JOHANNALIND Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Ewa Marta']Uwielbiam jej kanapowe zdjęcia, a do tego przytulanki z innymi psiakami. Mam wrażenie, że Sonić czuje się wtedy bezpiecznie:-) Super kochana, miałam właśnie do Ciebie dzwonić i pytać, co z bazarkiem. A dużo jeszcze Ci brakuje wpłat? To czasami naprawdę długo trwa:-( Ja tymczasem zapraszam serdecznie na bazarek, z którego część dochodu zostanie przeznaczona na Soniulkę:-) Będę bardzo wdzięczna za podrzucanie, zwłaszcza jutro i pojutrze, bo mam całodniowe szkolenie i dopiero po południu będę mogła sama to robić:-)[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227263-Mega-bazar-biżuteryjny-do-31-maja-do-godz-22-00-DUŻO-SREBRA!!!-Zapraszam-)?p=19116086#post19116086[/URL][/QUOTE] Brakuje już tylko 3 wpłat, z czego 2 ponoć już dzisiaj poszły:) Oczywiście będę podrzucać... Quote
JOHANNALIND Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Przelałam właśnie 180zł dla Soni z mojego bazarku- jak wpłyną na konto proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym:) Quote
JOHANNALIND Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Mysza niestety moja sytuacja finansowa się drastycznie pogorszyła- myślałam, że to tylko przejściowe, ale w poniedziałek bank wypowiedział mi umowę limitu kredytowego, który w ciągu 3 tygodni muszę spłacić:( wystąpiłam o rozłożenie na raty, ale nie wiem, co z tego będzie no i tak czy siak muszę to spłacić, dlatego zrezygnowałam z wszelkich zobowiązań bazarkowych na Dogomanii, a moją jedyną deklarację na Sonię muszę uznać za przejściową, tzn. jak będę coś miała i mogła się podzielić to wyślę w różnej kwocie bądź przekażę rzeczy na kolejny bazarek dla niej- nie znam jej zupełnie, ale jakoś tak z opowiadań i zdjęć mocno zapadła mi w serce, więc na pewno jej nie zapomnę i w miarę możliwości będę pomagać...:) Quote
mysza 1 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='JOHANNALIND']Przelałam właśnie 180zł dla Soni z mojego bazarku- jak wpłyną na konto proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym:)[/QUOTE] Bardzo serdecznie dziękuję. [quote name='JOHANNALIND']Mysza niestety moja sytuacja finansowa się drastycznie pogorszyła- myślałam, że to tylko przejściowe, ale w poniedziałek bank wypowiedział mi umowę limitu kredytowego, który w ciągu 3 tygodni muszę spłacić:( wystąpiłam o rozłożenie na raty, ale nie wiem, co z tego będzie no i tak czy siak muszę to spłacić, dlatego zrezygnowałam z wszelkich zobowiązań bazarkowych na Dogomanii, a moją jedyną deklarację na Sonię muszę uznać za przejściową, tzn. jak będę coś miała i mogła się podzielić to wyślę w różnej kwocie bądź przekażę rzeczy na kolejny bazarek dla niej- nie znam jej zupełnie, ale jakoś tak z opowiadań i zdjęć mocno zapadła mi w serce, więc na pewno jej nie zapomnę i w miarę możliwości będę pomagać...:)[/QUOTE] Oczywiście rozumiem, nie ma problemu. Ciężkie czasy :( Mam nadzieję, ze uda Ci się to poukładać. Quote
Ewa Marta Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='JOHANNALIND']Przelałam właśnie 180zł dla Soni z mojego bazarku- jak wpłyną na konto proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym:)[/QUOTE] Bardzo Ci kochana dzięuję i trzymam kciuki, żeby sytuacja finansowa szybko się wyprostowała. Mój bazarek na Sonieczkę kończy się 31 maja, potem zbieranie kasy i mam nadzieję, że szybkie przelanie pieniędzy na jej konto. Quote
mysza 1 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 [quote name='Ewa Marta']Bardzo Ci kochana dzięuję i trzymam kciuki, żeby sytuacja finansowa szybko się wyprostowała. Mój bazarek na Sonieczkę kończy się 31 maja, potem zbieranie kasy i mam nadzieję, że szybkie przelanie pieniędzy na jej konto.[/QUOTE] Dziękuję bardzo, Twoje bazarki biją finansowe rekordy ;) Quote
JOHANNALIND Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='mysza 1']Dziękuję bardzo, Twoje bazarki biją finansowe rekordy ;)[/QUOTE] Bo takich fantów to ze świecą szukać :) Quote
Lemoniada Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Co słychać u Soni? Jak jej kolano po zabiegu? :) Quote
ronja Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Sonia wycofała się nieco z zycia od czasu kiedy mam na tymczasie szczeniaka. Z kolanem jest różnie - raz chodzi lepiej, raz kuleje. Quote
Ewa Marta Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='ronja']Sonia wycofała się nieco z zycia od czasu kiedy mam na tymczasie szczeniaka. Z kolanem jest różnie - raz chodzi lepiej, raz kuleje.[/QUOTE] Ojej:-( Mam nadzieję, że Opajka daje jej spokój:-( Quote
Ellig Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Soniu badz zdrowa:) [COLOR=#0000cd][SIZE=3][FONT=book antiqua][B]Zapraszamy na wernisaż- bazarek, wejście przez sygnaturę w podpisie:)[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Lemoniada Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='mysza 1']A jak u Soniuli z chodzeniem?[/QUOTE] Też jestem ciekawa :) Quote
ronja Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Sonia chodzi gorzej, zaczęła znowu wykrzywiać łapę do zewnątrz. Sama sobie robi krzywdę. Od kiedy jest u nas szczeniak zrobiła się jeszcze bardziej płochliwa. Gdy leży na swoim posłaniu w okolicy szafek kuchennych i ja wyciągam talerz i kładę go z dzwiekiem na blacie - jest to dla niej powód do szleńczej ucieczki, jakby gromy leciały z nieba. Nie jestem w stanie wyeliminować wszystkich dzwięków z jej zycia. Sonia zawsze będzie psem po przejściach, zresztą Piotr behawiorysta powiedział to na samym początku. Za chwilę w życiu Soni kolejne duże zmiany, które na pewno odbiją się na jej psychice. Quote
Lemoniada Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Szkoda, patrząc na zdjęciach myślałam, że zdążyła już z grubsza zapomnieć o tamtej traumie... Co to za szczeniak, który płoszy Sonię? Nie można go szybko wyadoptować? Quote
JOHANNALIND Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Przepraszam, że się wcinam na wątek, ale może ktoś zna kogoś z Tych? Zaginął tam dzisiaj pies mix wilczura CEZAR- tu zamieściłam ogłoszenie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228297-Zagin%C4%85%C5%82-CEZAR-mix-wilczura-TYCHY-POM%C3%93%C5%BBCIE-PROSZ%C4%98%21%21%21?p=19241723#post19241723"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228297-Zagin%C4%85%C5%82-CEZAR-mix-wilczura-TYCHY-POM%C3%93%C5%BBCIE-PROSZ%C4%98%21%21%21?p=19241723#post19241723[/URL] Quote
Temida Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Przepraszam za off, ale to mnie przerasta, gdyż mamy 14 psów pod opieką. Może ktoś coś poradzi na sytuację z linku :-( [url]http://tablica.pl/oferta/dwa-fajn******-do-strozowania-dwie-budy-radomsko-ID1disH.html[/url] Quote
Ewa Marta Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Lemoniada']Szkoda, patrząc na zdjęciach myślałam, że zdążyła już z grubsza zapomnieć o tamtej traumie... Co to za szczeniak, który płoszy Sonię? Nie można go szybko wyadoptować?[/QUOTE] To maleńka 4-miesięczna sunia - moja podopieczna. Sunia zabrana ze wsi, na której skończylaby na łańcuchu. Szukamy cały czas domu dla niej, ale narazie z marnym skutkiem:-( Quote
Ewa Marta Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [INDENT]Przelałam dla Sonieczki kwotę 733,20 zł z bazarku biżuteryjnego. Mysza, jak już dojdzie, bardzo Cię prosze o potwierdzenie tutaj i na wątku bazarkowym. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227263-KONIEC-Bazar-biżuteryjny-do-31-05?p=19116086#post19116086"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19116086[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
mysza 1 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Ewa Marta'][INDENT]Przelałam dla Sonieczki kwotę 733,20 zł z bazarku biżuteryjnego. Mysza, jak już dojdzie, bardzo Cię prosze o potwierdzenie tutaj i na wątku bazarkowym. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227263-KONIEC-Bazar-biżuteryjny-do-31-05?p=19116086#post19116086"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19116086[/COLOR][/URL] [/INDENT] [/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję, doszły. Post rozliczeniowy uzupełnię na dniach, bo mam jeszcze zaległe allegro do dopisania. Quote
ronja Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Sonia kiepsko zniosła wczorajszą burzę. Zrywała się tak, że dziś chodzi bardzo źle, traci nawet równowagę:( Dzwoniliśmy do doktora, kazał na kilka dni ograniczyć jej ruch do minimum. Quote
mysza 1 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='ronja']Sonia kiepsko zniosła wczorajszą burzę. Zrywała się tak, że dziś chodzi bardzo źle, traci nawet równowagę:( Dzwoniliśmy do doktora, kazał na kilka dni ograniczyć jej ruch do minimum.[/QUOTE] Niewesoło... :( Quote
Lemoniada Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Biedna Sonia :( Nienawidzę burzy, raz, że isę boję klęsk żywiołowych, a dwa - ze względu na przerażenie zwierząt właśnie :( Quote
Nutusia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 O kurczaki... :( U nas ta burza była praktycznie całonocna! Zaczęła burczeć ok. 21-ej, a na dobre się rozpętała nad ranem. Mufka ziała jak oszalała... Quote
ronja Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 u nas też zaczęło się przed 22 i trwało dlugo. ja koło 3 już zasnęłam wykończona. Kaluchny latał jak grzmiało, tupał, piszczał, robił masę zamieszania dodatkowo, co wkurzało Piaska z psiego pokoju, który szczekał przez kilka godzin. do tego Pan Imciuła ładujący się na naszych głowach i Pysia ziejąca. Quote
Recommended Posts