Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Mona Lisa jeszcze mniej, ale ona ma ten miesiąc opłacony, Anita happy dołoży resztę... Najlepiej byłoby chyba rozdzielić te pieniądze miedzy Oziego, Goldiego i Majora, bo wszystkie trzy mają na ten miesiąc po ok. 170 zł, a listopad sie dopiero zaczął... Sama nie wiem :roll:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
A Mona Lisa jeszcze mniej, ale ona ma ten miesiąc opłacony, Anita happy dołoży resztę... Najlepiej byłoby chyba rozdzielić te pieniądze miedzy Oziego, Goldiego i Majora, bo wszystkie trzy mają na ten miesiąc po ok. 170 zł, a listopad sie dopiero zaczął... Sama nie wiem :roll:

Tak Mona Lisa ma również mało deklaracji, ale jest tam również moja deklaracja,a chciałabym również na innego psiaka przeznaczyć cześć kasy.

Może poczekajmy na decyzję dowodzących jak i również samych deklarujących. Ja w każdym razie zgadzam się na przeniesienie mojej deklaracji na psiaka, który ma ich najmniej.

Posted

koosiek napisał(a):
W takim razie Twoja deklaracja przechodzi na Majora, czyli ma teraz 103 zł deklaracji stałych i 203 zł na ten miesiąc.

Zaraz wprowadzę zmiany w deklaracjach Majora.

Czekamy na decyzję pozostałych osób!

Posted

Meggi w dalszym ciągu najchętniej przebywa w budzie. Ona po prostu jest bardzo zmęczona, potrzebuje spokoju, ciepła i snu.
W żadnym wypadku nie jest przerażona, nie boi sie człowieka, chętnie podchodzi i na prośbę podaje łapkę . Jest bardzo miłą, jak na razie spokojną sunią .
Dziś zrobiłam jej kilka fotek, są kiepskie ale wstawię to co mam

stąd wolałabym nie wychodzić

niestety bardzo się drapię

chciałam pocałować moją opiekunkę gdy się schyliła

a tutaj przemykam się z powrotem do mojego azylu

Meggi ma doskonały apetyt i chętnie je sucha karmę.

Posted

BARDZO RADOSNA WIADOMOŚC . JESZCZE JEDNA PSINA ZABEZPIECZONA. JESLI MOŻNA DROBNA SUGESTIA, MOŻE JEDNAK ZGODZĄ SIĘ SPONSORKI BY ZMIANĘ DEKLARACJI UKIERUNKOWAĆ NA TEGO PSA KTÓREGO RACHUNEK ZBLIŻA SIE DO OCZEKIWANEGO NA WYLOT DO HOTELIKU CZY DT. CZYLI TEGO KTÓRY MA NAJWIECEJ. I SKUPIĆ SIE NASTEPNIE NA KOLEJNYCH .

POZDRAWIAM.:lol:

Posted

Dostała juz cos na pasożyty?

Nie mam weny, ale coś wystukałam. Zaraz mi głowa pęknie, mam gorączke i leżę w łóżku:shake:

Czy wiesz jak to jest mieszkac na ulicy, spać na trawniku i nie mieć pewności czy ten posiłek nie jest ostatnim? Ta biedna sunia tego wszystkigo doświadczyła. Zapewne była kiedys czyimś przyjacielem…dlaczego była? Niewiadomo, przeciez jak pies kocha to aż po kresy swoich dni. Wina na pewno nie leży po stronie tej pięknej psinki, która po prostu chce kogos pokochać. Dlaczego więc tak się stało? Dlaczego Meggi zamiast leżeć w łóżku ze swoim właścicielem z ustęsknieniem wypatruje człowieka?
Jeśli chcesz zyskać oddanego przyjaciela, na którym zawsze możesz polegać adoptuj Meggi. Dla niej to właśnie Ty będziesz całym światem, kimś dla kogo zrobi wszystko.
Meggi chce tylko kochać, czy to tak dużo?

[FONT=Arial]Możecie oczywiście zmienić tekst, bo na pewno nie jest idealny, ale ja juz nie mam siły na główkowanie.[/FONT]

Posted

Pojechałyśmy dzis z Meggi do wetki. Do samochodu sama nie chciała wsiąść, musiałam ją włożyć. Póżniej jechała bardzo spokojnie, tylko raz chciała przejść do mnie do przodu . U weta zachowywała się idealnie , została zważona
- waży 18 kg, zaszczepiona przeciw chorobom wirusowym. Ma liczne strupki na ciele pani wet jest zdania, że to efekt nieprawidłowego odżywiania.
Niestety widoczna poprawa stanu skóry nastąpi po ok. 6 tygodniach
żywienia pokarmem dla psów.
Zabieg sterylizacji za dwa tygodnie.
Przy okazji wizyty zrobiłyśmy z Megii spacerek, na smyczy idzie idealnie
nie oddala sie od człowieka /myślę, że szłaby tak samo bez smyczy/.
Meggi jest psem dla każdego, nadaje sie dla osoby starszej, dziecka.
Jest bardzo łagodna i miła, jej sierść jest bardzo miękka tylko głaskać i głaskać.
Oto kilka fotek zrobionych zaraz po przyjeździe - Megii jest na nich bardzo spięta i ma niepewną minkę bo jeszcze nie była pewna czy wróci do swojego azylu

Taki ze mnie straszny smutasek :placz: trochę boję się aparatu...

Posted

Meggi jest moja ulubienica z Szydlowca. Jest wspaniala w dotyku (po kapieli bedzie jeszcze fajniejsza) cudowna, wspaniala i przekochana. Uwielbia towarzystwo czlowieka, uwielbia byc glaskana. To poczciwa sunka idealna do kazdego domu.
Uwielbiam ja, ubostwiam :loveu: Jej spojrzenia, radosc w oczach (duzo jeszcze w ich przerazenia i niepewnosci oraz obawy ale lada moment sie to zmieni) wdziecznosc jaka okazuje...... pies IDEAL!