Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda222']Marysia i Asior napiszcie coś więcej o Waszych nowych nabytkach :)[/QUOTE]

Madziu nie wiem czy jesT sens pisać o tym cudnym psiaku Borysie na wątku Amora. Jak znam siebie to pewnie historia Amorka utonęłaby w postach i zdjęciach. Powiem tylko jedno ... to pies bez przeszłości , przeszłości jeśli chodzi o kontakt z człowiekiem (od szczeniaka w schronisku). Nie wie o życiu nic, więc nawet nie wie za czym ma tęsknić. Jak ma sobie wyobrazić świat. Przeszłość dla niego to 'czarna dziura' i nie wie czego może pragnąć. To takie psie dziecko, któremu odebrano wszystko ... do dzisiaj. Przyszłość będę ja mu 'rysować' i Przemek. Postaramy sie chociaż to na prawdę trudny 'przypadek'. Jeżeli interesują Cię jego losy .. te wcześniejsze i te bieżące , zapraszam na jego wątek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198447-BORYS-szczeniak-LabraDoRar-**********ma-dom***********[/url]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taka ciekawostka

[QUOTE]Od 9 lutego w Allegro będzie obowiązywał [B]nowy cennik[/B]. Obniżymy koszty opcji promowania i dopasujemy je do kategorii. Jednocześnie zmienimy zasady naliczania opłat za cenę minimalną i wystawienie przedmiotu na 14 dni. Nie zmienimy cennika Sklepów Allegro.
[B]Co zmienimy?[/B]

[LIST]
[*]Opcja Kup teraz! będzie bezpłatna w całym Allegro.
[*]W większości kategorii podświetlenie będzie kosztować tylko 3 zł.
[*]Znacznie obniżymy opłaty za stronę kategorii i stronę główną Allegro oraz pakiet.
[*]W 3 kategoriach miniaturka będzie gratis, a w 5 zapłacisz za nią tylko 5 gr.
[*]W 8 kategoriach stanieje wyróżnienie.
[/LIST]
Wprowadzimy także [B]nowe zasady naliczania opłat za 2 opcje[/B]:

[LIST]
[*][B]Zmiana kosztu wystawienia na 14 dni[/B]. Wybierasz jednocześnie wyróżnienie, stronę kategorii i/lub stronę główną Allegro? Zapłacisz 1 zł. Bez opcji promowania za 14 dni policzymy 50 gr.
[*][B]Wzrost opłaty za cenę minimalną za niesprzedane przedmioty[/B]. Zapłacisz za nią 1,5% ceny wyjściowej, ale nie mniej niż 5 zł.
[/LIST]
[B]Po co zmieniamy cennik?[/B]
W niektórych kategoriach cena przedmiotu bywa znacznie niższa od opłaty za promowanie, więc korzystanie z opcji dodatkowych może być nieopłacalne. Mamy nadzieję, że dzięki niższym opłatom za dodatkowe opcje lepiej wypromujesz aukcje w Allegro. Kupujący szybciej do Ciebie trafią, więc wystawianie na dłuższy czas będzie niepotrzebne, a opłaty za cenę minimalną będziemy naliczać rzadziej.
[/QUOTE]

Posted

[quote name='Isadora7']Tym bardziej, ze wychodzi na to że będzie taniej :):):)[/QUOTE]

Myślisz?:cool3: Jakoś mi w to ciężko uwierzyć, pewnie dlatego, że mam takie podwyżki w tym roku, że włos się jeży:shake:

Posted

[quote name='irenaka']Jak zwykle w przypadku takich ciekawostek:cool3: musimy je akceptować.
Buntu chyba ogłosić nie możemy;)[/QUOTE]

Tym bardziej, ze wychodzi na to że będzie taniej :):):)

Posted

[quote name='Asior']od mshume :) Na razie myśle nad imieniem :) nazwali go Pepe, ale jakoś tak mi nie pasuje.. wybieram między Niko, albo Gizmo :)[/QUOTE]

Pepe Pan Dziobak haha - jestem na etapie tej bajki z moim dzieckiem

Posted

[quote name='marysia55']Madziu nie wiem czy jesT sens pisać o tym cudnym psiaku Borysie na wątku Amora. Jak znam siebie to pewnie historia Amorka utonęłaby w postach i zdjęciach. Powiem tylko jedno ... to pies bez przeszłości , przeszłości jeśli chodzi o kontakt z człowiekiem (od szczeniaka w schronisku). Nie wie o życiu nic, więc nawet nie wie za czym ma tęsknić. Jak ma sobie wyobrazić świat. Przeszłość dla niego to 'czarna dziura' i nie wie czego może pragnąć. To takie psie dziecko, któremu odebrano wszystko ... do dzisiaj. Przyszłość będę ja mu 'rysować' i Przemek. Postaramy sie chociaż to na prawdę trudny 'przypadek'. Jeżeli interesują Cię jego losy .. te wcześniejsze i te bieżące , zapraszam na jego wątek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198447-BORYS-szczeniak-LabraDoRar-**********ma-dom***********[/url][/QUOTE]

Nie wiedziałam, że ma wątek :)
Już tam idę.

Posted

[quote name='ela020']co u |Amorka ?...... drapie za uszkiem[/QUOTE]

Lepiej nie pytaj co u Amora, tylko co u ciotki Ireny;).
Nerwy mnie zjadają:nerwy::nerwy: a przystojniacha jeszcze nic nie wie o przenosinach.

Posted

[quote name='ela020']Ciociu Irenko ty sie trzymaj, Amorkowi bedzie tam jak w raju:loveu::loveu::loveu:........[/QUOTE]

Ja to wiem Eluniu, tylko jak mam to wytłumaczyć Amorkowi;)
Podobno teraz na kolanach już się nie chodzi do Częstochowy, tylko do Torunia.
Może to by pomogło:cool3:

Posted

[quote name='irenaka']Znowu mamy przesunięcie z wyjazdem Amorka, ale już tym razem, ostatni.
Amor się pakuje a Bożenka płacze :glaszcze:[/QUOTE]mam nadzieje, że ostatni:evil_lol: . Irenka nie patrz na godzinę posta ... jutro mam wolne i śpię do 10-tej :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']mam nadzieje, że ostatni:evil_lol: . Irenka nie patrz na godzinę posta ... jutro mam wolne i śpię do 10-tej :diabloti:[/QUOTE]

Ja zawsze sprawdzam Twoje godziny postów i często wymiękam:wink:
Leniuchowanie w walentynkowy poniedziałek z pewnością Ci się przyda:smile:

[quote name='AMIGA']To na kiedy to przesunięcie?[/QUOTE]

Nie wiem.
Wczoraj Sylwia dzwoniła, że już mogę, bo mieszkanko wypucowane po suni z cieczką.
Teraz spokojnie:nerwy:;) czekam jak Artur będzie miał w tygodniu jakiś luzik, żebym mogła Amorka przewozić. A jak nie, to weekend.

Posted

[IMG]http://img580.imageshack.us/img580/4287/20110214113.jpg[/IMG]

[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/2488/20110214114.jpg[/IMG]

[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/1551/20110214117.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magda222']Kochana mordka :)[/QUOTE]

Prawda, że CUDO!!!:loveu::loveu::loveu:
Tylko Sylwia musi poskromić jego humorki:evil_lol: i chłopak będzie miodzio:loveu::loveu:

Posted

[quote name='sylwiaso']Teraz to na kolanach powinno się chodzić do Krakowa!!!!i tam są wspaniali ludzie godni naśladowania!!![/QUOTE]

Ja nie spotkałam takich Sylwuś:loveu: w Krakowie, ale fakt, niektórych kocham:evil_lol:.
Ale jak zwykle, to sprawa gustu i podobno wspólnej wrażliwości;)