Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pućka pochodzi ze schroniska z Rudy Śląskiej.
Jest w naszym hoteliku od paru dni, a już zdążyła podbić serca wszystkich :loveu:
Jej wybawicielka i sponsorka to Jo37 :loveu:

To mała bardzo wesoła i przyjacielska suczka, śmiała rezolutka. Nie ma w sobie cienia agresji, uwielbia towarzystwo innych psów bez względu na płeć i ponad wszystko kocha ludzi, pieszczoty i zabawy. Lubi również dzieci.
Jest żywiołowa i ruchliwa, ale nie ma tendencji do niszczenia, bardzo ładnie załatwia się też na spacerkach.
Pućka ma ok. roku i jest już wysterylizowana.

Pućka jest gotowa do adopcji od zaraz, więc proszę o ogłaszanie :p

Ruchliwe toto strasznie, ale udalo mi się parę znośnych fotek zrobić po przypięciu smyczą do płota :lol:

kontakt:
[email protected]
503 68 30 50

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie skończyłam ogłaszać Górkę to może Pućkę też od razu ogłoszę? :diabloti: Jaki kontakt mam podać w ogłoszeniach? Sorki, że nie szukam sama, ale jestem chora i nie mam sił :evil_lol:

Posted

To i ja witam na wątku Pućki :) Bardzo się cieszę, że dziewczynka otrzymała tak wielką szansę od cioci Jo37 i trafiła do raju Murków :multi: Pućkę kojarzę jeszcze z wątku z Rudy Śląskiej. Kiedyś nawet podesłałam ją pewnej Pani, która poszukiwała psiaka w typie Pućki, lecz niestety ów Pani stwierdziła, że Pućka jest za stara :angryy: Cieszę się, że dziewczyna okazała się taka otwarta na ludzi i inne psy. Mam nadzieję, że już teraz życie suni będzie zmieniało się na plus i szybciutko znajdzie kochający dom :)

Posted

[quote name='izzie1983']Pianko zrobiłam jej aktualne Cafeanimal pół godziny temu :)[/QUOTE]
ja prowadze profil schroniskowy i często sa ode mnie psy dawane do gazety:p
Ale nie wiem czy Pućka wejdzie bo mam zamiar dzisiaj inne też aktualizować.

Pućka zresztą ją już dawno była na cafeanimal ode mnie, teraz tylko zaktualizowałam na inne dane.

Posted

Wysłałam pól godziny temu SMS do Murki z prośbą o zarezerwowanie Pućki - mój TZ się zgodził na nią!!! :multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że jutro omówię wszystkie szczegóły, dotyczące psinki i jej tsransportu do nas!!! Mam nadzieję, że wszystko się uda!!!

Posted

[quote name='izzie1983']Łoo jej! :multi: Dajcie znać jak będę miała zdjąć dzisiejsze ogłoszenia :evil_lol:[/QUOTE]
izzie, jak tylko wszystko ustalimy, to damy znać!!! Nie chcę teraz wydzwaniać do Murki, bo raz, że mój TZ mógłby tego paplania nie przeżyć :evil_lol: i jeszcze by zmienił zdanie, a poza tym nie wiem, co Murka teraz robi, może kładzie dziecko spać :p

Posted

[quote name='MagdaNS']Wysłałam pól godziny temu SMS do Murki z prośbą o zarezerwowanie Pućki - mój TZ się zgodził na nią!!! :multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że jutro omówię wszystkie szczegóły, dotyczące psinki i jej tsransportu do nas!!! Mam nadzieję, że wszystko się uda!!![/QUOTE]
:-o

Ale szybka adopcja:lol::multi:

a u nas czekała od marca/kwietnia na dom:cool1:

Posted

Magda... ;) co zrobiłaś z TZ? :evil_lol: Czy może potwierdzić, że żyje :evil_lol:
Ale wiesz... Pućka to tak do domku, do łóżeczka :cool1: inaczej się nie da :cool3: (Jo37 na inne układy pewnie nie pójdzie ;) )

Posted

A do mnie dziś napisał a potem zadzwonił Pan ze Śląska, który wypatrzył Puckę jeszcze jak była w schronisku. Podobno dzwonił do schroniska, że przyjedzie po nią po świętach. Bardzo się obruszył jak się dowiedział, gdzie jest teraz (że to daleko) i stwierdził "nie mamy o czym rozmawiać" :roll:
Gdy zapytałam, czy ją rezerwował powiedział, że nie, że miał ją przyjechać zobaczyć i ew. adoptować. Także nie widzę niczyjej winy, że Pucka przyjechała do nas, takich zapowiadających się jest cała masa.. a potem pies siedzi miesiącami w schronisku.