Alojzyna Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [B]Kaladan[/B] - ale śliczności czarno-rude :loveu::loveu::loveu: Quote
Laverna Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kaladanka- cudowne !!:) dopiero co moja mała gwiazda była takim hipciem !:D Aaaach :) piękne, Gratuluje raz jeszcze !:) A ma czekamy i czekamy... nic się nie dzieje.. Quote
marciaaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 hej hej:) Witam wszystkich przed-porodowych, rodzących i po-porodowych! To zdecydowanie najgorętsze forum.. bo tu Nowe Życie na świat przychodzi! Niesamowite jak się tu wspieracie i jednoczycie..jak kibicujecie sobie wzajemnie i radzicie:) ..jak dzielicie się tym co kochamy najbardziej czyli życiem psiaków - od momentu pierwszego tchnienia w maleńkich płuckach! Masz rację [B]LAVERNA [/B] .. kiedy nasze maluchy urosły? Kiedy minął nam ten słodki okres szczęnięctwa? Portek już ma rok... a dopiero witaliśmy na świecie Kaladankowy miot P ..który odmienił moje życie:) Cieszymy się, że Rubinka, nasza Mamusia, była tak dzielna,a otoczona tak wielkim uczuciem i oddaniem swoich właścicieli - podołała trudom porodu - dając nam Ośmiokrotne 'N'Szczęście;) Elfiki są rozbrajające! Kochaniątka Gordoniątka:))) Rośnijcie zdrowo! A wszystim oczekującym.. życzymy, aby porody przebiegały spokojnie, bez komplikacji.. w ciszy tego Cudu Narodzin, aż do pierwszego krzyku psiego noworodka! Quote
Tayekuna Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 My nadal czekamy to już 63 dzień, jak dotad spokojnie sunia śpi i ma nas w wielkim poważaniu. Może wreszcie cos jutro??? :loveu: Quote
Kaladan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dziękujemy za miłe słowa. Małe są niesamowite, mogłabym nie wychodzić z ich kojca :loveu: Trzymamy kciuki za oczekujących i czekamy na wieści! Quote
Musiałek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ale przesliczne !!! kaladan jak ja ci zazdroszcze ze juz jestes po ;) u nas 54 dzien wiec tez juz niedlugo Quote
Alojzyna Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='marciaaa'] Cieszymy się, że Rubinka, nasza Mamusia, była tak dzielna,a otoczona tak wielkim uczuciem i oddaniem swoich właścicieli - podołała trudom porodu - dając nam Ośmiokrotne 'N'Szczęście;) [/quote] [B]marciaaa [/B]- wielkie gratulacje!!! :loveu: Pochwal się maluszkami :lol: Quote
Darianna Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Alojzyna'][B]marciaaa [/B]- wielkie gratulacje!!! :loveu: Pochwal się maluszkami :lol:[/quote] ale ona mówi o Rubi Kaladan :) Ma od niej szczeniaka z poprzedniego miotu, stąd pieszczotliwy zwrot: nasz mamusia :diabloti: Quote
agnethka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Gracjana']my dzies mamy 62... i dalej czekamy...:razz:[/quote] piękna merlaczka mamą zostanie :loveu: uwielbiam to umaszczenie w collie i sheltie :loveu: trzymamy kciuki za szczęśliwe wysypanie ;) Quote
Musiałek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Gracjana']my dzies mamy 62... i dalej czekamy...:razz:[/quote] Gracjana - daj znac choc sms-em !! [quote name='agnethka']piękna merlaczka mamą zostanie :loveu: uwielbiam to umaszczenie w collie i sheltie :loveu: [/quote] a aussie nie :-( Quote
Aurunia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 U nas 65 dzień i na razie nic... Temperatura ciągle bez zmian więc czekamy Quote
justysiek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [URL]http://images46.fotosik.pl/118/57d7a9445d5da0c6.jpg[/URL] Kaladan maluszki cudowne:loveu: oj to sie szykuje duzo nowych maluszkow:loveu::multi: trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania:loveu: Quote
agnethka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Musiałek'] a aussie nie :-([/quote] też, też ;) w pośpiechu pisałam - ogólnie bardzo lubię blue-merle :loveu: staffik blue-merle by kosmicznie wyglądał :lol::evil_lol: Quote
Tayekuna Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 U nas też 65 dzień, ale nadal czekamy cierpliwie. Cavisia śpi spokojnie, a ja bedę spała jak mysz pod miotłą. :evil_lol: Quote
karenina Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moje kajtki musiały przejśc przyspieszony kurs jedzenia - Hadria w piatek wieczorem marudziła przy jedzeniu, w sobote juz dołaczyła biegunka + wymioty co zakonczyło sie na antybiotyku i utracie mleka w 3 godziny. Nie powiem, stresa miałam solidnego, z cyca przestawic szczyle na stałe zarcie w mgnieniuoka :shake:.. Ale sie udało :multi: Jestesmy małymi żarłoczkami :evil_lol: [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8541/023nzg.jpg[/IMG] [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/7407/022kzz.jpg[/IMG] [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2592/008xko.jpg[/IMG] [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/4186/003zvo.jpg[/IMG] Jak sie juz najemy to się byczymy do góry kołami :lol: [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2263/055kpq.jpg[/IMG] A Hadince mleko troche wróciło, nie tyle ile przed chorobą, ale popic maja czym:loveu: Quote
Alojzyna Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 faktycznie - bączki z ich :evil_lol: :loveu: :loveu:jeśli weźmie się pod uwagę wygląd dorosłych. Moje też już na suchym (mokrym) ale nie daję im z jednej miski, ponieważ 3 to żarłoki a 3 niejadki. Żarłoki zjadają migiem swoją porcję a reszta się 'modli" nad jedzeniem. Tym niejadkom muszę dawać ostatnie kęsy z ręki. Dopiero jak każde zje swój przydział, to resztę daję na wspólną miskę i wtedy żarłacze dojadają :evil_lol: Quote
Buszki Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Co do "żarłoczków",to się zgadzam.Ale z tymi "małymi",to przesadziłaś :evil_lol:.Przecież to już poważne psiska,powinny się obrazić :cool3:.A jak urocz odpoczywają...:loveu: Ja ostatnio jak miałam szóstkę,to przy wspólnej misce wyglądały jak rozgwiazda :lol:. Quote
Asiaczek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jakie grubaski...:loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://img4.imageshack.us/img4/2592/008xko.jpg[/url] A jakie jedzonko im dajesz? Starter Royala? Czy coś innego? Pzdr. Quote
Musiałek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 """Już po !:smile::smile: Mamy czetech chłopaków i jedną dziewczynę :smile: Wszystkie o pokaźnej wadze. Tequila była bardzo dzielna i podołała bez cesarki:smile::smile: Jesteśmy przeszczęśliwi :-D:-D """" GRATULUJE !!!! Duzo zdrowia dla dzielnej mamuski i maluchów i kissiaczki :)) Quote
Asiaczek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='Laverna']Już po !:):) Mamy czetech chłopaków i jedną dziewczynę :) Wszystkie o pokaźnej wadze. Tequila była bardzo dzielna i podołała bez cesarki:):) Jesteśmy przeszczęśliwi :D:D[/quote] Brawo, gratulacje dla Was! Oby Maluszki się teraz zdrowo chowaly, a Mamuska miała duuuuzo mleczka. No i duuuuzo sił dla Was!:lol: Pzdr. Quote
Laverna Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Już po !:):) Mamy czetech chłopaków i jedną dziewczynę :) Wszystkie o pokaźnej wadze. Tequila była bardzo dzielna i podołała bez cesarki:):) Jesteśmy przeszczęśliwi :D:D Quote
marciaaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Laverna:) Gratulacje wielkie dla Nowonarodzonych Złotych Drobinek!! Powiem, że akuratna gromadka Wam się trafiła hehe! Siły i radości na te tygodnie intensywnego rozwoju maluszków, a dla nich samych zdrowia i szczęśliwego dzieciństwa!! Quote
Recommended Posts