gusia0106 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Psychopata ;) Ale jeszcze go ogarnę. On ma takie dziwne napady, fakt, ale dzisiaj rano np. cieszył się jak baran i przyszedł do sypialni rano żeby go głaskać. Quote
mala_czarna Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='gusia0106']Psychopata ;) Ale jeszcze go ogarnę. On ma takie dziwne napady, fakt, ale dzisiaj rano np. cieszył się jak baran i przyszedł do sypialni rano żeby go głaskać.[/QUOTE] Podziwiam optymizm :) Ja to bym go normalnie... ech, za kudły i w kibelku zamknęła :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='gusia0106']Psychopata ;) Ale jeszcze go ogarnę. On ma takie dziwne napady, fakt, ale dzisiaj rano np. cieszył się jak baran i przyszedł do sypialni rano żeby go głaskać.[/QUOTE] Kurde, trochę naprawdę jest szurnięty. Po staremu się zrobiło i juz mu dobrze. Quote
gusia0106 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Ładne te ogłoszenia Marleja. Takie wzruszające. Byle baran nie powinien na nie odpowiedzieć ;) Tylko szkoda, że on tak słabo wychodzi na zdjęciach ;) Quote
Tora&Faro Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A ja właśnie strwierdziłam robiąc ogłoszenia że Marlej ma naprawdę mnóstwo pięknych zdjęć...nie wiedziałam które wstawiać:) Wczoraj dodałam chłopaka na: gieldaogloszen.pl morusek.pl petsy.pl cafeanimal.pl cdn.... Quote
Ewanka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nieprzewidywalny ... ale za to niekwestionowany przystojniak :loveu: Quote
Asior Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 MAM PILNY APEL od Frotki.. Jest bardzo pilna sprawa, trzeba przetrzymać małą sunię w Warszawie do soboty... Czy ktoś by się zgodził przetrzymać ją do soboty??? W sobotę ktoś by ją odebrał Jest tu sporo osób z Warszawy..... Quote
mala_czarna Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Asior']MAM PILNY APEL od Frotki.. Jest bardzo pilna sprawa, trzeba przetrzymać małą sunię w Warszawie do soboty... Czy ktoś by się zgodził przetrzymać ją do soboty??? W sobotę ktoś by ją odebrał Jest tu sporo osób z Warszawy.....[/QUOTE] Chętnie bym pomogła, ale moja Frotka się z drugą suczką w domu nie zgodzi :roll: Quote
Asior Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 mala_czarna, ale może Ci ktoś przychodzi na myśl.. Quote
gusia0106 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Asior, a wiesz coś więcej? Jak ta sunia do innych psów? Jak zachowuje się w domu? Cokolwiek? Bo pytam znajomych a oni mnie o takie rzeczy Quote
Asior Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Gusia, ponoć jest łagodna do psów, jeśli sie wystraszy to szczeka na psy.. sunia nie waży więcej niż 5-6 kg [IMG]http://www.mati.com.pl/tonz/images/cache/4/4e/4e0/4e07/phpThumb_cache__src4e07ac9d78566ea3d0bab1cda9a493ff_par52b4fbd9e2256843fcdbe9d1f35f2875_dat1271340349.jpeg[/IMG] Quote
Ellig Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Gusia, nie wiem co mądrego napisac, ale widzę, że fajnie nie jest :( Słowo daję, że Marlej sprawia wrażenie jakby wszystko i wszystkich zapominał.[/QUOTE] Martwi mnie bardzo to co sie dzieje z Marlejem, niestety nie moge podzielic optymizmu niektorych osob, Gusia stala sie zakladnikiem Marleja i to tez nie wiadomo do kiedy, on ma powazne problemy, zmiany w mozgu.Nie zazdroszcze Gusi....:shake: w kazdej chwili moze stac sie cos nieprzewidywalnego....Bardzo trudna sytuacja. Trzymaj sie Gusiu.... Quote
Tora&Faro Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ponieważ ustaliłysmy z Gusią że póki co ogłaszamy dalej Marleja, dodaję kolejne portale: e-zwierzak.pl sprzedasz.pl ogloszenia.e-gratka.info allezoo.pl przygarnijzwierzaka.pl spacerek.net nasipupile.pl wszystkotujest.pl przylepa.pl znajdzto.pl warszawa.top-ogloszenia.com centrumofert.pl adsy.pl szerlok.pl dwukropek.pl gablota.com Quote
Asior Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 sytuacja maluchy stała się dramatyczna.... Natychmiast musi opuścić dom w którym jest :( Naprawde nikt nie jest w stanie do soboty jej przetrzymać????? Quote
Bliss Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Asior']sytuacja maluchy stała się dramatyczna.... Natychmiast musi opuścić dom w którym jest :( Naprawde nikt nie jest w stanie do soboty jej przetrzymać?????[/QUOTE] jeśli NA PEWNO ktoś ją odbierze i nie ma cieczki - mam dwa psy ... to jak mus to wezmę ... tylko mieszkam w Konstancinie .... Quote
gusia0106 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Asior']sytuacja maluchy stała się dramatyczna.... Natychmiast musi opuścić dom w którym jest :( Naprawde nikt nie jest w stanie do soboty jej przetrzymać?????[/QUOTE] Asiorku, wysłałam Ci PW Quote
gusia0106 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 NO Glizda jest w Metrze. Póki co dostałam jednego sms z Chorzowa. Wczoraj wieczorem znowu na mnie nawarczał gnojek. Quote
Tora&Faro Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='gusia0106']Wczoraj wieczorem znowu na mnie nawarczał gnojek.[/QUOTE] Aguś a planujesz jakoś w nabliższym czasie wizytę Piotra? ciekawe co on powie na te Marlejowe wyskoki.... Quote
mysza 1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='gusia0106']NO Glizda jest w Metrze. Póki co dostałam jednego sms z Chorzowa. Wczoraj wieczorem znowu na mnie nawarczał gnojek.[/QUOTE] Kurde, chyba za wcześnie na adopcję, naprawdę musiałby to byc ktoś wyjątkowy, żeby tak z nim pracować. Co mu się stało kurde... Quote
gusia0106 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='mysza 1']Kurde, chyba za wcześnie na adopcję, naprawdę musiałby to byc ktoś wyjątkowy, żeby tak z nim pracować. Co mu się stało kurde...[/QUOTE] Żeby była jasność - ja nie chce się go pozbyć. Nie oddam go byle komu i to będzie musiała być wyjątkowa adopcja. Z jednej strony - oczywiście, jest za wcześnie, ale z drugiej - a na co mamy jeszcze czekać? W nim nie zajdą żadne spektakularne zmiany już. Quote
Recommended Posts