Mysia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 a teraz chwila przerwy, żeby wam sie nie znudziło oglądanie (jesli w ogóle ktoś je ogląda:mad:) psich fotek :eviltong: Pochwalimy się kogo spotkaliśmy na spacerku :evil_lol: Kiepskie fotki, bo brzydka pogoda była, a do tego nie wiadomo czemu, ale stworzenie to nie chciało pokazać się z bliska :eviltong: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Heksunia Borgo o i jeszcze jakies ptoki :evil_lol: Quote
jade Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja zawsze oglądam, więc dawać tu więcej:mad: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 prosze bardzo :cool3: Kanis: jeszcze jeden ptok :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 brudas Kanis i sikająca Kaja :eviltong: Kaja: Quote
jade Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ptoków u Was dostatek:cool3: psiaki zadowolone, błota dużo:evil_lol: mnóstwo psów wyprowadzacie - są jakieś limity? kto ile bierze? Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ja zagladam tutaj regularnie i ogladam zdjecia...tylko sie nie odzywsam......jak mi szkoda ze u nas nie mozna psiakow wyprowadzac:(:(:( Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 jade napisał(a):ptoków u Was dostatek:cool3: psiaki zadowolone, błota dużo:evil_lol: mnóstwo psów wyprowadzacie - są jakieś limity? kto ile bierze? limitów nie ma ;) Oczywiście wszystkie psiaki muszą się tolerować, a my musimy nad nim panować :cool3: Quote
Patikujek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Fajnie, fajnie że są te spacery bo psiaki by do reszty zmarniały A ja dla odmiany pokaże wam zeskanowane zdjęcia z 2004r. Robiłam je na przełomie listopada i grudnia 2004 niedługo po tym jak zaczęłam prezyjeżdżać do schroniska Najpierw Misiu Ja, Ginger(po lewej) i Mat(po prawe - ciągle w schronisku) Czesiu już za TM Luca(Manixsa) i Cezar Warka Quote
Patikujek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Sara Tomas za TM Czarli Misio, znalazł dom dzięki DGM Quote
Patikujek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Misio z Klemensem(TM) Klemens Hana(za TM) moja ślicznotka Ja z Olą oraz(od lewej) Bafi, Max i Burek(wszystkie 3 w schronie) Sandra z Ines(uciekła ze schronu i jak na razie nie wróciła) Quote
Patikujek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Neli (w domu) Demon Joko Kodi z krzywą łapką już w domu Quote
Patikujek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Fanto (za TM) Darwin Frolic już w domku Trewor(bardzo wystraszony ale już w domku) Quote
Patikujek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Nie pamiętam imienia:shake: Ola i Fredik Mati już w domku Ja z moją miłością - Kujkiem (za TM) Quote
Mysia_ Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Frolic już w domku Frolic jest za TM :roll::-( Misio z Klemensem(TM) Klemens Mój Klemensik kochany :-(:-(:-( Quote
Patikujek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Od kiedy Frolic jest za TM??? Jakis czas temu przecież widziałam go??? i co mu się stało??? Quote
Mysia_ Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Patikujek napisał(a):Od kiedy Frolic jest za TM??? Jakis czas temu przecież widziałam go??? i co mu się stało??? Wiesz co nie powiem Ci dokładnie, ale chyba jakoś latem... Złapał osę, ona jego urządliła i nie udało się go odratować :-( Quote
Mysia_ Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Patikujek napisał(a):Od kiedy Frolic jest za TM??? Jakis czas temu przecież widziałam go??? i co mu się stało??? juz nie pamiętam, jakoś latem to chyba było :roll: Złapał osę, ona go urządliła i nie udało się biedaka odratować :-( Quote
Patikujek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A co tu taka cisza, nikt w schronie ostatnio nie bywa, i nikt fotek nie robi??:shake: Quote
Mysia_ Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 a w schronisku bywam codziennie, ale na spacerki chodzić nie mogę :roll: Tylko w weekendy.... A jakoś nie chce mi się nosić tego dupnego aparatu :oops: Cięzko się z nim zabrać.... Quote
wtatara Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wasze zdjęcia są zawsze takie ciekawe, widać że te pieski na spacerkach są bardzo szczęśliwe-czekamy Quote
Mysia_ Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 w ten weekend nie byłam w schronisku :-( Quote
Asia_Klero Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 porobie dzisiaj jakies fotki i jak uda mi się nauczyc jak sie je tu wkleja to wkleje oczywiscie:D Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Asia_Klero napisał(a):porobie dzisiaj jakies fotki i jak uda mi się nauczyc jak sie je tu wkleja to wkleje oczywiscie:D a jak sie nie uda nauczyc, przeslij komus na maila kto potrafi:):):) ja czesto tutaj zagladam choc nic nie pisze...nie moge sie napatrzec na psiaki na spacerkach...chcialabym moc pomagac w takim schroniksu jak wasze...ale mam swoje i pomagam jak moge:-( Quote
Mysia_ Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 niki-lidka, trzymaj się, może kiedyś cos się w "Twoim" schronisku zmieni :roll: Ja może jutro w końcu porobię jakies fotki...... Quote
Recommended Posts