Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

Psychopata ;)

Ale jeszcze go ogarnę. On ma takie dziwne napady, fakt, ale dzisiaj rano np. cieszył się jak baran i przyszedł do sypialni rano żeby go głaskać.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Psychopata ;)

Ale jeszcze go ogarnę. On ma takie dziwne napady, fakt, ale dzisiaj rano np. cieszył się jak baran i przyszedł do sypialni rano żeby go głaskać.[/QUOTE]

Podziwiam optymizm :) Ja to bym go normalnie... ech, za kudły i w kibelku zamknęła :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Psychopata ;)

Ale jeszcze go ogarnę. On ma takie dziwne napady, fakt, ale dzisiaj rano np. cieszył się jak baran i przyszedł do sypialni rano żeby go głaskać.[/QUOTE]

Kurde, trochę naprawdę jest szurnięty.

Po staremu się zrobiło i juz mu dobrze.

Posted

A ja właśnie strwierdziłam robiąc ogłoszenia że Marlej ma naprawdę mnóstwo pięknych zdjęć...nie wiedziałam które wstawiać:)

Wczoraj dodałam chłopaka na:

gieldaogloszen.pl
morusek.pl
petsy.pl
cafeanimal.pl

cdn....

Posted

MAM PILNY APEL od Frotki..
Jest bardzo pilna sprawa, trzeba przetrzymać małą sunię w Warszawie do soboty...
Czy ktoś by się zgodził przetrzymać ją do soboty??? W sobotę ktoś by ją odebrał
Jest tu sporo osób z Warszawy.....

Posted

[quote name='Asior']MAM PILNY APEL od Frotki..
Jest bardzo pilna sprawa, trzeba przetrzymać małą sunię w Warszawie do soboty...
Czy ktoś by się zgodził przetrzymać ją do soboty??? W sobotę ktoś by ją odebrał
Jest tu sporo osób z Warszawy.....[/QUOTE]

Chętnie bym pomogła, ale moja Frotka się z drugą suczką w domu nie zgodzi :roll:

Posted

Gusia, ponoć jest łagodna do psów, jeśli sie wystraszy to szczeka na psy.. sunia nie waży więcej niż 5-6 kg

[IMG]http://www.mati.com.pl/tonz/images/cache/4/4e/4e0/4e07/phpThumb_cache__src4e07ac9d78566ea3d0bab1cda9a493ff_par52b4fbd9e2256843fcdbe9d1f35f2875_dat1271340349.jpeg[/IMG]

Posted

[quote name='mala_czarna']Gusia, nie wiem co mądrego napisac, ale widzę, że fajnie nie jest :(
Słowo daję, że Marlej sprawia wrażenie jakby wszystko i wszystkich zapominał.[/QUOTE]

Martwi mnie bardzo to co sie dzieje z Marlejem, niestety nie moge podzielic optymizmu niektorych osob, Gusia stala sie zakladnikiem Marleja i to tez nie wiadomo do kiedy, on ma powazne problemy, zmiany w mozgu.Nie zazdroszcze Gusi....:shake: w kazdej chwili moze stac sie cos nieprzewidywalnego....Bardzo trudna sytuacja.
Trzymaj sie Gusiu....

Posted

Ponieważ ustaliłysmy z Gusią że póki co ogłaszamy dalej Marleja, dodaję kolejne portale:

e-zwierzak.pl
sprzedasz.pl
ogloszenia.e-gratka.info
allezoo.pl
przygarnijzwierzaka.pl
spacerek.net
nasipupile.pl
wszystkotujest.pl
przylepa.pl
znajdzto.pl
warszawa.top-ogloszenia.com
centrumofert.pl
adsy.pl
szerlok.pl
dwukropek.pl
gablota.com

Posted

sytuacja maluchy stała się dramatyczna.... Natychmiast musi opuścić dom w którym jest :(
Naprawde nikt nie jest w stanie do soboty jej przetrzymać?????

Posted

[quote name='Asior']sytuacja maluchy stała się dramatyczna.... Natychmiast musi opuścić dom w którym jest :(
Naprawde nikt nie jest w stanie do soboty jej przetrzymać?????[/QUOTE]

jeśli NA PEWNO ktoś ją odbierze i nie ma cieczki - mam dwa psy ...

to jak mus to wezmę ...

tylko mieszkam w Konstancinie ....

Posted

[quote name='Asior']sytuacja maluchy stała się dramatyczna.... Natychmiast musi opuścić dom w którym jest :(
Naprawde nikt nie jest w stanie do soboty jej przetrzymać?????[/QUOTE]

Asiorku, wysłałam Ci PW

Posted

[quote name='gusia0106']Wczoraj wieczorem znowu na mnie nawarczał gnojek.[/QUOTE]

Aguś a planujesz jakoś w nabliższym czasie wizytę Piotra? ciekawe co on powie na te Marlejowe wyskoki....

Posted

[quote name='gusia0106']NO Glizda jest w Metrze.
Póki co dostałam jednego sms z Chorzowa.

Wczoraj wieczorem znowu na mnie nawarczał gnojek.[/QUOTE]

Kurde, chyba za wcześnie na adopcję, naprawdę musiałby to byc ktoś wyjątkowy, żeby tak z nim pracować.
Co mu się stało kurde...

Posted

[quote name='mysza 1']Kurde, chyba za wcześnie na adopcję, naprawdę musiałby to byc ktoś wyjątkowy, żeby tak z nim pracować.
Co mu się stało kurde...[/QUOTE]

Żeby była jasność - ja nie chce się go pozbyć.
Nie oddam go byle komu i to będzie musiała być wyjątkowa adopcja.
Z jednej strony - oczywiście, jest za wcześnie, ale z drugiej - a na co mamy jeszcze czekać?
W nim nie zajdą żadne spektakularne zmiany już.