Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Żana i Sherry']Dzięki za pomoc, chyba tak próbowałam w piątek, ale byłam zdziwiona, że się wpisuje post.
Jeszcze dzisiaj spróbuję.[/QUOTE]

Sprobuj napewno sie uda ;)

Posted

[quote name='Gucci13']Dziękuję za ciepłe przyjęcie.Mój Gucci jest podobny do twojego pieska z pyszczka,tylko że mój ma dziwne uszy.[/QUOTE]

Jakes foto by sie przydalo :loveu:

Posted

[quote name='Gucci13']A jak się dodaje?No i aktualnych nie mam bo teraz jest obcięty na krótko.[/QUOTE]

A moze zaloz mu galerie i napisz tam wiecej na jego temat wstaw fotki :)
Musisz wejsc w yorkch w galerie i tam po lewej jest zeby zalozyc nowy temat, trzeba wpisac tytul (nazwa galerii)
a zeby wstaic zdj to trzeba w odp u gory kliknac taki kolorowy kwadracik i tam wkleic link do zdjecia :)

Posted

może ja wytłumacze ? ;)
No to tak zdjęcia wrzuca się bardzo prosto . A więc wchodzisz na strone np. [url]www.tinypic.com[/url] tam macie napisane plik : Wstaw
klika sie w wstaw wybiera zdjęcie tam zaznaczasz że rozmiar 640x480 . klikasz prześlij teraz, czekasz aż się załaduje kopiujesz kod zdjęcia najlepiej ten drugi ;) czyli kod IMG forów i paneli dyskusyjnych . wchodzisz na swoją galerie na dg i tak jak piszesz wiadomości tak wklejasz zdjęcie i gotowe :) .
powodzenia :D

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Aga&Dakar']A to jest Dakar.

[URL]http://img191.imageshack.us/img191/619/zielonaszkola162.jpg[/URL][/QUOTE]

Bardzo ladny piesek :loveu: musicie obciac wloski na uszach ;)

Posted

Juz pierwsze strzyzenie mamy za soba, bylo super, stal bardzo grzecznie ale juz zarosl i wybieramy sie ponownie do gabnetu.
Nie wiem o co chodzi z tym zdjeciem ale ja je widze w poscie od razu.

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Juz pierwsze strzyzenie mamy za soba, bylo super, stal bardzo grzecznie ale juz zarosl i wybieramy sie ponownie do gabnetu.
Nie wiem o co chodzi z tym zdjeciem ale ja je widze w poscie od razu.[/QUOTE]

Zalozcie galerie :) poprostu w dziale galeria zaloz nowy temat a w tytule wpisz nazwe galerii ;)