Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Jestem na miejscu :) Wulkan wybuchł więc nigdzie nie poleciałam ;)[/QUOTE]

no własnie moja siostra ma problemy z powrotem do kraju
bo wulkan i jej lot odwołali ech

Gusia a powiedz na czym przyłapałas marleja i opiekun ajak wróciłas niespodziewania ? ;)

Posted

[quote name='3 x']Gusia a powiedz na czym przyłapałas marleja i opiekun ajak wróciłas niespodziewania ? ;)[/QUOTE]

Uprzedziłam lojalnie, że wracam. Nie byli zachwyceni, uwierz mi. Już swoje plany mieli - gdzie na spacer pójdą, jak się będą głaskać i takie tam.
Lecę za miesiąc mniej więcej - jeszcze się sobą nacieszą:)

Chyba, że do tego czasu Marlej już bedzie w jakimś domu jak z bajki;)
Do innego - NIE WYDAM!

Posted

[quote name='gusia0106']Uprzedziłam lojalnie, że wracam. Nie byli zachwyceni, uwierz mi. Już swoje plany mieli - gdzie na spacer pójdą, jak się będą głaskać i takie tam.
Lecę za miesiąc mniej więcej - jeszcze się sobą nacieszą:)

Chyba, że do tego czasu Marlej już bedzie w jakimś domu jak z bajki;)
Do innego - NIE WYDAM![/QUOTE]

...do tego czasu Marlej na pewno będzie w domu jak z bajki;)....u Ciebie Kochana:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']...do tego czasu Marlej na pewno będzie w domu jak z bajki;)....u Ciebie Kochana:evil_lol:[/QUOTE]
widze, że ktos jeszcze się lubię narażać ;)

Gusia a te Twoje wyloty to związane z hobby?

bo ja to chyba bym się delikatnei mówiąc posikała ze strachu ;)

Posted

[quote name='3 x']widze, że ktos jeszcze się lubię narażać ;)

Gusia a te Twoje wyloty to związane z hobby?

bo ja to chyba bym się delikatnei mówiąc posikała ze strachu ;)[/QUOTE]

Tora&Faro - klapsa dostaniesz, jak tylko tu wejdziesz!

Uwielbiam latanie - samolotami też, więc latam jak często się da ;)

Posted

[quote name='gusia0106']

Uwielbiam latanie - samolotami też, więc latam jak często się da ;)[/QUOTE]

ja nie mam nic przeciwko lataniu
tak w samolocie
ale bez ?? to chyba niekoniecznie dla mnie, no chyba ze z zamkniętymi oczami ;)
i paczką pampersów ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Tora&Faro - klapsa dostaniesz, jak tylko tu wejdziesz!

Uwielbiam latanie - samolotami też, więc latam jak często się da ;)[/QUOTE]

....jestem:eviltong:...poprosze klapsa:evil_lol:

Posted

[B]PEGGI I MEGGI.[/B]
[IMG]http://i43.tinypic.com/259afex.jpg[/IMG]
[B][SIZE="4"]od 6 lat w schronisku czekają na wspólny dom!!
Nie skazujmy ich na spędzenie całego swojego
życia w schronisku i pomózmy znaleźć im
wspólny dom!![/SIZE][/B]

[COLOR="#000000"][B]ich wątek:[/B][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Meggi-i-Peggi-psie-przyjaciółki-szukają-domu"]http://www.dogomania.pl/threads/139168-Meggi-i-Peggi-psie-przyjaciółki-szukają-domu[/URL]
[COLOR="#ff0000"][SIZE="3"][B]
rozsyłajcie ten wątek!![/B][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Ewanka']Tak sobie pomyślalam, że może Marlej jeszcze nie był gotów na tak długie rozstanie i ... wyczarował ten wulkan ;)[/QUOTE]

ja myslę, że to gusia bała się że bedziemy ją czipować przed adopcja i to ona ten wulkan wyczarowała ;)

btw w imieniu siostry która dzięki temu zwiedza madryt - dziękuje ;)

Posted

Macie jakiś pomysł? Bo ja nie bardzo [url]http://www.dogomania.pl/threads/183882-Dwa-psy-z-budowy-nied%C5%82ugo-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-znikn%C4%85%C4%87-pomocy!!!Okolice-Konstanicna?p=14507162#post14507162[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Macie jakiś pomysł? Bo ja nie bardzo [url]http://www.dogomania.pl/threads/183882-Dwa-psy-z-budowy-nied%C5%82ugo-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-znikn%C4%85%C4%87-pomocy!!!Okolice-Konstanicna?p=14507162#post14507162[/url][/QUOTE]

Tak, mam pomysł - wygrać 40 mln PLNów
kupić 20 mieszkań w Wa-wie na wynajem dla studenciaków i za tą kasę prowadzić przytulisko dla takich bid... ;(

ehhh...

Posted

To doniosę, że Marlej grzeczny. Daje się nie mi wyprowadzać na spacerki - bez paniki i chęci powrotu do domu, choć za to najkrótszą z możliwych znanych mu tras spacerowych. I głaskać się daje. I apetyt mu się poprawił - może się zaokrągli ;)

Choć zdanie, które go najlepiej opisuje to - "Ale faktycznie, dureń to on jest, zmienny jak baba w ciąży :) "

Posted

[quote name='gusia0106']To doniosę, że Marlej grzeczny. Daje się nie mi wyprowadzać na spacerki - bez paniki i chęci powrotu do domu, choć za to najkrótszą z możliwych znanych mu tras spacerowych. I głaskać się daje. I apetyt mu się poprawił - może się zaokrągli ;)

Choć zdanie, które go najlepiej opisuje to - "Ale faktycznie, dureń to on jest, zmienny jak baba w ciąży :) "[/QUOTE]

Same dobre wieści :)

... a może on się tylko czasowo ukrywa w męskiej powłoce, historia zna takie przypadki :evil_lol: