Jump to content
Dogomania

Fiszka - wciąż nieodkryty skarb....siedzi sobie w swoim domku!!!!!

Recommended Posts

Posted

......wciąż tęskni i czeka moje serce psie
dni smętne mijają..czy ktoś pokocha mnie?
czy tylko przejdzie obok....

......w pełnym błota boksie czekam
po prostu na swojego czlowieka
Zabierz mnie stąd

Fiszka - szorstkowłosa , młoda ( ok. 3 lat ) sunia, o cudownym charakterze trafiła do orzechowskiego schronu praktycznie jako szczeniak. Wciąż tam tkwi :shake:. W międzyczasie byla w adopcji, w domu u bardzo nieodpowiedzialnych ludzi, gdzie zaszła w ciążę i została zwrócona jak zepsuta zabawka z powrotem pod jakimś głupim pretekstem....W schronisku urodziła gromadkę szczeniaczków, będąc dzielna mamusią odchowała je wszystkie , większość nowe domki szybko znalazła. Długo siedziała z mamcią tylko jedna sunia Fizia, dopiero niedawno jej się udało. Dziewczyny były z sobą bardzo zżyte, uwielbiały sie do siebie tulić, razem sie bawiły, razem spacerowały...

Pewnego dnia Fiszka została sama.....Fizia znalazła domek, a nasz skarb został w schroniskowym boksie przepełniony smutkiem i tęsknotą....

Sunia jest bardzo kontaktowa i żywiołowa, bardzo potrzebuje człowieka, uwielbia spacery i zabawę, ładnie chodzi na smyczce, ale pilnuje się też wtedy gdy chodzi wolno, zgadza się z innymi psami, lubi dzieci....czego chcieć więcej...
......ten skarb może być Twój

Fiszunia jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, zaczipowana i wysterylizowana. Czeka na domek w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem
Istnieje możliwośc pomocy w transporcie.

Kontakt
Renata
tel. 600 401 564
mail.
[email protected]

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Karolciu ja robię alegratkę, cafeanimala, rzeszowiaka, NK.
Gdyby Figunia do nas zbłądziła to poprosimy o piękne allegro:modla:[/QUOTE]
Figunia nie musi błądzić możemy ją naprowadzić;):eviltong:
To ja mój pakiecik i jeszcze gdzie się da, bo nam jeszcze psiak nadzieję starci..

Posted

To zdjecie ,na którym lezy na kamieniach rozmarzona m u s i zaowocowac domkiem!Jest zawaliste,odlotowe.A czy młodej Toni-Meli tez bedzie watek!Zaznaczajcie w ogłoszeniach,ze po sterylce.

Posted

Też uwielbiam tą fotę. Dam na główną w ogłoszeniach.
Halciu Becię trzeba zgwałcić o wątek dla Meli, bo ja ją mało znam..
Trzeba się brać do roboty bo nam sierściuchy do domów nie chodzą:shake:

Posted

To po prostu cudne, kochane słoneczko.....
Wydaje mi się, że nie zakładany był jej wcześniej wątek, bo każda z nas myślała, że ona prosto ze schronu pójdzie, że ważne , żeby Fizia poszła do domku póki szczeniakiem była, że coś tam, coś tam.....a ona już tyle czeka, nie pozwólmy jej tam zmarnować psiej młodości....:-(

Posted

Ona jest bardzo spragniona ciągłej obecnosci człowieka.Jak nas widzi w schronisku/a jest na wybiegu/siedzi w jednym miejscu z wlepionym w nas wzrokiem i woła w milczeniu o wizyte i pieszczoty:shake::-(

Posted

Wiem że niepopularne to co napiszę ale nie raz sobie myślę że na siłę czasami szukamy domy psom wycofanym, niekontaktowym dla których bliski kontakt z człowiekiem wcale nie jest taki ważny. A takie perełki jak Fiszka, Buźka którym ten kontakt tak strasznie potrzebny - siedzą latami w schronie.
I boleje nad tym że zostało nas tak mało do zakładania wątków i robienia ogłoszeń bo takich perełek czekających na dom w schronisku jest dużo więcej.......:shake:

Posted

nie ma co ubolewać Beciu...wciąż jest ekipa:lol:...jak się do roboty weźmiemy to cos z tego musi być....tak właśnie myśle, bierzmy sie też za te młode, ładne, miziaste, bo kurcze chociaż niech takie idą...widzicie jakie echo w schronie:shake: