oktawia6 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ulv-nie dam rady na pocztówkę:placz:wybacz mi tym razem:calus: mam do wklejenia ok. 100 zdjęc z Krzyczek-dzisiaj a nie spałam od wczoraj:roll: ona jest piękna ta Piesia-a pocztówki te piękne przeróbeczki robi Misiaczkowa. Quote
ulvhedinn Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 No to się sprężaj z fotami i do wyrka, a nie się wykończyc próbujesz!!! :mad: Zrobisz pocztóweczkę jak dasz radę ;) Quote
GuniaP Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zdrowych, spokojnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia przekazują koleżanki i koledzy Piesi: Quote
ulvhedinn Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Piesiulka pozdrawia swoich kolegów oraz koleżanki (czy ja tam widzę Kosma?) i oczywiście na Nowy Rok życzy Im wszystkim najwspanialszych domków!!!! P.S. Piesiulka goi sie pięknie i ogólnie jest super, a jedyne co jej grozi to pęknięcie :evil_lol: na skutek świątecznego obżarstwa :evil_lol: Quote
gamoń Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Madziu ucałuj odemnie Piesię w chorą nóżkę i ciocię za wszystko co dla niuni zrobiła (ciocię niekoniecznie w nóżkę) Quote
ulvhedinn Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Z Łysinką jest niedobrze :placz: Tym razem najwyraźniej siadły jej stawy.... bardzo płacze, nie chce chodzić, nie spała w nocy:-( Dostała wczoraj leki p/zapalne od weta, ale niewiele pomogło :shake: Zaraz jedziemy znowu. W książeczce ma napisane (jeszcze jak ja dostałyśmy), żeby w razie problemów ze stawami podać jej 1/4 tabletki polopiryny S ale prawdę mówiąc- boje się, aspiryna przecież szkodzi psom? Może jej kupić wdzianko z nóżkami polarowe? Quote
Witokret Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jedyny przeciwbólowy i przeciwzapalny lek nieszkodliwy dla psiaków to Pyralgina... Nie ma sensu jej męczyć - tylko koniecznie trzeba z wetem dawkę ustalić. Broń bosheee żadne Ibupromy i inne. Quote
GuniaP Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Łysinko kochana, trzymaj się cieplutko... zaraz będzie wiosna i ciepło. Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Dziś było jakby minimalnie lepiej, ale dziewczynka dalej obolała :-( tak mi przykro, bo sama wiem, jak potrafią bolec stawy... :-( U weta dostała leki p/zapalne i p/bólowe też, żeby jej było lepiej. Poza tym malutka wzbudziła ogólny entuzjazm wśród pacjentów kliniki i wśród wetów;) szczególnie, że dziś była w swojej torbie podróżnej, bo czuje się w niej bezpieczniej (zawsze można schować łepulek i udawać, że nas nie ma), a najśmiesznej było, kiedy pan doktor chciał zobaczyć jak Piesiasta chodzi, więc ja wyjęłam, na co malutka podbiegła do doktora, po czym.... doszła do wniosku, że jest jednak straszny i szybko dała nura z powrotem do torby ;) Ale była ogólnie bardzo dzielna, nie płakała przy zastrzykach i grzecznie dała łapkę do pobrania krwi do badań. Jutro wyniki, to zobaczymy, czy nic poważniejszego, nie daj Boże, nie szwankuje... Quote
Witokret Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kochany Łysiulinek :loveu::loveu::loveu: Z całych sił trzymamy kciuki za zdrówko Piesi !!! Quote
ulvhedinn Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kciuki skuteczne :lol: Piesi się poprawia, jeszcze tylko kilka dni leków, ale ma zalecenia- trzymać w cieple, kupic cóś na stawy, sprawić wdzianko ;) WYNIKI MA SUPER!!!!! Wszystko w normie, poza lekkim odczynem zapalnym, od stawów. Nereczki i wątroba jak u młodej panienki :lol: Quote
GuniaP Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Wspaniale :D , bardzo się cieszymy i kamień z serca mi spadł! Prosze królewnie przekazac głaski :) Quote
Witokret Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ooooo no na takie wieści czekałam :lol: Ulv wyściskaj i wycałuj (tylko ostrożnie) Łysiulinka od zakochanej w niej ciotki ;) Quote
ulvhedinn Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Żyjemy, żyjemy :evil_lol: Piesiasta panoszy sie w łóżku i w szafie u cioci (szafa słuzy za ulubione schowanko :evil_lol:). Jak jest cieplutko, to wychodzi na spacery. Denerwuje sąsiadów wołając "ciafcianiem" ciocię, kiedy jej długo nie ma :mad: Szykuje sie kolejne czyszczenie zebów, a własciwie tego, co Piesi zostało.. Chcom fotki? :cool3: Quote
Witokret Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No i jeszcze pytasz :mad: Pewnie, że CHCOM !!! :cool3: Quote
ulvhedinn Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Z małym opóźnieniem, ale są ;) Piesia w trawie: Co tam masz??? Zamyślenie: Quote
ulvhedinn Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Piesia i jej nowa koleżanka, czyli Piku- nareszcie podobny rozmiar :evil_lol: Lecę, pędzę!!!! Quote
ulvhedinn Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Łysiulinka się przypomina i z okazji Świąt życzy wszystkim cioteczkom i wujkom dużo zdrowia, spokoju, pieniążków :razz: a swoim futrzastym kolegom i kolerzankom ze schronisk- własnego domu, miski i kochajacego Opiekuna :loveu: Quote
GuniaP Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Równiez wszystkiego najleszego Łyseczko kochana, zdrowia i pomyślności zyczę jej Opiekunce i wszystkim przyjaciołom. Wesołych Świąt! Quote
Recommended Posts