatora.
Rozumiem, że to TY usunęłaś zdjęcie z serwera i dlatego w aukcji w miejsce zdjęcia pojawił się krzyżyk? :angryy:

No jasne, specjalnie usunęłam, żeby Ci zrobić na złość :roll: Ja żadnych zdjęć Meggi nie wstawiałam, więc nie miałam co usuwać.

Posted

koosiek napisał(a):
No jasne, specjalnie usunęłam, żeby Ci zrobić na złość :roll: Ja żadnych zdjęć Meggi nie wstawiałam, więc nie miałam co usuwać.

No wiesz, ja tylko spytałam, bo ledwie zrobiłam allegro zaraz pojawiła się Twoja uwaga i zaraz zniknęło zdjęcie :shake:
To się nazywa szybkie działanie grona cioteczek

Wcale nie mówiłam że Ty złośliwie :oops:

Posted

[quote name='*Gajowa*']Nikt się Meggi nie interesuje :-(, a ona tak bardzo pragnie mieć swojego człowieka.[/QUOTE]

Meggi ma na moim allegro 3 obserwatorów :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

paros napisał(a):
Meggi ma na moim allegro 3 obserwatorów :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

No to niech nie obserwują, tylko dzwonią :razz: Meggi już dawno powinna się wylegiwać na Swojej Własnej Kanapie ;)

Posted

koosiek napisał(a):
No to niech nie obserwują, tylko dzwonią :razz: Meggi już dawno powinna się wylegiwać na Swojej Własnej Kanapie ;)

Dzwonią, dzwonią!!! Meggi powoli się pakuję.

Posted

W srode robie przedadopcyjna. I jak wszystko bedzie ok jade z babka po Megii :) Niestety kobita nie ma transportu, sluze swoim. Mam nadzieje, ze trafie :) ale przede wszystkim mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Pierwsze wrazenie ok ;)

Ale sie adopcje szydlowian posypaly. Kaj, Mona lisa, Meggi, beby...kurde :)

Posted

stawiam że kolejna będzie Bajka, ma obserwatora...

no i może jak się miejsca zwolnią, to będzie można znowu akcję zorganizować, tam jeszcze mnóstwo psów na ulicach Szydłowca, a na wątkach nas garstka została :(

Posted

Bajka musi szybciutko pojechac do domu. ten DT czeka na Poziomke! wiec oglaszamy, dzialamy. Bajka to rewelacyjna dziewczyna. <ala. bezproblemowa. bardzo adopcyjna, jednak jeszcze nie odkryta!

Posted

Megi trafila do domu na Woli (przepraszam za brak informacji na tym watku, napisalam na innych :)) a wczoraj nie moglam znalezc Megulca.

Megi mieszka z Pania i jej synem. Jak nikogo nie bedzie w domu Meggi bedzie pod opieka najlepszego wynalazku na swiecie - babci!

2 lata temu odeszla od Pani jej ukochana cocer spanielka. Tyle czasu musialo uplynac zeby zdecydowala sie na kolejnego. Wybrala Megii.

Jak przyszlam dla Meggi wszystko juz bylo przygtowane, poslanie, miseczka, obrozka. Pogadalysmy chwile, wypytalam, przepytalam, wyedukowalam...i pojechalysmy po Meggi. Kochana Megii wskoczyla do samochodu (podroz zniosla bardzo dobrze) i przytulala sie do swojej nowej Pani.

Weszla do domu, przywitala sie z synem i ... wachala.

wiesci poranne:
Przespala cala noc. pani jest nia zachwycona - taki bezproblemowy, kochany psiak - mowi. Zachwycaja sie nia wszyscy sasiedzi.
Zaakceptowala stare miejsce poprzedniej sunki - w przedpokoju miedzy butami, wiec buty zmienily swoje polozenie. Ma jeszcze drugie w kuchni, miedzy szafkami. Jeszcze go nie docenila, ale pewnie doceni bo tam najczesciej sie cos dzieje.

Megii bedzie jadla karme Bentokronen (kolezanka jej polecila) a adresatke bedzie miala w ksztalcie serduszka :) (to bedzie weekendowy prezent od jej kolezanki) Na razie chodzi na smyczy. Tak bedzie przez jakies dobre dwa tygodnie.

Siku i kupy w domu nie bylo. Wszystko zalatwione na spacerze. Megulec lasi sie do Panci i dopmaga pieszczot. Nie szczeka, nie gryzie, nie brudzi - pies ideal!

Ta Pani zadzwonila do mnie bo rano znalazla obok Megi dwie krople rozwodnionej krwi! Nie wiadomo skad pocieklo, nie wiadomo czyje to...? Kazalam poczekac do jutra, jak znowu pocieknie pojda do weta.

Zdjecia mam ale wstawie pozniej.