Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zacznijcie ignorować pewne osoby i ich wypowiedzi. Niepotrzebnie dajecie się sprowokować i wciągać w "dyskusje". Na pewno Sonia, czy jak ją ostatnio nazywacie Halina, jest w dobrych rękach, ale skończcie już wznosić "hymny pochwalne". Działacie razem i utworzyłyście coś na kształt kółka wzajemnej adoracji. Coś się dzieje - zaraz pojawiacie się na wątku i "walczycie". Tak to odbieram jako "osoba postronna". Macie plan - realizujcie go. Najtrudniejsze (chyba) będzie znalezienie dobrego i odpowiedzialnego domu suczce, ale myślę, że dacie sobie radę. :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Zacznijcie ignorować pewne osoby i ich wypowiedzi. Niepotrzebnie dajecie się sprowokować i wciągać w "dyskusje". Na pewno Sonia, czy jak ją ostatnio nazywacie Halina, jest w dobrych rękach, ale skończcie już wznosić "hymny pochwalne". Działacie razem i utworzyłyście coś na kształt kółka wzajemnej adoracji. Coś się dzieje - zaraz pojawiacie się na wątku i "walczycie". Tak to odbieram jako "osoba postronna". Macie plan - realizujcie go. Najtrudniejsze (chyba) będzie znalezienie dobrego i odpowiedzialnego domu suczce, ale myślę, że dacie sobie radę. :)[/QUOTE]

Masz rację Hop, że należy ignorować niektóre wypowiedzi. Nie zgadzam się jednak, że mamy kółko wzajemnej adoracji;-) My się po prostu lubimy, szanujemy i przyjaźnimy i jak to w przyjaźni bywa, stajemy murem za kimś, komu ufamy, a kogo opluwają. To jednak nie pomaga Soni, a teksty poniżej pasa rzeczywiście nie powinny nas ruszać.

Posted

A ja ogromnie się cieszę z postępów Soni, są naprawdę imponujące i naprawdę nie zależy mi na tym czy ktoś mi wierzy czy nie, podobnie jak nie zależy mi na tym co inni o mnie myślą, zwłaszcza tacy, którym jad sączy się z każdej komórki ciała.
Wszystko co robię, robię z myślą o moich podopiecznych. Kropka.

Posted

[quote name='ronja']mam filmy z dziś
prześlę, jak ostatnio, zainteresowanym :)[/QUOTE]

Ja oczywiście poproszę o filmik. Ten ostatni oglądałam kilkanaście razy, wołałam Jacka, żeby na własne oczy zobaczył Sonię robiącą kilka kroków na lince:-) Kiwał głową i mówił, że niesamowicie się zmienia. Przecież widuje ją prawie tyle, co ja i ma porównanie:-)

Posted

[quote name='hop!']ale skończcie już wznosić "hymny pochwalne". Działacie razem i utworzyłyście coś na kształt kółka wzajemnej adoracji.)[/QUOTE]

Mysza a nie mówiłam,że zaraz nam się dostanie za to słodzenie;).
Cieszę się, że Sonia robi takie postępy :-)

Posted

[quote name='asiaf1']Mysza a nie mówiłam,że zaraz nam się dostanie za to słodzenie;).
Cieszę się, że Sonia robi takie postępy :-)[/QUOTE]
Zapraszam Cię na goferka, nic bardziej nie potrafi zasłodzić ;) aż na mdłości się zbiera, wtedy dobrze robi orzeźwiający drineczek ;)

A jeśli chodzi o Sonię to jestem naprawdę pod wrażeniem jej postępów.
Wielkie podziękowania dla Bartka za ogrom pracy, codziennej, konsekwentnej, kawał dobrej roboty.

Posted

Przepraszam za offa. Zaginął psiak na Bielanach (ul. Kochanowskiego). Był niedawno adoptowany.
Jeśli ktokolwiek mieszka w pobliżu lub zna kogoś takiego, bardzo prosimy o zajrzenie:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205954-Bielany-Warszawy-16-kwietnia-zaginął-duży-pies-w-kolorze-wilczastym?p=16736647#post16736647[/URL]

Posted

[quote name='UBOCZE']Przepraszam za offa. Zaginął psiak na Bielanach (ul. Kochanowskiego). Był niedawno adoptowany.
Jeśli ktokolwiek mieszka w pobliżu lub zna kogoś takiego, bardzo prosimy o zajrzenie:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205954-Bielany-Warszawy-16-kwietnia-zaginął-duży-pies-w-kolorze-wilczastym?p=16736647#post16736647[/URL][/QUOTE]

Na szczęście już się odnalazł! Od niedzieli był w Łomiankach, gdzie przygarnęła go Pani, która ne chce go już oddać:-) Po sprawdzeniu domku, zapewne tam już zostanie!!!

Posted

[quote name='Polek']A co na to "stary" domek?[/QUOTE]

Nie daj Bóg do starego domku. Poprzednia właścicielka po tygodniu odwiozła psa na Paluch, gdzie jednak nie został przyjęty. Potem utrzymywała wersję, że psiak jej zwiał z samochodu. A jak było naprawdę, to wie tylko sam Bruno...

Posted

Jeszcze doczytałam, że w tzw. międzyczasie prawdopodobnie usiłowała go uśpić! Po prostu Matrix!!! A taka Sonia - Halina pyzata, kochana, tulona, a w dodatku "uczona"! Ta to miała szczęście! :)

Posted

pół roku temu było tak
[video=youtube;oOl4N0YyzNg]http://www.youtube.com/watch?v=oOl4N0YyzNg[/video]

teraz jest tak (słabo widać linkę, Halina idzie przez cały czas na lince)
[video=youtube;yA42fji9HZQ]http://www.youtube.com/watch?v=yA42fji9HZQ[/video]