Reksiu21 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Podnosze w takim razie dziewczynke.... Quote
GoskaGoska Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 jedna Pani ma jutro dzwonic - ale wiadomo jak z tymi ludzi :roll:, ale dobrze, ze choc byl jakis pierwszy telefon Quote
Cajus JB Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Oby to był pierwszy i nie ostatni telefon. Quote
gonia66 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 GoskaGoska napisał(a):albo jedyny - ale ten właściwy ;) Oby...ale by to było szczęscie....tylko czy Pani sobie poradzi..???:roll: Quote
Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 GoskaGoska napisał(a):albo jedyny - ale ten właściwy ;) Teraz spać nie będę mógł. Quote
gonia66 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cajus JB napisał(a):Teraz spać nie będę mógł. Heheh..no tak....bo na dogo to nie Ty pierwszy wujaszku:lol:założymy niedlugo towarzystwo nocnych markow....:pA ja na sile musze uciekac spac bo mam rano do pracy....:angryy::angryy: Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no oczywiscie Pani się juz nie odezwała, Ci ludzie to naprawdę :shake: więcej gadają niż to warte - ale nic znajdzie się ktoś inny Quote
Koperek Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='ladySwallow']Dodana na owczarki. DZIĘKUJĘ ladySwallow!:loveu: Gosiu- dobrze, że w ogóle ktokolwiek dzwoni i nakręca- choć tyle, że wiemy iż ludzie te ogłoszenia mimo wszystko oglądają ;) Także nie złość się, a czekaj na ten właściwy! :) Quote
Cajus JB Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Żeby tak chociaż raz na dwa dni był telefon lub zapytanie. To by na pewno właściwy człowiek się znalazł. Quote
Koperek Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Cajus JB napisał(a):Żeby tak chociaż raz na dwa dni był telefon lub zapytanie. Marzenie ściętej głowy :roll: Quote
GoskaGoska Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a marzenia czasami się spełniają - hahaha i znow zapeszę- ale nie jestem zabobonna to napiszę - dziś miała inny telefon , zobaczymy czy tym razem coś wyjdzie Quote
GoskaGoska Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 no nic dzis znow rozmawialam z Paniá i trzeba trzymac kciuki :) Quote
gonia66 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):a marzenia czasami się spełniają - hahaha i znow zapeszę- ale nie jestem zabobonna to napiszę - dziś miała inny telefon , zobaczymy czy tym razem coś wyjdzie Najważniejsze, że dzwonia- tzn, ze widzą....gdyby była bardziej..kontaktowa, pewnie by juz grzała doopeczke w domku.... Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 To trzymam kciuki za Sabinkę, Panią i telekomunikację polską. Quote
Koperek Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):a marzenia czasami się spełniają - hahaha i znow zapeszę- ale nie jestem zabobonna to napiszę - dziś miała inny telefon , zobaczymy czy tym razem coś wyjdzie TRZYMAM KCIUKI! ...tymbardziej, że do tego samego boksu trafiła następna starszanka.... ;/ Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 o a masz jej zdjécia? musze pojechac chyba w pt i sama zobaczyc Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ok wlasnie Sabinké umówilam na sterylizajcé 25.XI na godz 10 termin umówiony z weterynarzym. Czy w biurze osobno trzeba to jakos zglosic, zeby mieli to zapisane? Quote
Koperek Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):ok wlasnie Sabinké umówilam na sterylizajcé 25.XI na godz 10 termin umówiony z weterynarzym. Czy w biurze osobno trzeba to jakos zglosic, zeby mieli to zapisane? A czy pomyślałaś w ogóle, czy sterylka w tym wieku to dobre rozwiązanie??? Pewnie, że to nie pierwsza suka, która w tym wieku na stół pójdzie, ale na siłę...? Chyba, że jest taki wymóg nowego domu lub w nim jest niekastrowany samiec. Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 tak dom chce wysterylizowaną - bo jest pies - a poza tym lepsza sterylka w wieku 8lat niz np ropamacicze w wieku 10. Mam nadzieję, ze wet dobrze oceni i jeśli się nie będzie nadawać do steryliki to jej nie zrobi. Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ja z Panią jestem w kontakcie najprawdopodobniej będzie adopcja 28.XI prosiłam Figę czy by do stancji Psiego Pola lub Oleśnicy nie podrzucilam suni , bo Pani nie chce do Wroclawia wjezdzac. a dzis mialam jeszcze jedne telefon- co mi ciśnienie podniósł, wiec uwazajcie jakby ktos dzwonil o owczarka, bo facet szuka owczarka- jak najbardziej w nie mieszanca i to do kojca do pustej działki budowlanej do pilnowania, powiedzialam, ze to z deszczu pod rynne i lepiej psy juz w schronie mają, teraz się moze nie przynac co psu proponuje więc jak cos trzeba miec rękę na pulsie. Quote
bros Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 matko kochana żeby tylko Atosa nie wypatrzył, zresztą żadnego psa takiemu %#@$&*^%$ !!!!!!! Quote
Recommended Posts