Manixsa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Garamond]Najlepiej przypominajcie zawsze w paiatek wieczorem o aparacie to bede w sobote go miała w schronisku . Beda robic foty i je wklejac. Ja mam skleroze, a takim ludzią trzeba pomagac.[/FONT] Quote
Mysia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 OK. postaram się przypominać :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Będę w piątek to porobię fotki:) czekamy na zdjecia zatem:cool3: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Pati chyba chodzilo o piątek tydzien temu :lol: Gdzie fotki? :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Pati chyba chodzilo o piątek tydzien temu :lol: Gdzie fotki? :mad: fotki fotki fotki !!!:mad::mad::mad: (i wcale nie jestem agresywna:diabloti:) Quote
Mysia_ Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Niki-lidka napisał(a):fotki fotki fotki !!!:mad::mad::mad: (i wcale nie jestem agresywna:diabloti:) a skąd :eviltong: Quote
Kitek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 widzę, że na Dogo to jakaś ogólna nagonka na fotki panuje... :eviltong::peace: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Kitek napisał(a):widzę, że na Dogo to jakaś ogólna nagonka na fotki panuje... :eviltong::peace: Kitek, tylko Ci się zdaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 alez jaka nagonka?? ja zupelnie nie wiem o co chodzi:evil_lol: fotki fotki fotki!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Mysia_ Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Niki-lidka napisał(a):alez jaka nagonka?? ja zupelnie nie wiem o co chodzi:evil_lol: fotki fotki fotki!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ja też :roll::evil_lol: Ja fotek nie mam, bo baterie w aparacie padły :-( Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a ja wlasnie wrocilam z zamojskiego schroniska.....jak ja zaluje ze u nas nie ma wyprowadzania psow na spacery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:( Quote
Mysia_ Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Niki-lidka napisał(a):a ja wlasnie wrocilam z zamojskiego schroniska.....jak ja zaluje ze u nas nie ma wyprowadzania psow na spacery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:( faktycznie szkoda :-( Mnie dzisiaj strasznie psiaki na spacerkach wymęczyły, psychole jedne :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):faktycznie szkoda :-( Mnie dzisiaj strasznie psiaki na spacerkach wymęczyły, psychole jedne :evil_lol: no niestety ja nie mam nawet szansy zeby mnie tak wymeczyly, moja obecnosc tam ogranicza sie do pomiziania przez kraty, porobienia fotek tym przeze mnie obranym do szukania im domu...nagrania filmiku jakiegos...:-( dzis bylam i jak zywkel porobilam fotki, wklejam je wlasnie do galerii mojego tima...wiec zapraszam tam:) Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 no właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jutro będą moje:) A ze mną będzie w schronisku Lookata(chyba) Quote
Mysia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 jea :cool3: Pati nas odwiedzi :evil_lol: Quote
Pianka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja może też coś niedługo przyniose, ale nie obiecuje. Ostatnio częściej jestem na terenie schronisk, a jak wychodze z jakims psem to z takim z którym już wychodziłam dużo razy i ma on duzo zdjęć, więc mu nie robie kolejnych;) Pati czekamy:p Quote
Patikujek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Już wklejam wczoraj czasu nie miałam Metro, Mika, Frędzel Joko Mika i Joko Joko Quote
Patikujek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Metro i Frędzel Tekila Dżeki Metro Piłsudzki Quote
Recommended Posts