Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek']Asia dawaj spacerowe fotki, te biurowe wklejaj do wątku ogólnego:)

A Uszuś jest śliczny jak tak leży to ma coś ze springer spaniela (z tego zdjęcia na przykład: http://www.bigpawsonly.com/dog-images/english-springer-spaniel-picture.jpg ) gdyby nie te stojące uszy:loveu:

Asia dopiero się uczy, trzeba jej wybaczyć :lol: Asiu te fotki przekopiuj na ogólny na Psach w Potrzebie ;) A tutaj bardzo ładnie prosimy o fotki ze spacerów ;)

Posted

Uszuś jest sliczny:):)A jaki grzeczny:)Na każdym spacerku się słucha i jest kochany:D Te zdjecia mogę chyba tu wkleic,bo to ze spaceru:
BATIS

PAURA(ciagle lekko przestraszona i szukająca domu)

Posted

[quote name='eria']czemu Aligator zawdzięcza swoje imię :cool3::cool3::cool3::diabloti:

Podobno pogryzł kilka osób za nim trafił do schroniska :evil_lol: Potem okazało się, ze tylko jedną dziewczynkę, która jadła loda, bo był bardzo głodny i chciał go zjeść :roll:

Bruni:

Dolbi:

Posted

[quote name='Pianka']Pytanie do erii
http://images28.fotosik.pl/124/a1c6b4bd027550a8.jpg Eria czy nie przypomina ci jakiegos psa ten pierwszy?:cool3::evil_lol: Ale troche za duzo czarnego ma;)

Moje fotki później będa, jak ktos chce:eviltong:

Po pierwsze, ta panna z fotki to istny psychol :evil_lol: Na spacerze non stop biega tam i spowrotem, tą samą trasę co ja zrobie to ona robi razy 500 :evil_lol: Ostatnio na spacerze przetarła sobie poduszki do krwi :roll:

Po drugie, Pianka chcemy :evil_lol:

Po trzecie, widze, że kolejna osoba do nas dołączyła :lol: Super :cool3: