Gucci13 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 witamy:smile:daj jakieś zdjęcie małej bo chętnie ją zobaczę;) Quote
Princess_York Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ale słodka jest :loveu: . Witamy na forum ;) Quote
3aapt Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Twoja jest również sweet, ale szkoda, że takie małe Quote
Princess_York Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/142081-Arwena-Diamond-Passion-FCI-Mój-malutki-skarbek-lt-3-[/url]. --> to jest nasza galeria ;) A w podpisie jest strona internetowa . Quote
3aapt Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 śliczniutka - nie dziwię się, że wygrywa - mam wrażenie, że nasze sunie są podobne Ile waży Twoja Arwenka? Ooo widzę, że jesteś też z 3miasta Quote
Princess_York Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tak dokońca nie wygrywa :-D . Moja waży 2.5 kg czyli waga idealna ;) . Możemy się kiedyś spotkać ;) . Taki zlot dogomaniaków . Quote
3aapt Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ja z miłą chęcią wybrałabym się na taki zlot. Jak moja Miley będzie większa to na 100% rzucę sygnał i coś zorganizujemy Quote
Princess_York Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No to czekamy na Miley ;) . A imię jest od Miley Cyrus :cool3: ? Quote
3aapt Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Niestety tak... mieliśmy różne pomysły tupu: Suzi, Lori, Dori,Chelsea (czelsi), Fiona, Qeenie :) aż w końcu córka wymyśliła Miley... i tak zostało Quote
*Agnieszka* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Witamy się:)Miley to bardzo ładne imię pasuję do młodej damy:)pozdrawiamy:) Załóż galerię malutkiej Quote
Marta Kochanowska Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja też nowa. Razem z Pixelkiem. Urodził się 14 kwietnia 2009. Nie ma rodowodu, ale mi to nie potrzebne - KOCHAM GO BEZGRANICZNIE. Uwielbia swoje zabawki z dzieciństwa, spacery i... kostki ;) Jak każdy mały łakomczuch. Ulubiona zabawka? Piłeczka labiryntka. Czasami dzięki tej piłce mam go na 1h z głowy - przydatne, jak jest dużo pracy... Pozdrawiamy Opole! Quote
Maniaczka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Witam wszystkich :) Wiem, że kilku osobom już rzuciłam się w oczy:cool3:, mimo to przywitam się oficjalnie. Wybór akurat Yorka był nieplanowany. Rozglądałam się za Maltańczykiem, jednak mama chciała zrobić mi niespodziankę wybierając Yorka... i tak szczerze mówiąc, to... Bardzo jej za to dziękuję! :) Yorki, to inteligentne i oddane psy, a nie tylko słodkie kukiełki jak uważają niektórzy. Coś o mnie: Mam na imię Magdalena. Uczę się i mieszkam w okolicy Olsztyna. Aktualnie czekam (pełna obaw i lęków) na moją sunię - Shirę, która obecnie liczy sobie siedem tygodni. :loveu: Pozdrawiam :) Quote
*Agnieszka* Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Witamy Cię:)My także dołączamy się do oczekiwań na upragnioną sunię,chyba każdy z nas to przechodził:)załóż póżniej małej galerie Quote
Paulina&Duduś Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Witam wszystkich razem z moim Yoreczkiem, Dudusiem;) Urodził się 27 czerwca 2009 roku, a ze mną jest od 20 sierpnia 2009. Niestety nie ma rodowodu, ale mimo to jest dla mnie najukochańszym i najwspanialszym psem na świecie:) Jest bardzo inteligentny i cwany, ale taki jest chyba każdy york. Ale mimo to jest bardzo posłuszny i myślę, że dobrze go sobie "wychowałam", mimo to, że jeszcze ciągle pracujemy nad różnymi rzeczami. Kocha chodzić na spacery, wybrzydzać, tym co mu daje jeść, ganiać za butelkami i kraść mi chusteczki:) Jest słodkim przytulakiem, który potrafi przespać cały dzień, a o 22:00 znosi wszystkie zabawki do łóżka i jest bardzo chętny do zabawy;) Pozdrawiamy wszystkich i cieszymy się, że mogliśmy dołączyć do grona dogomaniaków:) PS Wstawiałabym fotkę, ale nie wiem jak (można prosić jakąś instrukcję na PW;)) Quote
dorcia1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 witam wszystkich dogomaniaków,mam na imię Dorota,a moja sunia Dora,(zbieżność imion,sunia miała już imię w rodowodzie :) ),Dora trafiła do mnie jako dorosły pies więc nie zmieniałam jej imienia,trochę śmiesznie bo do mnie mówią Dorcia i na małą też wołamy Dorka:), Pozdrawiamy Quote
*Agnieszka* Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='dorcia1']witam wszystkich dogomaniaków,mam na imię Dorota,a moja sunia Dora,(zbieżność imion,sunia miała już imię w rodowodzie :) ),Dora trafiła do mnie jako dorosły pies więc nie zmieniałam jej imienia,trochę śmiesznie bo do mnie mówią Dorcia i na małą też wołamy Dorka:), Pozdrawiamy[/QUOTE] Witamy Was:multi: Załóż Dorce galerie:) Quote
justynaw Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Witam dawno mnie tu nie było czas nadrobic zaległosci Quote
andzia23 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Witam wszystkich. Chcieli byśmy się przedstawić mam na imię Ania i jestem szczęśliwą posiadaczką yoreczka o imieniu Oskarek. Gorąco pozdrawiamy. Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='andzia23']Witam wszystkich. Chcieli byśmy się przedstawić mam na imię Ania i jestem szczęśliwą posiadaczką yoreczka o imieniu Oskarek. Gorąco pozdrawiamy.[/QUOTE] Witamy Cię serdecznie:) Quote
kiniaaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Witamy:) mam na imię Kinga, a mój yoreczek to Antoś. Urodził się 25 kwietnia 2010r, a ze mną jest od 7 sierpnia. Jest słodki i kochany, ale też niezły z niego rozrabiaka ]:-> Quote
OlaKW Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Witam Was Serdecznie :) Jak wiecie jestem tu nowa :p bardzo podoba mis ie to forum.. i mysle ze zostane na dluzej... Od 2 miesiecy jestem posiadaczka yoreczka [B]*Brokata*:loveu: [/B] Obecnie Brokat ma 3 miesiace i 3 tyg. :) Pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts