IKA & SONIA Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu::loveu: Oby więcej było takich na dogo! Quote
*Gajowa* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Madallena co zrobić z książeczką zdrowia Meggi ? Quote
Madallena Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 i nie podjechalam :( zabraklo oczywsicie czasu! ksiazeczka bedzie wyslana poczta:) dzieki :) A u Megii bez zmian. Raz przyszla babcia zeby wyjsc z nia na spacer, Meggi nie chciala. Zeszla dwa pietra po schodach i wracala do domu. Dopiero po jakims czasie przekonala sie i wyszly we trzy (babcia, wlascicielka i Meggi). Meggi zjadla kawalek kocyka, spi w lozkach oczywiscie :) I znowu uslyszalam, ze jest aniolem :) Quote
Madallena Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Megii to aniol. Kocha i jest kochana. Spi sobie gdzie chce (lozka najbardziej przypadly jej do gustu). Pieknie chodzi przy nodze, bardzo sie pilnuje. Potrafi ukrasc juz cos ze stolu, ale .... nie zje chleba! Zje sama szynke :) Nazywana jest :moja kochana psinka :) bo jest kochana i MY to wiemy :) Na pocatku grudnia Megii przeszla zabieg usuniecia guza, ktory byl w pochwie :( Wyniki badan histopat. juz niedlugo. Trzymajmy kciuki! :( Quote
koosiek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Madallena']Potrafi ukrasc juz cos ze stolu, ale .... nie zje chleba! Zje sama szynke :) Bo Meggi to dama ;) Moje kundlisko najpierw by chleb wchłonęło, to najlepszy smakołyk :) Na pocatku grudnia Megii przeszla zabieg usuniecia guza, ktory byl w pochwie :( Wyniki badan histopat. juz niedlugo. Trzymajmy kciuki! :( :( Oby wszystko było w porządku... Quote
Talia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Trzymam kciuki, żeby Megunia była zdrowa... Taka urocza dziewczynka. I dopiero poznała smak życia. Quote
Aimez_moi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Meggi zasluguje na wszystko co najlepsze.. :) Quote
AgusiaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kola Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej http://www.dogomania.pl/threads/1729...-potrzebny-dom Quote
anita_happy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 NO I ZDJEC BRAK!!!!a OBIECYWAŁ KTOŚ!! Quote
E.DEREK Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zdjęć nie mam, ale dobre wieści. Usunięty guz był niezłośliwy. Meggi czuje się świetnie i oczywiście jest "najcudowniejszą suczką" . Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Super bardzo sie ciesze. Kolejny radosny i szczesliwy psiak. Quote
Recommended Posts