klaudek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Mam pytanie :hmmmm: Może ktoś wie coś o hodowli yoreczków :Dog_run: w Lubsku. Pozdro Quote
Magda Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Megula'][B]Magda jaka Ty spostrzegawcza[/B] :diabloti: :lol: Moja kumpela ma suczke o imieniu Czarek-Czarusia, bo na poczatku weterynarz powiedzial jej ze to 100% samiec. No ale jej pies dostal cieczki i zmienil wet zdanie :roll: :lol:[/quote] Dzieki:evil_lol::eviltong: Ja niestety nie znam suczek o imieniu pasujacym do psa i odwrotnie... dlatego tak mnie to zaskoczylo:lol: Quote
Jussi&Toffi Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [FONT=Comic Sans MS]Według mnie imie Toffi nie jest zarezerwowane wyłącznie dla chłopaków, a wręcz odwrotnie..., jest idealne dla suni;) .[/FONT] Quote
Megula Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Najbardziej uniwersalne imie - Junior :diabloti: Quote
FaXa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Witam wszystkich Dogomaniaków :) Prawie miesiąc temu pisałam w temacie o jamniorkach o utracie mojego Dżekusia [*] Tak krótko go nie ma,a wydaje sie,ze to wieczność.Myslałam,ze to mój ostatni pies,ale pusta w domu i w serduchu ta tesknota za psim ogonkiem,oczkami i takim czworonożnym przyjacielem była na tyle silna,ze w moim domu pojawił sie 3 dni temu 7 tygodniowy Yorkuś malutki Rasti :) Tesknota za Dżekusiem jest i zawsze będzie w naszych sercach,ale Rasti ukoił cały ból.. Malutki urodził sie 8 lipca i jest słodkich łoooobuziaczkiem :-) Niedługo mam nadzieje,że pokaże jego zdjęcia :) A ja hmm ... Na imie mam Agusia mieszkam w Słupsku i mam 19 latek :) To chyba na tyle.. Pooozdrawiam :-) Quote
emilka_wawa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 hej :) chiała bym wm przedstawic moja szalonąl aseczke Psotke :) ma 2 i poł miesiaca :) jest bardzo kochana :) gryzie wszystko co popadnie nawet mnie :) uwielbia sporty ekstremalne bardzo dla niej nie bezpieczne ;( ostatnio nauczyła sie wczodzic na łozko co bardzo mnie martwi :( buuu dzis gdy zobaczyla ze nikogo nie ma w pokoju sama wszła i ze skoczyła z łozka ;( po za tym uwielbia sie calowac :* biegac i robic na zlosc wszystkim domownikom :) jest bardzo zazdrosna :) i wlasnie gdy to pisze ona lezy mi na kolanach i czasami dotknie łapka klawiatury ;) pozdrawiamy eMilka & Psotka Quote
nataliyka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witam wszystkie nowe yorasy i ich właścicieli:multi: Pamiętajcie o dodaniu zdjęć do galerii;) Quote
Pati i Daisy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Witamy, witamy:-D i czekamy na foty:p Quote
Anulka_Niko Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Witam, przedstawiam Wam mojego yoreczka Nika, który ma już prawie 7 miesięcy. Jest bardzo wesołym i rozbrykanym pieskiem, który wiecznie by szalał i broił. Niko uwielbia też jeść - wszystko oprócz karmy :lol: Jego zdjęcia postaram się zaraz wstawić do galerii. Pozdrawiam Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Dzień dobry! Jestem dumną właścicielką półrocznej [U][B][COLOR=Black]Alutki[/COLOR][/B][/U]. W wolnej chwili /i jak opanuję system/ wstawię zdjęcia mojej piękności do galerii. Alicja jest baaardzo kochanym yoreczkiem, jedyna wadą jest to że wcześnie wstaje i budzi mnie wpychając swój jęzorek do mojego ucha /czego nie znoszę/ :placz: W moim domku pojawiła się 17.05.2006r. :multi: i nie wyobrażam sobie już życia bez niej. :loveu: Pozdrawiam wszystkich yoreczkomaniaków :razz: Quote
klaudek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Serdecznie witam nowych dogomaniaków :multi: :razz: Quote
nataliyka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Klaudek,jak tam poszukiwania pieska?:lol: Quote
klaudek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Wiem tylko, że w Lubsku jest hodola yorkasów, muszę się jeszcze czegoś dowiedzieć o tej hodoli. Ale psiaka kupię na wiosnę, bo teraz robi się coraz zimniej :placz: i nie chciałabym żeby było mu zimno :shake: Quote
nataliyka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No to sprawdź dokładnie tę hodowlę-popytaj znajomych,pogadaj z ludźmi,którzy mają stamtąd szczeniaki.Lepiej się upewnić,że wszystko jest dobrze niż potem żałować.Powodzenia:lol: Quote
vanilia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ale przybyło ostatnio psiaków i yorkomaniaków:loveu: Witajcie wszyscy i pokazujcie zdjęcia waszych pupili!!! Pozdrowionka, Quote
Mynia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Witam wszystkich! Od 2 tyg. mieszka z nami cudowny yorczek Shaggy :loveu: Urodził się 29 czerwca (w tym samym dniu, w którym ja mam urodzinki-przeznaczenie :lol: ) i jest kochanym łobuzem... Pozdrawiamy wszystkich Dogomaniaków :bye: :bye: :bye: Quote
AnnaM Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 słuchajcie kochani... pisze tu, bo nie chce zakładac nowego tematu... mam maltanczyka... w okolicy nie ma zadnych psow wielkosci judki... same olbrzymy... moze jakid jorkomaniak chce sie spotkac w warszawie na spacerku?:razz: :razz: :razz: Quote
nataliyka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Gdybym mieszkała w Wawie,to bardzo chętnie,niestety dzieli mnie od niej ok.100km:-( Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witamy Wszystkich nowych Yorkomaniaków :multi::multi: Quote
nadzieja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witam wszystkich serdecznie od tej soboty jestem Szczesliwa Yorkomaniaczka . Mam juz po tylu trudach i tesknoty swojego kochanego Aviego:) Jest przeslodki madry i cudowny. Nie wyobrazam sobie bez niego ani chwili .Pozdrawiam Was I z mila checia dolanczam do yorkomaniakow. Quote
melinda:-) Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [CENTER][SIZE=4][COLOR=red]:loveu: :loveu: :loveu: witamy wszystkich nowych dogomaniakówww[/COLOR][/SIZE]:loveu: :loveu: :loveu: :thumbs: :smilecol: [/CENTER] Quote
nataliyka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nadziejo,gratulacje:multi:Czekamy na foty!!!:loveu: Quote
edi,feti,gusia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Reczywiscie troszke przybyło pieseczków z włascicielkami :-) Witamy serdecznie wszystkich i zyczymy miłego serfowania po dogomanii Quote
Magda Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']Reczywiscie troszke przybyło pieseczków z włascicielkami :-) Witamy serdecznie wszystkich i zyczymy miłego serfowania po dogomanii[/quote] Hehe....i to nie tylko na dgm. U mnie na osiedlu pojawilo sie 7 malych yorkow:crazyeye: Przynajmniej raz w tygodniu spotkam jakiegos yorka w centrum, w sklepach czy na spacerach. Oczywiscie widac tez mieszanki yorkow (jest taki jeden, ktory wazy 8 kg, ale wlasciciel upiera sie, ze to york:evil_lol:) Inny "york" to istny przedstawiciel rasy silky terrier... Ale Gniezno to juz mnie przeraza:shake: W gazetach same ogloszenia o nowych, lewych miotach i nie widac konca. Witam nowych yorkomaniakow!!:multi: Quote
Czarnulaa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Witam wszystkich!:) Jestem swiezo upieczona, dumna wlascicielka Yoreczka i chce sie przylaczyc do grona dogomaniakow:) Tosia ma 11 tygodni, jest ze mna od kilku dni, poki co grzeczna i bardzo kochana:) Tylko w nocy nie daje mi spac, bo rozszarpuje moje kapcie i mnie budzi ;) Wkleilam jej zdjecia w galerii yorkow. Buziaki dla wszystkich yorkomaniakow :buzi: Quote
Recommended Posts