Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widzę, że zapomniałam napisać, że karma dla Halinki i ciasteczka od Ellig dotarły przed świętami za sprawą Ewy Marty - dziękujemy.

poświątecznie...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przychodzę do Was po poradę. Wiem, że tu jest dużo doświadczonych dogomaniaczek.
W hoteliku u zuziM mamy starszą sunię Mikę.
Od niedawna nasza dziewczynka zaniemogła i nie chodzi.
Była oczywiście zdiagnozowana i jest leczona, ale może ktoś nam coś doradzi...
Może można jej jeszcze jakoś pomóc...

http://www.dogomania.pl/threads/175721-MIKA-nie-ma-ju%C5%BC-pecha!-Mo%C5%BCe-cieszy%C4%87-si%C4%99-%C5%BCyciem-w-hoteliku-ale-szuka-domu.../page60

Jeśli ktoś ma czas to od strony 60 zaczyna się problem.
Będę wdzięczna za każdą radę i pomoc.

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj JohannaLind kupiła ode mnie filiżankę Rosenthala z bazarku, który wystawiałam w grudniu:-) Chciałabym przeznaczyć całą kwotę na dług Sonieczki:-) Filiżanka i łyżeczka kosztowały 95 zł, ale dostałam za nią całą stówę, którą z przyjemnością wpłacam na konto Soni:-)

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
A gdybym chciała zadeklarować na Sonię od przyszłego miesiąca (koniec lutego) 50 zł to na jakie konto miałabym wpłacać?

Bardzo dziękuję :loveu: jest w pierwszym poście, zaraz tutaj wkleję :lol:
Dane do wpłat na Sonię:
86 1370 1109 0000 1706 4838 7316
FUNDACJA VIVA- AKCJA DLA ZWIERZĄT
UL. KAWĘCZYŃSKA 16 LOK.42A
03-772 WARSZAWA
z dopiskiem Sonia i nick z dogomanii

[SIZE=2]Dziękuję :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Bardzo dziękuję :loveu: jest w pierwszym poście, zaraz tutaj wkleję :lol:
Dane do wpłat na Sonię:
86 1370 1109 0000 1706 4838 7316
FUNDACJA VIVA- AKCJA DLA ZWIERZĄT
UL. KAWĘCZYŃSKA 16 LOK.42A
03-772 WARSZAWA
z dopiskiem Sonia i nick z dogomanii

[SIZE=2]Dziękuję :)

Ok :) Muszę przyznać, że to dzięki Ewie Marcie- tak o niej opowiadała, że ujęła mnie za serce...

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Ok :) Muszę przyznać, że to dzięki Ewie Marcie- tak o niej opowiadała, że ujęła mnie za serce...

Ale niespodzianka!!! Bardzo, bardzo Ci dziękuję:loveu: Choć Sonia nie jest "moja" formalnie, to bardzo jestem z nią związana emocjonalnie i leży mi na sercu jej los:lol:

• 2 weeks later...
Posted

u Hali bez większych zmian. Będziemy konsultować nogę u ortopedy, najprawdopodobniej Halę czekać będzie zabieg. Za karmę bardzo dziękujemy - jeszcze poprzedniego worka nie zaczęliśmy, więc zupełnie się nie spieszy:)

Posted

ronja napisał(a):
u Hali bez większych zmian. Będziemy konsultować nogę u ortopedy, najprawdopodobniej Halę czekać będzie zabieg. Za karmę bardzo dziękujemy - jeszcze poprzedniego worka nie zaczęliśmy, więc zupełnie się nie spieszy:)

Przeżyje bidulinka ten zabieg na pewno, ale jak mus to mus. Trzeba brać się za bazarki, żeby uzbierać na weta:-)

Eluniu, bardzo dziękujemy za karmę dla Soniulki, w tajemnicy dodam, że Kaluch też dostanie worek:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wcięło mi cały post:-(

Soniulka wygląda rewelacyjnie!!! Aż się płakać chce ze wzruszenia:-)

Mam nadzieję, że już za moment ruszy bazarek książkowy dla n iej, który rzeźbię wieczorami. Mam już prawie 60 pozycji, dzisiaj dogram jeszcze trzy, a pozostałe książki, które ida do mnie pocztą wgram najwyżej w trakcie trwania bazarku. Bo Soniś ma minus na koncie i trzeba go szybko zamienić na plus.