Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
co tak mało tych fotek :eviltong:

Mysia ale masz wymagania:shake:
ja byłam z kilkoma pieskami, to wrzuce, moze to zaspokoi twoje pragnienie:evil_lol:

Rimbus

• 2 weeks later...
Posted

Mysia a może ty byś dupę z biura ruszała i na jakiś spacer poszła i fotek porobiła co??
tylko się nie wykręcaj że czasu nie masz, te pół godzinki-godzinka cię nie zbawi

Moje zdjęcia będą za chwilę, ale nie są najlepszej jakości, mojemu strzaskanemu aparatowi coraz bardziej bije:shake:

Posted

Patikujek napisał(a):
Mysia a może ty byś dupę z biura ruszała i na jakiś spacer poszła i fotek porobiła co??
tylko się nie wykręcaj że czasu nie masz, te pół godzinki-godzinka cię nie zbawi

Moje zdjęcia będą za chwilę, ale nie są najlepszej jakości, mojemu strzaskanemu aparatowi coraz bardziej bije:shake:

Nawet nie mam takich psiaków, z którymi mogłabym iść sama :roll: A w sobote i niedziele mam ciężko ze spacerkami, bo jestem sama i musze w biurze siedzieć :shake: Już nie wspomne jak wyglądał ostatni tydzień.... Ledwo ze wszystkim się wyrabiam, tylko wczoraj miałam trochę luzu to chciałam porobić fotki nowym psiakom, a zaczął śnieg padać :evil_lol: Ale za to codziennie chodze na spacerki z moim Danikiem, ale fot nie porobiłam :oops:

Posted

Pianka napisał(a):
Dani mi przypomina Misia:eviltong::loveu:

jakiego Misia? :cool3:
Dani to jest cuuuudny i kochany psiutek :loveu: Nie wiem czemu nikt go nie chce :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
jakiego Misia? :cool3:
Dani to jest cuuuudny i kochany psiutek :loveu: Nie wiem czemu nikt go nie chce :-(

No tego małego, co pojechal do sopotu czy gdzies tam:eviltong: