Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cajus JB napisał(a):
Teraz spać nie będę mógł.

Heheh..no tak....bo na dogo to nie Ty pierwszy wujaszku:lol:założymy niedlugo towarzystwo nocnych markow....:pA ja na sile musze uciekac spac bo mam rano do pracy....:angryy::angryy:

Posted

[quote name='ladySwallow']Dodana na owczarki.
DZIĘKUJĘ ladySwallow!:loveu:

Gosiu- dobrze, że w ogóle ktokolwiek dzwoni i nakręca- choć tyle, że wiemy iż ludzie te ogłoszenia mimo wszystko oglądają ;) Także nie złość się, a czekaj na ten właściwy! :)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a marzenia czasami się spełniają - hahaha i znow zapeszę- ale nie jestem zabobonna to napiszę - dziś miała inny telefon , zobaczymy czy tym razem coś wyjdzie

Najważniejsze, że dzwonia- tzn, ze widzą....gdyby była bardziej..kontaktowa, pewnie by juz grzała doopeczke w domku....

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a marzenia czasami się spełniają - hahaha i znow zapeszę- ale nie jestem zabobonna to napiszę - dziś miała inny telefon , zobaczymy czy tym razem coś wyjdzie

TRZYMAM KCIUKI!

...tymbardziej, że do tego samego boksu trafiła następna starszanka.... ;/

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ok wlasnie Sabinké umówilam na sterylizajcé 25.XI na godz 10 termin umówiony z weterynarzym. Czy w biurze osobno trzeba to jakos zglosic, zeby mieli to zapisane?

A czy pomyślałaś w ogóle, czy sterylka w tym wieku to dobre rozwiązanie???
Pewnie, że to nie pierwsza suka, która w tym wieku na stół pójdzie, ale na siłę...? Chyba, że jest taki wymóg nowego domu lub w nim jest niekastrowany samiec.

Posted

tak dom chce wysterylizowaną - bo jest pies - a poza tym lepsza sterylka w wieku 8lat niz np ropamacicze w wieku 10. Mam nadzieję, ze wet dobrze oceni i jeśli się nie będzie nadawać do steryliki to jej nie zrobi.

Posted

ja z Panią jestem w kontakcie najprawdopodobniej będzie adopcja 28.XI prosiłam Figę czy by do stancji Psiego Pola lub Oleśnicy nie podrzucilam suni , bo Pani nie chce do Wroclawia wjezdzac.
a dzis mialam jeszcze jedne telefon- co mi ciśnienie podniósł, wiec uwazajcie jakby ktos dzwonil o owczarka, bo facet szuka owczarka- jak najbardziej w nie mieszanca i to do kojca do pustej działki budowlanej do pilnowania, powiedzialam, ze to z deszczu pod rynne i lepiej psy juz w schronie mają, teraz się moze nie przynac co psu proponuje więc jak cos trzeba miec rękę na pulsie.