Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bez obrazy, ale nerwy mi puszczaja gdy czytam takie cuda
Ludzie to szczeniak!! Njalepiej byscie chcieli psa, co sie nie rusza nie szczeka, kupcie sobie figurke do postawienia, i spelnie wasze oczekiwania na całej lini.
Przepraszam bardzo, ale czy sa dzieci ktore nie placza, albo psy co nie szczekaja?
Prosze troche rozumy, skoro bylo wiadomo ze pies ma problemy wychowawcze od poczatku to po jaka cholere sie na niego docydowaliscie, a szczegolnie Ty, skoro wiedziales ze nie masz a to czasu
doslownie brak slow!
Jedyny teraz co mozesz zrobic t znadz mu dpowiedni dom, chociaz tyle.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mateusz111 napisał(a):
wszystko było uzgodnione, widzieli go wcześniej i rozmawiali z włascicielką, mamy już suczke z dysplazją, tylko pies jest "za głośny" i im przeszkadza,

[FONT=Arial]Mateusz , w jakim sensie za głośny ?? to że popiskuje za tobą ?? czy szczeka , warczy ??[/FONT]

Posted

Szerkanka napisał(a):
bez obrazy, ale nerwy mi puszczaja gdy czytam takie cuda
Ludzie to szczeniak!! Njalepiej byscie chcieli psa, co sie nie rusza nie szczeka, kupcie sobie figurke do postawienia, i spelnie wasze oczekiwania na całej lini.
Przepraszam bardzo, ale czy sa dzieci ktore nie placza, albo psy co nie szczekaja?
Prosze troche rozumy, skoro bylo wiadomo ze pies ma problemy wychowawcze od poczatku to po jaka cholere sie na niego docydowaliscie, a szczegolnie Ty, skoro wiedziales ze nie masz a to czasu
doslownie brak slow!
Jedyny teraz co mozesz zrobic t znadz mu dpowiedni dom, chociaz tyle.

[FONT=Arial]nie krzycz , chłopak tutaj raczej winny nie jest z tego co pisze :shake:[/FONT]

Posted

Chłopie przeciez jestes studentem zootechniki!!!
Dla Ciebie to powinno byc zrozumiale, nawet wiecej, przeciez to Twoja przyszla praca. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Chyba ze wybor studiow byl przypadkowy....
rece opadaja

Posted

ale ja naprawde lubie tego psa, mi on nie przeszkadza, ale jak tylko wyjde z domu , nawet na chwile, pies zaczyna wyć pod dzwiami , rodzicą się to nie podoba (nie będe pisał jakie słowa już słyszałem) to naprawde nie jest moja wina, ja chciałbym go zatrzymać,

Posted

andzia69 napisał(a):
to wytnij mu struny głosowe!

ech...myślałby kto, ze to rodzina prozwierzęca...:shake:

[FONT=Arial]tylko jeśli mama taka pro zwierzęca to mogłaby chociaż dać psu zostać do czasu znalezienia domu ... [/FONT]:cool1:

Posted

Mateusz, a czy podczas Twojej nieobecnosci pies jest zamkniety jest w pokoju czy normalnie lata sobie po domu, czy rodzice podczas Twojej nieobecnosci nie moga odwrocic jego uwagi, nie dasz rady wywalczyc kilku dni? sytuacja moze sie zmienic, pies sie przyzwyczai do innych domownikow i bedzie dobrze

Posted

pies cały czas lata po domu, nigdzie nie jest zamknięty, wyjde nawet do toalety na 5 minut i zamkne dżwi (tak że mnie nie widzi) i już zaczyna wyć, mi to nie przeskzadza, ale rodzice dostają szału, mówie im że to kwestia kilku dni i się przyzwyczai ,

przed zabraniem psa do domu wszystko było kilkukrotnie przedyskutowane, mama rozmawiała z włascicielką o jego problemach i wyraziła zgode, ale teraz jej juz nie pasuje... :(

Posted

[quote name='mateusz111']a i studiuje zaocznie , czasami pracuje więc ogólnie czas do opieki nad psem mam, ale oni nie wyobrażają sobie dłużej trzymać tego psa :(
[FONT=Arial]
nie wiem ... Mateusz ...spróbuj jeszcze porozmawiać , ustalcie jakieś jasne zasady w domu ... nie wiem , ciężko radzić nie znając Twoich rodziców :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Szerkanka']a co jesli byla wlascicielka nie zgodzi sie go przyjac?
Czy psa odebrales wraz z jego papieami, czyt. rodowod/metryka?

[FONT=Arial]i przyłączam się do tego pytania [/FONT]

Posted

włascicielka mówiła że w każdej chwili możemy go oddać, bo zależy jej na dobrym domu, dokumentów jeszcze nie dostałem, miałem je dostać po zakończeniu okresu "próbnego" wiem że ona też nie może go trzymać, ale psa musze jej zwrócić :( już szukam mu kolejnego domu,

Posted

mateusz111 napisał(a):
włascicielka mówiła że w każdej chwili możemy go oddać, bo zależy jej na dobrym domu, dokumentów jeszcze nie dostałem, miałem je dostać po zakończeniu okresu "próbnego" wiem że ona też nie może go trzymać, ale psa musze jej zwrócić :( już szukam mu kolejnego domu,

[FONT=Arial]czyli ...ani dnia dłużej ??...przykro :shake:[/FONT]

Posted

kurde, wpadlam na maly pomysl... ale... troche niefajny...
Moglbys tak na probe powiedziec rodzicom, ze wlascicielka nie chce go przyjac... tylko po to zeby zobaczyc jaka bedzie odpowiedz, moze wyciagniesz kilka dni przez ktore moze sie wiele zmienic....

Wiem ze to tak nie ladnie klamac, ale w dobrej wierze....

Posted

:angryy: :angryy: :angryy:

:mad: :mad: :mad:

skończyłam się chyba...

fado dziś jest już w 3 domu.
ludzie są do dupy.

mam dość...

mateusz oddał go swoim znajomym, oni oddali go jakiemuś facetowi, który nie chce słyszeć o umowie i wygląda na to, że chciałby go używać jako ochrony budowanego domu...

ręce mi opadły

jutro jedziemy odebrać psa, jeśli uda nam się namierzyć kolesia, bo podał 3 adresy..... :angryy:
jak wszystko dobrze pójdzie weźmie go na DT mój znajomy, który zajmuje się bullowatymi.

Posted

[FONT=Arial]:angryy: no masakra .....Mateusz !!!! tak się nie robi ...TO NIE BYŁ JESZCZE TWÓJ PIES abyś sobie nim tak rozporządzał ....:mad:w te pędy teraz ty powinieneś iść psa zabrać i przyprowadzić do domu ...[/FONT]

po 2gie TY CHCESZ BYĆ ZOOTECHNIKIEM ???
masz psa z dysplazją i oddajesz jakiemus cieciowi chorego ASTa do pilnowania budowy !!!!!!
ubieraj buty i szukaj psa ...
wstyd mi że Cie wczoraj broniłam ...i jakbyś był moim synem to za taki nr masz twarz obitą ... ale cóż ...widać niedaleko pada jabłko

[FONT=Arial]

esote a co na to właścicielka ??
[/FONT]