koosiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Meggi ma dom :multi: Dziękujemy E. DEREK :) I jeszcze jeden psiak z Szydłowca: http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-jutro-wyjezdzamy-szukamy-pilnie-dt-zdjecia-s-1-2-30-31-a-172267/ [FONT=Palatino Linotype]Meggi[/FONT] Cytując Madallenę: pies IDEAŁ! :razz: Piękna, ruda Meggi. Wraz z dziesiątkami innych bezdomnych psów codziennie walczyła o przetrwanie w tym strasznym miejscu. Meggi jest już bezpieczna w hotelu, najnowsze wieści: 22.11: Meggi czuje sie coraz lepiej - już przeniosłam ją do kojca. Dziś byłyśmy u wetki , Meggi bardzo nie lubi zastrzyków, reaguje na nie histerycznie. Poza tym w gabinecie jest bardzo grzeczna. 20.11: KLIK 14.11: KLIK 10.11: KLIK 8.11: KLIK 7.11:KLIK i KLIK ******************************************* Tekst do ogłoszeń od Talii: [SIZE=2] Czy wiesz, jak to jest mieszkać na ulicy, spać na trawniku i nie mieć pewności czy ten posiłek nie jest ostatnim? Ta biedna sunia tego wszystkiego doświadczyła. Zapewne była kiedyś czyimś przyjacielem… Dlaczego była? Nie wiadomo, przecież jak pies kocha to aż po kresy swoich dni. Wina na pewno nie leży po stronie tej pięknej psinki, która po prostu chce kogoś pokochać. Dlaczego więc tak się stało? Dlaczego Meggi zamiast leżeć w łóżku ze swoim właścicielem z utęsknieniem wypatruje człowieka? Jeśli chcesz zyskać oddanego przyjaciela, na którym zawsze możesz polegać adoptuj Meggi. Dla niej to właśnie Ty będziesz całym światem, kimś dla kogo zrobi wszystko. Meggi chce tylko kochać, czy to tak dużo? OGŁOSZENIA: PIĘKNA, RUDA MEGGI OWCZAREK PILNIE SZUKA DOMU!!! (816520884) - Aukcje internetowe Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837196185 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Meggi,5362 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Meggi,5391 ******************************************* NAPISZCIE PROSZĘ, NA KOGO PRZEKAZAĆ WASZE DEKLARACJE! Wolne deklaracje przekazałam: yoko100 - 5 zł jednorazowo i AnnA - 10 zł na Goldiego, Becia2222 - 25 zł na Oziego - można się buntować, to pozmieniam ;) DEKLARACJE STAŁE: 115 zł Eve-w - 5 zł Anita happy - 5 zł Atomoowka ak - 10 zł Pelaodrudego - 10 zł TERESA BORCZ - 10 zł --> Ozi Ata - 10 zł --> Ozi Magda222 - 20 zł --> Kaj? Kaja555 - 10 zł --> Mona Lisa AgusiaP - 30 zł -- > Mona Lisa ZDJĘCIA Z HOTELU: KLIK KLIK KLIK KLIK i jeszcze raz KLIK :eviltong: Czy Meggi dostanie swoją szansę? Quote
Madallena Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Oczywiscie ze zapisuje :) To moja ulubienica :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Koosiek dopisz proszę moją deklarację miesięczną 20 zł. Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zapisuje się na wątek ślicznotki. Magdallena, jej stan jest chyba w miare dobry? Quote
Madallena Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Na pierwszy rzut oka nic jej nie dolegalo. Znalazlam w niej pare kleszczy, urwalam chamy i zadeptalam. Zostala odkleszczona. Jest mlodziutka, chetna do zabawy i straszliwie milusinska :loveu: Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Madallena napisał(a):Na pierwszy rzut oka nic jej nie dolegalo. Znalazlam w niej pare kleszczy, urwalam chamy i zadeptalam. Zostala odkleszczona. Jest mlodziutka, chetna do zabawy i straszliwie milusinska :loveu: To mam nadzieje, że niedługo będziemy mogli robic jej ogłoszenia:loveu: Quote
ata Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 przenosze z ogólnego wątku W razie czego proszę o przypomnienie...... deklaruje 10 zł miesięcznie na Megi:oops: AgusiaP deklarowała na 47 stronie 30 zł miesięcznie na Megi:cool3: Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ata napisał(a):W razie czego proszę o przypomnienie...... deklaruje 10 zł miesięcznie na Megi:oops: Ata, a to 10 zł to od Ciebie? Quote
ata Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 koosiek napisał(a):Ata, a to 10 zł to od Ciebie? Tak ! :oops: Quote
AgusiaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziewczynki ja swoje deklarowane pieniązki wyśle nietety dopiero pod koniec miesiąca bo mam jeszcze inne deklaracje:oops:. Trzymam kciuki z całych sił za Megi. Quote
magda222 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jeszcze dziś przeleję swoją deklarację (20 zł). Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Meggi nadal potrzebuje deklaracji!! Quote
TERESA BORCZ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 SKOMNA DYSZKA NA MEGGI. RESZTA JAK PRZY OZIM. SYSTEM BASI DZIAŁA, NAPPEWNO ZBIERZECIE. STARAĆ SIĘ CIOTECZKI. PÓKI JESZCZE PSY W DOBRYM STANIE. POZDRAWIAM.:lol: Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 I tutaj też dziękuję w imieniu psiaka :smile: Quote
maarit Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :oops::oops::oops: a ja troche w dołku z finansami. Podrzucę tylko:oops: Quote
ata Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ale tu cicho:roll: deklaracje nadal potrzebne:cool3: Quote
*Gajowa* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Megi przyjechała wieczorem i zaraz zaszyła się w budzie, z której wcale nie wychodzi. Rano udało mi się ją namówić na wyjście i dosłownie minutowy spacerek. Załatwiła wszystko co trzeba i szybko do budy. Na noc dostała miseczkę z suchą karmą ale nic nie zjadła :shake:, martwiłam się, że może chora. Poczęstowałam ją paróweczką ,którą ze smakiem spałaszowała. Megi została dziś zakropiona Fiprexem i odrobaczona Cestalem. Opieką na Megi przejmuje E.DEREK tak, że dotychczas uzbierane na Megi pieniądze jak i deklaracje wpłat prosimy przenieść na inną bidę. Potrzebna będzie pomoc w ogłoszeniach oraz ew. wizytach u weta jeżeli Megi będzie niespokojnie zachowywać się w samochodzie. Quote
koosiek Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Oj, Meggi, wyłaź z budy, już jesteś bezpieczna :roll: Zaraz rozdysponuję deklaracje na inne psiaki :) Quote
IKA & SONIA Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Megi trzymaj się dzielnie! Proponuję przenieść część deklaracji na Majora, on ma mało pieniążków. Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Biedna Megunia.. może po prostu za sucha karmą nie przepada? Kochana juz jesteś bezpieczna!:loveu: Quote
*Gajowa* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Megi może nie znać suchej karmy. Zeby ją zachęcić będę mieszać z puszką. Megi okazała się niedużą sunią, taką do kolana. Fotki będą ale jak zacznie wychodzić z budy. Quote
Recommended Posts