Fela Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Jeśli chodzi o numer telefonu, podawajcie ten|: 509 792 272 - Marta. Idusiek od wielu miesięcy nie bywa w schronisku. Dzięki za ogłoszenia. Może wreszcie po latach uda mu się znaleźć dom. I nie trafi na łańcuch Quote
terra Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Fela, serdecznie dziękuję za zdjęcia i wieści od Kiryska :loveu: Najszybciej jak się da zajmę się ogłoszeniami z nowymi zdjęciami. Proszę o pomoc cioteczki sympatyzujące z Kiryskiem, we wszelkich możliwych ogłoszeniach. Może w końcu ktoś zauważy tego pięknego psa i dam u dom. Quote
Martika&Aischa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 terra napisał(a):Fela, serdecznie dziękuję za zdjęcia i wieści od Kiryska :loveu: Najszybciej jak się da zajmę się ogłoszeniami z nowymi zdjęciami. Proszę o pomoc cioteczki sympatyzujące z Kiryskiem, we wszelkich możliwych ogłoszeniach. Może w końcu ktoś zauważy tego pięknego psa i dam u dom. Kochana a może by mu tak wystawić allegro ??? ;) zdjęcia Kiryska:loveu: Quote
terra Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Kochana a może by mu tak wystawić allegro ??? ;) zdjęcia Kiryska:loveu: Na pewno nie zaszkodzi allegro ;) Quote
Martika&Aischa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 terra napisał(a):Na pewno nie zaszkodzi allegro ;) Kochana to ja jak się ogarnę to wieczorkiem postaram się wystawić ;) ....jeśli znalazł by się wcześniej ktoś chętny to proszę daj znać ;) Quote
lunarmermaid Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 To ja jutro dopiero niestety - praca - pozmieniam zdjęcia i telefon w ogloszeniach Kirysa.Wszystkie,które robiłam sa aktualne,dużo pracy więc nie będzie. Proponuje powklejać gdzie Kirys ma ogłoszenia - ja mam odpisanych mnóstwo portali ogłoszeniowych,to będę sprawdzać i dorabiac te,których Kirys nie ma. Musi się udać! Fela - a czy nie można by jakiejś akcji zrobić w schronisku,żeby można było pomagac psom naprawdę potrzebującym? Co na to TOZ? Albo inne organizacje? Quote
Fela Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 lunarmermaid napisał(a): Fela - a czy nie można by jakiejś akcji zrobić w schronisku,żeby można było pomagac psom naprawdę potrzebującym? Co na to TOZ? Albo inne organizacje? Niestety, nie jest to taki proste. W schronisku w ostatnim czasie było kilka kontroli "zorganizowanych" przez inne organizacje, ale ich wynik był... no jaki? Bardzo dobry. A jaki miał być, jak kontrolują ci sami ludzie, którzy decydują, że psy mają trafiać tu a nie gdzie indziej? No przecież musi być dobry, bo by urzędnicy własne decyzje podważyli. Polska rzeczywistość. Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Cioteczki czy któraś może mi podrzucić tekst do allegro ? Quote
terra Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Ja ogłaszam z takim tekstem: Kirys to piękny 3 letni duży puchaty pies. Duży - jest większy od owczarka niemieckiego. Wyjątkowy - czy widziałeś kiedykolwiek długowłosego wilka? Piękny - w jego żyłach płynie krew wilczaka lub husky. Przyjazny - uwielbia ludzi, gdy tylko ktoś podejdzie do jego kojca, wtula się w kraty i prosi o głaski. Jest spragniony ludzkiej miłości... Kirys najlepsze lata swego życia spędza w schronisku, pozbawiony ludzkiego ciepła, pozbawiony domu... Jak długo jeszcze ma czekać? Jak długo jeszcze będzie marzł w dziurawej budzie? Pomóż Kirysowi wydostać się zza krat! Pies przebywa w Schronisku dla zwierząt w Ostrowi Mazowieckiej. Kontakt w sprawie adopcji Kirysa:....... Modyfikuj do woli ;) Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 terra napisał(a):Ja ogłaszam z takim tekstem: Kirys to piękny 3 letni duży puchaty pies. Duży - jest większy od owczarka niemieckiego. Wyjątkowy - czy widziałeś kiedykolwiek długowłosego wilka? Piękny - w jego żyłach płynie krew wilczaka lub husky. Przyjazny - uwielbia ludzi, gdy tylko ktoś podejdzie do jego kojca, wtula się w kraty i prosi o głaski. Jest spragniony ludzkiej miłości... Kirys najlepsze lata swego życia spędza w schronisku, pozbawiony ludzkiego ciepła, pozbawiony domu... Jak długo jeszcze ma czekać? Jak długo jeszcze będzie marzł w dziurawej budzie? Pomóż Kirysowi wydostać się zza krat! Pies przebywa w Schronisku dla zwierząt w Ostrowi Mazowieckiej. Kontakt w sprawie adopcji Kirysa:....... Modyfikuj do woli ;) Kochana tekst jest świetny i modyfikować nawet nie śmiem ;) Wystawię allegro do piątku kochana bo mam straszny młyn w pracy. Mam nadzieję że ktoś da Kiryskowi wspaniały, kochający domek :) Quote
Martika&Aischa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Kirysku kochany psiaczku :( Przepraszam że nie zdążyłam zrobić allegro przed świętami :( Nie zapomniałam to zalatanie i notoryczny brak czasu :( Cioteczki proszę podajcie mi jeszcze kontakt do kogoś w sprawie adopcji do allegro Quote
terra Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Kopiuje teks z pierwszego postu: Kirys, to piękny, puchaty mix DONka. Ma ok 3 lata i jest psem zakochanym w człowieku. Przy każdej okazji przytula się i nadstawia na mizianki. Szkoda ,żeby taki piękny i o wspaniałym charakterze pies, marnował się w schronisku. Kontakt w sprawie adopcji: 509 792 272 - Marta Numer tel. jest Feli, a podaj swój mail, jakby ktoś był zainteresowany, skopiujesz na pw do Feli. Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 terra napisał(a):Kopiuje teks z pierwszego postu: Kirys, to piękny, puchaty mix DONka. Ma ok 3 lata i jest psem zakochanym w człowieku. Przy każdej okazji przytula się i nadstawia na mizianki. Szkoda ,żeby taki piękny i o wspaniałym charakterze pies, marnował się w schronisku. Kontakt w sprawie adopcji: 509 792 272 - Marta Numer tel. jest Feli, a podaj swój mail, jakby ktoś był zainteresowany, skopiujesz na pw do Feli. Ok kochana ......wystawię Kiryskowi allegro i wstawię link :) Trzymaj kciuki cioteczko żeby tylko ktoś dostrzegł naszego pięknego Kiryska Quote
idusiek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Kirys ma ogłoszenia od dawna. Nawet specjalnie, pod koniec pażdziernika kiedy to ostatni raz byłam w schronie- zrobiłam mu zdjęcia, bez krat. W schronie nie byłam od kilku miesięcy ale wiem, że Kirys jest tam nadal. Do tej pory był po niego 1 telefon, od mniej więcej roku. Quote
Martika&Aischa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Wystawiłam Kiryskowi allegro mając nadzieję że jednak go ktoś wypatrzy :( Cioteczki jeśli macie pomysły żeby coś dodać w tekście, zmienić to piszcie a ja będę modyfikowała ;) http://allegro.pl/piekny-puchaty-kirys-mixdona-prosi-o-dom-i1583269004.html Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Na razie na allegro cisza :( wejść też nie za dużo :( mamy 13 dni jeszcze :( najwyzej ponownie wystawię allegro. Kirysku kochany psiaczku wierzę że się uda znaleźć kochającego człowieka. Quote
Vlk Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 wrzuciłam go na fejsa swojego... mam pytanie, czy ktoś wrzucał Kiryska w dział owczarków w potrzebie? A jeszcze są fora internetowe owczarków, może tam coś? Na jedno forum chyba wkrótce się zapiszę, jeśli tam będzie dział psów w potrzebie to go wtedy mogę umieścić. Chyba, że już ktoś ma konto gdzie się da i może umieścić - szybciej będzie. Ja ledwie ogarniam z zaglądaniem tutaj czasem :D Quote
terra Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Dziękuję Vlk Kirys jest na OwP; http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25577#post25577 Jest jeszcze nowe forum ONka. Zarejestruję się tam i wstawię psiaka. Quote
Martika&Aischa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Na allegro cisza jak makiem zasiał :( Kirysku kochany psiaczku co z Tobą będzie :( ? Quote
Vlk Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 http://forum.niemiecki-owczarek.pl/ jeszcze jest takie forum owczarkowe, chciałam założyć tam konto ale jakoś ciągle nie mam do tego głowy ;) bo jak już założyć gdzieś konto, to i korzystać z dobrodziejstw jakiegoś forum a nie tylko oznaczyć wsio jako przeczytane i odstawić w kąt. A jak dotąd to ciągle jakoś się nie udało ;) Kirysku hopsaj Quote
terra Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Dziękuję Vlk :) Założyłam tam wątek Kiryskowi, ale czekałam na moderację: http://forum.niemiecki-owczarek.pl/piekny-mix-donka-szuka-domu-t757.html?sid=1228319d708d455e5bf5db1cc8fb3fbc Quote
lunarmermaid Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Może się wreszcie ktos zdecyduje na Kiryska? Quote
terra Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Kurcze, większe biedy znajdują domy a biedny Kirysek czeka tak długo i nic. Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Kochana tekst jest świetny i modyfikować nawet nie śmiem Tekst jest mój ;) Aczkolwiek poprzerabiany. [quote name='terra']Kontakt w sprawie adopcji: 509 792 272 - Marta Numer tel. jest Feli, a podaj swój mail, jakby ktoś był zainteresowany, skopiujesz na pw do Feli. To chyba nie jest nr do Feli? Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
Recommended Posts