Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o numer telefonu, podawajcie ten|: 509 792 272 - Marta.
Idusiek od wielu miesięcy nie bywa w schronisku.
Dzięki za ogłoszenia. Może wreszcie po latach uda mu się znaleźć dom. I nie trafi na łańcuch

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fela, serdecznie dziękuję za zdjęcia i wieści od Kiryska :loveu:
Najszybciej jak się da zajmę się ogłoszeniami z nowymi zdjęciami.
Proszę o pomoc cioteczki sympatyzujące z Kiryskiem, we wszelkich możliwych ogłoszeniach.
Może w końcu ktoś zauważy tego pięknego psa i dam u dom.

Posted

terra napisał(a):
Fela, serdecznie dziękuję za zdjęcia i wieści od Kiryska :loveu:
Najszybciej jak się da zajmę się ogłoszeniami z nowymi zdjęciami.
Proszę o pomoc cioteczki sympatyzujące z Kiryskiem, we wszelkich możliwych ogłoszeniach.
Może w końcu ktoś zauważy tego pięknego psa i dam u dom.

Kochana a może by mu tak wystawić allegro ??? ;) zdjęcia Kiryska:loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Kochana a może by mu tak wystawić allegro ??? ;) zdjęcia Kiryska:loveu:

Na pewno nie zaszkodzi allegro ;)

Posted

To ja jutro dopiero niestety - praca - pozmieniam zdjęcia i telefon w ogloszeniach Kirysa.Wszystkie,które robiłam sa aktualne,dużo pracy więc nie będzie.

Proponuje powklejać gdzie Kirys ma ogłoszenia - ja mam odpisanych mnóstwo portali ogłoszeniowych,to będę sprawdzać i dorabiac te,których Kirys nie ma. Musi się udać!

Fela - a czy nie można by jakiejś akcji zrobić w schronisku,żeby można było pomagac psom naprawdę potrzebującym? Co na to TOZ? Albo inne organizacje?

Posted

lunarmermaid napisał(a):

Fela - a czy nie można by jakiejś akcji zrobić w schronisku,żeby można było pomagac psom naprawdę potrzebującym? Co na to TOZ? Albo inne organizacje?

Niestety, nie jest to taki proste. W schronisku w ostatnim czasie było kilka kontroli "zorganizowanych" przez inne organizacje, ale ich wynik był... no jaki? Bardzo dobry. A jaki miał być, jak kontrolują ci sami ludzie, którzy decydują, że psy mają trafiać tu a nie gdzie indziej? No przecież musi być dobry, bo by urzędnicy własne decyzje podważyli. Polska rzeczywistość.

Posted

Ja ogłaszam z takim tekstem:

Kirys to piękny 3 letni duży puchaty pies.

Duży - jest większy od owczarka niemieckiego. Wyjątkowy - czy widziałeś kiedykolwiek długowłosego wilka? Piękny - w jego żyłach płynie krew wilczaka lub husky. Przyjazny - uwielbia ludzi, gdy tylko ktoś podejdzie do jego kojca, wtula się w kraty i prosi o głaski. Jest spragniony ludzkiej miłości...

Kirys najlepsze lata swego życia spędza w schronisku, pozbawiony ludzkiego ciepła, pozbawiony domu... Jak długo jeszcze ma czekać? Jak długo jeszcze będzie marzł w dziurawej budzie? Pomóż Kirysowi wydostać się zza krat!

Pies przebywa w Schronisku dla zwierząt w Ostrowi Mazowieckiej.

Kontakt w sprawie adopcji Kirysa:.......

Modyfikuj do woli ;)

Posted

terra napisał(a):
Ja ogłaszam z takim tekstem:

Kirys to piękny 3 letni duży puchaty pies.

Duży - jest większy od owczarka niemieckiego. Wyjątkowy - czy widziałeś kiedykolwiek długowłosego wilka? Piękny - w jego żyłach płynie krew wilczaka lub husky. Przyjazny - uwielbia ludzi, gdy tylko ktoś podejdzie do jego kojca, wtula się w kraty i prosi o głaski. Jest spragniony ludzkiej miłości...

Kirys najlepsze lata swego życia spędza w schronisku, pozbawiony ludzkiego ciepła, pozbawiony domu... Jak długo jeszcze ma czekać? Jak długo jeszcze będzie marzł w dziurawej budzie? Pomóż Kirysowi wydostać się zza krat!

Pies przebywa w Schronisku dla zwierząt w Ostrowi Mazowieckiej.

Kontakt w sprawie adopcji Kirysa:.......

Modyfikuj do woli ;)

Kochana tekst jest świetny i modyfikować nawet nie śmiem ;) Wystawię allegro do piątku kochana bo mam straszny młyn w pracy. Mam nadzieję że ktoś da Kiryskowi wspaniały, kochający domek :)

Posted

Kirysku kochany psiaczku :( Przepraszam że nie zdążyłam zrobić allegro przed świętami :( Nie zapomniałam to zalatanie i notoryczny brak czasu :( Cioteczki proszę podajcie mi jeszcze kontakt do kogoś w sprawie adopcji do allegro

Posted

Kopiuje teks z pierwszego postu:
Kirys,
to piękny, puchaty mix DONka.
Ma ok 3 lata i jest psem zakochanym w człowieku.
Przy każdej okazji przytula się i nadstawia na mizianki.
Szkoda ,żeby taki piękny i o wspaniałym charakterze pies,
marnował się w schronisku.

Kontakt w sprawie adopcji:
509 792 272 - Marta

Numer tel. jest Feli, a podaj swój mail, jakby ktoś był zainteresowany, skopiujesz na pw do Feli.

Posted

terra napisał(a):
Kopiuje teks z pierwszego postu:
Kirys,
to piękny, puchaty mix DONka.
Ma ok 3 lata i jest psem zakochanym w człowieku.
Przy każdej okazji przytula się i nadstawia na mizianki.
Szkoda ,żeby taki piękny i o wspaniałym charakterze pies,
marnował się w schronisku.

Kontakt w sprawie adopcji:
509 792 272 - Marta

Numer tel. jest Feli, a podaj swój mail, jakby ktoś był zainteresowany, skopiujesz na pw do Feli.

Ok kochana ......wystawię Kiryskowi allegro i wstawię link :) Trzymaj kciuki cioteczko żeby tylko ktoś dostrzegł naszego pięknego Kiryska

Posted

Kirys ma ogłoszenia od dawna. Nawet specjalnie, pod koniec pażdziernika kiedy to ostatni raz byłam w schronie- zrobiłam mu zdjęcia, bez krat.
W schronie nie byłam od kilku miesięcy ale wiem, że Kirys jest tam nadal. Do tej pory był po niego 1 telefon, od mniej więcej roku.

Posted

wrzuciłam go na fejsa swojego... mam pytanie, czy ktoś wrzucał Kiryska w dział owczarków w potrzebie? A jeszcze są fora internetowe owczarków, może tam coś? Na jedno forum chyba wkrótce się zapiszę, jeśli tam będzie dział psów w potrzebie to go wtedy mogę umieścić. Chyba, że już ktoś ma konto gdzie się da i może umieścić - szybciej będzie. Ja ledwie ogarniam z zaglądaniem tutaj czasem :D

Posted

http://forum.niemiecki-owczarek.pl/

jeszcze jest takie forum owczarkowe, chciałam założyć tam konto ale jakoś ciągle nie mam do tego głowy ;) bo jak już założyć gdzieś konto, to i korzystać z dobrodziejstw jakiegoś forum a nie tylko oznaczyć wsio jako przeczytane i odstawić w kąt. A jak dotąd to ciągle jakoś się nie udało ;)

Kirysku hopsaj

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Kochana tekst jest świetny i modyfikować nawet nie śmiem

Tekst jest mój ;) Aczkolwiek poprzerabiany.

[quote name='terra']Kontakt w sprawie adopcji:
509 792 272 - Marta

To chyba nie jest nr do Feli?

Trochę zaoffuję...
Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354
Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-(