Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem Meggi ma sponsora. Będzie on w stanie pokryć choć częściowo koszty sterylki?
Ile w ogóle jej sterylka będzie kosztować?

Posted

Meggi czuje się dobrze, całą noc ładnie przespała. Przygotowałam jej posłanie obok łóżka ale Meggi to nie satysfakcjonowało i pakowała się do łóżka . Trzy razy ja wypraszałam i niestety musiałam przenieść do przedpokoju.
Dziś też przez cały dzień poleguje w korytarzyku, odzyskała już apetyt.
MEGGI BYŁA W CIĄŻY !

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Meggi czuje się dobrze, całą noc ładnie przespała. Przygotowałam jej posłanie obok łóżka ale Meggi to nie satysfakcjonowało i pakowała się do łóżka . Trzy razy ja wypraszałam i niestety musiałam przenieść do przedpokoju.
Dziś też przez cały dzień poleguje w korytarzyku, odzyskała już apetyt.
MEGGI BYŁA W CIĄŻY !

:o No ale w końcu tego możnabyło sie spodziewać :( Dobrze juz się czuje po sterylce?

Posted

Meggi czuje sie coraz lepiej - już przeniosłam ją do kojca. Dziś byłyśmy u wetki , Meggi bardzo nie lubi zastrzyków, reaguje na nie histerycznie. Poza tym w gabinecie jest bardzo grzeczna.
Za kilka dni mogłaby iść do DS. Ciekawa jestem czy jest odzew na Allegro , czy ktokolwiek dzwoni ???

Posted

Paros, allegro super, tylko czy mogłabyś zamienić pierwsze zdjęcie z ostatnim? Bo na pierwszym oczy wyglądają tak, jakby Meggi była ślepa, ludzi to będzie odstraszać.