koosiek Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 A Mona Lisa jeszcze mniej, ale ona ma ten miesiąc opłacony, Anita happy dołoży resztę... Najlepiej byłoby chyba rozdzielić te pieniądze miedzy Oziego, Goldiego i Majora, bo wszystkie trzy mają na ten miesiąc po ok. 170 zł, a listopad sie dopiero zaczął... Sama nie wiem :roll: Quote
IKA & SONIA Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 koosiek napisał(a):A Mona Lisa jeszcze mniej, ale ona ma ten miesiąc opłacony, Anita happy dołoży resztę... Najlepiej byłoby chyba rozdzielić te pieniądze miedzy Oziego, Goldiego i Majora, bo wszystkie trzy mają na ten miesiąc po ok. 170 zł, a listopad sie dopiero zaczął... Sama nie wiem :roll: Tak Mona Lisa ma również mało deklaracji, ale jest tam również moja deklaracja,a chciałabym również na innego psiaka przeznaczyć cześć kasy. Może poczekajmy na decyzję dowodzących jak i również samych deklarujących. Ja w każdym razie zgadzam się na przeniesienie mojej deklaracji na psiaka, który ma ich najmniej. Quote
koosiek Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 W takim razie Twoja deklaracja przechodzi na Majora, czyli ma teraz 103 zł deklaracji stałych i 203 zł na ten miesiąc. Quote
IKA & SONIA Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 koosiek napisał(a):W takim razie Twoja deklaracja przechodzi na Majora, czyli ma teraz 103 zł deklaracji stałych i 203 zł na ten miesiąc. Zaraz wprowadzę zmiany w deklaracjach Majora. Czekamy na decyzję pozostałych osób! Quote
ata Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Moje skromnie 10 zł, które już przelałam na Meggi, proszę przekazać na Ozulka:loveu::loveu: Quote
*Gajowa* Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Meggi w dalszym ciągu najchętniej przebywa w budzie. Ona po prostu jest bardzo zmęczona, potrzebuje spokoju, ciepła i snu. W żadnym wypadku nie jest przerażona, nie boi sie człowieka, chętnie podchodzi i na prośbę podaje łapkę . Jest bardzo miłą, jak na razie spokojną sunią . Dziś zrobiłam jej kilka fotek, są kiepskie ale wstawię to co mam stąd wolałabym nie wychodzić niestety bardzo się drapię chciałam pocałować moją opiekunkę gdy się schyliła a tutaj przemykam się z powrotem do mojego azylu Meggi ma doskonały apetyt i chętnie je sucha karmę. Quote
ata Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jak dobrze widzieć Meggi już w bezpiecznym miejscu :loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 BARDZO RADOSNA WIADOMOŚC . JESZCZE JEDNA PSINA ZABEZPIECZONA. JESLI MOŻNA DROBNA SUGESTIA, MOŻE JEDNAK ZGODZĄ SIĘ SPONSORKI BY ZMIANĘ DEKLARACJI UKIERUNKOWAĆ NA TEGO PSA KTÓREGO RACHUNEK ZBLIŻA SIE DO OCZEKIWANEGO NA WYLOT DO HOTELIKU CZY DT. CZYLI TEGO KTÓRY MA NAJWIECEJ. I SKUPIĆ SIE NASTEPNIE NA KOLEJNYCH . POZDRAWIAM.:lol: Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jak dobrze, że już bezpieczna Jest prześliczna! Quote
taubi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Napiszcie jakiś tekst do ogłoszeń adopcyjnych dla Meggi. Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dostała juz cos na pasożyty? Nie mam weny, ale coś wystukałam. Zaraz mi głowa pęknie, mam gorączke i leżę w łóżku:shake: Czy wiesz jak to jest mieszkac na ulicy, spać na trawniku i nie mieć pewności czy ten posiłek nie jest ostatnim? Ta biedna sunia tego wszystkigo doświadczyła. Zapewne była kiedys czyimś przyjacielem…dlaczego była? Niewiadomo, przeciez jak pies kocha to aż po kresy swoich dni. Wina na pewno nie leży po stronie tej pięknej psinki, która po prostu chce kogos pokochać. Dlaczego więc tak się stało? Dlaczego Meggi zamiast leżeć w łóżku ze swoim właścicielem z ustęsknieniem wypatruje człowieka? Jeśli chcesz zyskać oddanego przyjaciela, na którym zawsze możesz polegać adoptuj Meggi. Dla niej to właśnie Ty będziesz całym światem, kimś dla kogo zrobi wszystko. Meggi chce tylko kochać, czy to tak dużo? [FONT=Arial]Możecie oczywiście zmienić tekst, bo na pewno nie jest idealny, ale ja juz nie mam siły na główkowanie.[/FONT] Quote
AgusiaP Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja również chciałam swoje deklarowane 30zł przekazac na Mona Lize Quote
*Gajowa* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pojechałyśmy dzis z Meggi do wetki. Do samochodu sama nie chciała wsiąść, musiałam ją włożyć. Póżniej jechała bardzo spokojnie, tylko raz chciała przejść do mnie do przodu . U weta zachowywała się idealnie , została zważona - waży 18 kg, zaszczepiona przeciw chorobom wirusowym. Ma liczne strupki na ciele pani wet jest zdania, że to efekt nieprawidłowego odżywiania. Niestety widoczna poprawa stanu skóry nastąpi po ok. 6 tygodniach żywienia pokarmem dla psów. Zabieg sterylizacji za dwa tygodnie. Przy okazji wizyty zrobiłyśmy z Megii spacerek, na smyczy idzie idealnie nie oddala sie od człowieka /myślę, że szłaby tak samo bez smyczy/. Meggi jest psem dla każdego, nadaje sie dla osoby starszej, dziecka. Jest bardzo łagodna i miła, jej sierść jest bardzo miękka tylko głaskać i głaskać. Oto kilka fotek zrobionych zaraz po przyjeździe - Megii jest na nich bardzo spięta i ma niepewną minkę bo jeszcze nie była pewna czy wróci do swojego azylu Taki ze mnie straszny smutasek :placz: trochę boję się aparatu... Quote
IKA & SONIA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Biedulka :-( widać, jak bardzo jest wystraszona. Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 karbulek:loveu: Jak można takiego nie kochać. Na pewno bedzie czyims ukochanym psem:loveu: Quote
taubi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 zdjecia Megguni z dzisiejszej wizyty :) Quote
Madallena Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Meggi jest moja ulubienica z Szydlowca. Jest wspaniala w dotyku (po kapieli bedzie jeszcze fajniejsza) cudowna, wspaniala i przekochana. Uwielbia towarzystwo czlowieka, uwielbia byc glaskana. To poczciwa sunka idealna do kazdego domu. Uwielbiam ja, ubostwiam :loveu: Jej spojrzenia, radosc w oczach (duzo jeszcze w ich przerazenia i niepewnosci oraz obawy ale lada moment sie to zmieni) wdziecznosc jaka okazuje...... pies IDEAL! Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Meggi jest naprawdę cudowna:loveu: Masz racje, to pies ideał;) Quote
taubi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 PIĘKNA, RUDA MEGGI OWCZAREK PILNIE SZUKA DOMU!!! (816520884) - Aukcje internetowe Allegro Allegro naszej gwiazdy :) Quote
Talia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='taubi']PIĘKNA, RUDA MEGGI OWCZAREK PILNIE SZUKA DOMU!!! (816520884) - Aukcje internetowe Allegro Allegro naszej gwiazdy :) Super. Reszta psiaków z Szydłowca też ma allegro? Quote
fizia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kumpel ma KUMPEL - wyrwany z psiego piekła - szuka domu (816131276) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Megi jest tak piękna, że nie powinna długo czekać na domek. Quote
*Gajowa* Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A nasza "śpiąca królewna" dalej bez zmian... głównie śpi i spaceruje raczej niechętnie. Meggi prawdopodobnie jest w ciąży ...:roll: Quote
Recommended Posts