majuska Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ......wciąż tęskni i czeka moje serce psie dni smętne mijają..czy ktoś pokocha mnie? czy tylko przejdzie obok.... ......w pełnym błota boksie czekam po prostu na swojego czlowieka Zabierz mnie stąd Fiszka - szorstkowłosa , młoda ( ok. 3 lat ) sunia, o cudownym charakterze trafiła do orzechowskiego schronu praktycznie jako szczeniak. Wciąż tam tkwi :shake:. W międzyczasie byla w adopcji, w domu u bardzo nieodpowiedzialnych ludzi, gdzie zaszła w ciążę i została zwrócona jak zepsuta zabawka z powrotem pod jakimś głupim pretekstem....W schronisku urodziła gromadkę szczeniaczków, będąc dzielna mamusią odchowała je wszystkie , większość nowe domki szybko znalazła. Długo siedziała z mamcią tylko jedna sunia Fizia, dopiero niedawno jej się udało. Dziewczyny były z sobą bardzo zżyte, uwielbiały sie do siebie tulić, razem sie bawiły, razem spacerowały... Pewnego dnia Fiszka została sama.....Fizia znalazła domek, a nasz skarb został w schroniskowym boksie przepełniony smutkiem i tęsknotą.... Sunia jest bardzo kontaktowa i żywiołowa, bardzo potrzebuje człowieka, uwielbia spacery i zabawę, ładnie chodzi na smyczce, ale pilnuje się też wtedy gdy chodzi wolno, zgadza się z innymi psami, lubi dzieci....czego chcieć więcej... ......ten skarb może być Twój Fiszunia jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, zaczipowana i wysterylizowana. Czeka na domek w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem Istnieje możliwośc pomocy w transporcie. Kontakt Renata tel. 600 401 564 mail. [email protected] Quote
albiemu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 piękny wątek, wart uwagi i krzyku pomocy w imieniu Fiszki ... zbyt wiele milczenia w jej życiu .. Quote
karolciasz28 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cudny szorściak:loveu: Poogłaszamy i razem coś zdziałamy bo tak nie może być...:shake: Quote
majuska Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Karolciu ja robię alegratkę, cafeanimala, rzeszowiaka, NK. Gdyby Figunia do nas zbłądziła to poprosimy o piękne allegro:modla: Quote
karolciasz28 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='majuska']Karolciu ja robię alegratkę, cafeanimala, rzeszowiaka, NK. Gdyby Figunia do nas zbłądziła to poprosimy o piękne allegro:modla:[/QUOTE] Figunia nie musi błądzić możemy ją naprowadzić;):eviltong: To ja mój pakiecik i jeszcze gdzie się da, bo nam jeszcze psiak nadzieję starci.. Quote
halcia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 To zdjecie ,na którym lezy na kamieniach rozmarzona m u s i zaowocowac domkiem!Jest zawaliste,odlotowe.A czy młodej Toni-Meli tez bedzie watek!Zaznaczajcie w ogłoszeniach,ze po sterylce. Quote
majuska Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Też uwielbiam tą fotę. Dam na główną w ogłoszeniach. Halciu Becię trzeba zgwałcić o wątek dla Meli, bo ja ją mało znam.. Trzeba się brać do roboty bo nam sierściuchy do domów nie chodzą:shake: Quote
Becia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 O tak, Fiszunia to faktycznie skarb......:loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Porobiłam: Fiszka - wciąż nieodkryty skarb....może być właśnie Twój Fiszka (3511) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Logowanie do nasza-klasa.pl i na www.rzeszowiak.pl się aktywuje Quote
Becia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 a może ktos sie na banerek dla Fiszuni pokusi ? :modla: Quote
Becia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Fiszunia tak się ostatnio cieszyła z naszych odwiedzin.... Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 To po prostu cudne, kochane słoneczko..... Wydaje mi się, że nie zakładany był jej wcześniej wątek, bo każda z nas myślała, że ona prosto ze schronu pójdzie, że ważne , żeby Fizia poszła do domku póki szczeniakiem była, że coś tam, coś tam.....a ona już tyle czeka, nie pozwólmy jej tam zmarnować psiej młodości....:-( Quote
halcia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ona jest bardzo spragniona ciągłej obecnosci człowieka.Jak nas widzi w schronisku/a jest na wybiegu/siedzi w jednym miejscu z wlepionym w nas wzrokiem i woła w milczeniu o wizyte i pieszczoty:shake::-( Quote
Becia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wiem że niepopularne to co napiszę ale nie raz sobie myślę że na siłę czasami szukamy domy psom wycofanym, niekontaktowym dla których bliski kontakt z człowiekiem wcale nie jest taki ważny. A takie perełki jak Fiszka, Buźka którym ten kontakt tak strasznie potrzebny - siedzą latami w schronie. I boleje nad tym że zostało nas tak mało do zakładania wątków i robienia ogłoszeń bo takich perełek czekających na dom w schronisku jest dużo więcej.......:shake: Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 nie ma co ubolewać Beciu...wciąż jest ekipa:lol:...jak się do roboty weźmiemy to cos z tego musi być....tak właśnie myśle, bierzmy sie też za te młode, ładne, miziaste, bo kurcze chociaż niech takie idą...widzicie jakie echo w schronie:shake: Quote
rita60 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witaj sliczna:lol:jestem gotowa i zwarta do zrobienia ogloszen po niedzieli:razz: Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Cioteczko Rito bardzo Ci dziękujemy w imieniu naszego skarba za pełną gotowość:loveu: Quote
rita60 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='majuska']Cioteczko Rito bardzo Ci dziękujemy w imieniu naszego skarba za pełną gotowość:loveu:[/QUOTE] Gdzie szorstkie tam i ja/nie tylko/:loveu: Quote
Florentynka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No tak, Majuska znalazła kolejnego szorściaka... Zgłaszam się i ja, może coś będę mogła pomóc. Quote
halcia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Fiszuś od dawna była naszym pupilkiem.Tylko wydawało sie,ze tak radosna,przyjazna i piekna sunia szybko znajdzie domek,a watków było duzo......:shake: Quote
Becia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Fiszuniu pewnie tam siedzisz przy tej siatce i nas wypatrujesz.....:roll: Quote
Recommended Posts